Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Easy Bake

Hrajete online hru Easy Bake

Udělej někomu radost a upeč dortík. Můžeš se stát skvělou pekařkou za pár minut. nejprve zvol formu (pattern), pak polevu (frosting), ozdob ještě v sekci icing, pak použij nejrůznější ozdůbky od bonbonů přes písmenka :)

ovládání hry Easy Bake

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 122x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Can Your Pet?
Hry pro dívky - 11x
Příjemná online hra pro nejmenší hráče a pro dívky. Budete se starat o malé zvířátko. A nejen, že ho budete krmit, ale musíte se o něj také starat, aby bylo spokojené. Teď neztrácejte ani minutu a hned přichystejte malému kuřátku něco na zub.
Mini Dressup 14
Hry pro dívky - 30x
Pamtuješ si, jak jsi byla ještě malá holčička ve školce? A vzpomínáš si na chlapečka, do kterého si byla zamilovaná? Tak se koukni na tuto rozkošnou online hru. Tady si můžeš připomenout, jak jste se měli rádi:)
Stylin manicure
Hry pro dívky - 3x
Děvčata vždy prahnou po tom, mít všechno dokonalé. I děvče v téhle hře by si přálo mít dokonalou manikůru. Pomozte jí si dobře vybrat barvu nehtů aby vypadaly prostě perfektně. Dále můžete přidat třeba náramek.
Star fashion
Hry pro dívky - 16x
Že nevíte, milá děvčata, jakou módu mají nejradší hvězdy světového formátu? Tak v této hře si ji budete moci vyzkoušet. Jistě vás ohromí veliké množství oblečení na výběr, které zde dostanete. Pro malé parádnice lahoda.
Smurf Dinner
Hry pro dívky - 18x
Určitě jste už slyšeli o šmoulí restauraci, kde se podává nejlepší jídlo ve městě a kde mají snad nejrychlejší obsluhu. Vaším úkolem bude pomoci při provozu restaurace - tedy obsluhovat zákazníky v co nejkratším čase a pak vybírat náležitou peněžní odměnu. Za peníze si pořídíte upgrady restaurace.
Swim Class Rochelle Goyle
Hry pro dívky - 20x
Jednoduchá oblíkačka pro nejmenší dětské hráčky online her. Tentokrát můžete obléci studentku z Monster High jménem Rochelle Goyle. Navýběr máte poměrně dost oblečení a doplňků.
Beauty Maker 72
Hry pro dívky - 14x
Nelehká online hra pro dívky. Zde se projeví tvá znalost či neznalost, týkající se módy:) Já věřím, že u tebe spíše znalost. Tak neváhej a hraj. Od oblečení přez veškeré líčení až po doplňky a šperky.
Baby Dressup
Hry pro dívky - 4x
Tvýmm úkolem je miminko krásně obléci, má totiž své první velké focení s maminkou:) Je to pro jeho maminku velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:) ať se hlavně miminko líbí:) :) :)
Model Dressup 150
Hry pro dívky - 15x
Model Dressup je krásná online hra pro dívky a když už je toto 150-té vydání, stále neomrzí. Tato slečna je spíše sportovní typ, ale to neznamená, že se v šatníku nenajdou i sexy kousky! Tak ji krásně obleč!
Narozeninový dort
Hry pro dívky - 4x
Narozeniny. Krásný den, náš den. Narozeninový dort k nim neodmyslitelně patří. Již upečený dortík stačí jen překrasně upravit nejrozmanitějšími ozdůbkami od bonbonů přez želatinové kuličky až nejtypičtějším svíčkám. Můžeš napsat i věnování, pak klikni na next a je to:)
Flower Rush
Hry pro dívky - 27x
Vaším úkolem je dát do tohoto květináče semínka, aby z něho vyrostla krásná květinka. Přejeme vám hodně štestí, protože budou před vámi různe překážky, jak už je v každé hře zvykem.
Party Makeup 23
Hry pro dívky - 16x
Krásná online hra pro mladé, malé slečinky, že:) Koukni se na tu roztomilou dívenku. Ona si dnes půjčila šminky maminky a chce zkusit, jaké to je být nalíčená. Pomoz jí. Nemá v líčení žádné zkušenosti!
Photo Model 56
Hry pro dívky - 39x
Krásná sympatická, lze jí závidět, ale dnes moc ne. Má svůj velký první kasting na fotomodeling v Paříži! Bude nervózní a už teď se ji klepou prsty. nemůže se ani nalíčit. Pomoz jí ať vše dobře dopadne.
Beauty Maker 33
Hry pro dívky - 12x
A jde se na to. Je to její velký den. Jde účinkovat na party roku. Ty jsi její stylistka pro dnešek, tak se opravdu snaž, hra není časově omezena a ještě k tomu pětivteřinová nápověda je v sekci HINT.
Model Dressup 125
Hry pro dívky - 22x
Tato slečna se jmenuje KALIE a má sklon se oblékat trochu indickou, japonskou módou. Dnes je na tobě, v jakém modelu vyjde na ulici. Jsou to hezké kousky v jejím šatníku, co říkáš:) Dej se do oblékání.