Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Zmrzlina

Hrajete online hru Zmrzlina

Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)

ovládání hry Zmrzlina

myší, viz instrukce ve hře • 0.82 MB • 959x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Eloise accessories
Hry pro dívky - 17x
Eloise je milá a mladá slečna, která už dlouho nic neudělala se svým vzhledem, a vážně potřebuje změnu. A v tomhle okamžiku přichází řada na vás, abyste jí vybrali co nejvhodnější oblečení jaké dokážete.
My Dress Shop
Hry pro dívky - 13x
Skvělá online hra pro dívky. Vyber si 2 ze 4 kamarádek Kitana, Ski Breeze, Kelie nebo La-ling a vyraž s nimi nakupovat! Každé vyber ten nejlepší outfit a jdi dál. Dočkáš se pochvaly od bezvadného týpka..:)
Colouring 21
Hry pro dívky - 35x
Nádherná online omalovánky, je tu jen pro tebe. Máš omalovánky ráda? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Fairy Dressup 38
Hry pro dívky - 25x
Tohle je krásná barová tanečnice, která má dnes večer své první opravdu velké vystoupení a potřebuje vypadat opravdu báječně, pochopitelně:) Vyber jí nejlepší z jejího repertoáru v šatníku:) Přijemnou zábavu.
Party Makeup 14
Hry pro dívky - 7x
Pěkná online hra pro dívky. Možná se divíš, že slečna, která vypadá, že si jde zaplavat ti dala za úkol nalíčit ji. Vše ti vysvěltlím. Její plavecký oddíl si jde totiž nechat udělat stylovou společnou fotku!
Fashion Run
Hry pro dívky - 33x
V této hře jste si otevřeli obchod s oblečením a Vašim úkolem je ho prodávat. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že jsou zákaznice stále více urputné. Pusťte se do obchodování.
Dreamy make up 3
Hry pro dívky - 11x
Již třetí díl holčičího počinu Dreamy Make Up, ve kterém budete moci vyzdobit jednu roztomilou dívku. Zkuste nyní i vy vytvořit onen vysněný vzhled pro naši dívku. Budete jí moci vybrat spoustu barevných doplňků a celkově ji zkrášlit.
Mini omalovánka
Hry pro dívky - 19x
Máš ráda odpolední procházky s kamarádem. Miluješ omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Angelina Jolie 2
Hry pro dívky - 229x
Krásná Angelina Jolie je teď v náruči Brada Pitta, tak si představ, že jsi v její kůži. A to uznej musela bys vypadat báječně! Angelina nemá nouzi o pestrý šatník, neboť její výplata má nekonečný výplatní pásku:) Příjemnou zábavu!
Chinese restaurant
Hry pro dívky - 18x
Postavili jste si Čínské bistro, a teď máte před sebou významný úkol ho nějak opatřit nábytkem. Budete mít na výběr spoustu objektů, které tam můžete umístit, takže se nemusíte vůbec nijak omezovat.
Pony Farmer
Hry pro dívky - 1648x
Máte rádi koně a farmářské online hry? Jednu takovou tady máme. Pony Farmer vám představí těžkou dřinu na malé farmě. Budete se muset starat o malé poníky dokud nevyrostou. Potom je prodáte na trhu a koupíte víc dalších. Hra má příjemnou grafiku i hratelnost.
Supermodelka 3
Hry pro dívky - 30x
Krásná online hra pro dívky. Tato modelka potřebuje nutně novou stylistku a to jsi ty! Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Cody Dressup 8
Hry pro dívky - 9x
Cody se rozhodla dnes opravdu vymódit, jak se říká:) Jenže asi ještě není módou tak sběhlá a neumí tolik sladi oblečení. Takže by ráda požádala o pomoc tebe. Ty ji jistě pěkně upravíš. Tak se dej do toho!
Rose girl
Hry pro dívky - 27x
Růženka vás žádá o pomoc, musíte jí vybrat správný makeup. Nalíčila by se sama, jenže si neumí vybrat nic stylového, co by jí slušelo. Věřím, že vy jistě budete schopni něco vhodného a slušivého vybrat.
Lily Schminken
Hry pro dívky - 30x
Ve vydařené online hře Lily Schminken můžete předvést své schopnosti coby módní experti či vizážisté. Pokuste se vytvořit nejúžasnější makeup naší krásné Lily. Zvolte vhodné kombinace vlasů, šminek, doplňků, rtěnek atd. Skvěle se u hry bavte.