Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Zmrzlina

Hrajete online hru Zmrzlina

Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)

ovládání hry Zmrzlina

myší, viz instrukce ve hře • 0.82 MB • 391x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Hero Dressup
Hry pro dívky - 65x
Oblékni Hera není jen tak obyčejná online hra pro dívky. Ale stejně pokud miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Model Dressup 129
Hry pro dívky - 8x
Krásná online hry pro dívky. Oblékni si tuto krasavici. Na výběr, co se týká oblečení, jsou jak sukně, tak kalhoty. Jak topíky, tak trika a halenky. Pěkné botky, kabelky, brýle, čapky i šperky! Příjemnou zábavu.
Mini Dressup 23
Hry pro dívky - 23x
Podívej na tu nevinnou slečinku,co odpoledne venčí psíka. Možná bys ani nevěřil, ale ona chce vypadat skvěle, i když jde jen vyvenčit svého psa. Pomoz jí sladit oblečení a ona bude spokojená. Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Hezký makeover 25
Hry pro dívky - 34x
Krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a onemocněla její stylistka. Jediný kdo jí může pomoct jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky) a nakonec ozdob vlasy!
Hezký makeover 4
Hry pro dívky - 28x
Tak to tu ještě nebylo! Neoblékáš a nelíčíš a neměníš účes jen slečně, ale i jejímu chlapci! Dej se dopráce, máš jí dvkrát tolik než obvykle. Vyber účes a oblečení kliknutím na to. Pak ošperkuj a namaluj slečnu.
Show staris
Hry pro dívky - 7x
Tahle celebrita se každé ráno rozhoduje, co si vezme na sebe, protože jak jistě víte, v kruhu smetánky prostě nemůžete nosit dva dny po sobě stejné oblečení. V takovém případě by se vám vysmáli, tak zvolte něco originálního.
Fairy Dressup 33
Hry pro dívky - 7x
Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Monster High Real Haircuts
Hry pro dívky - 49x
Perfektní dívčí online hra na kadeřnictví. Tentokrát budou jako vlasaté zákaznice vystupovat hrdinky ze seriálu Monster High, konkrétně Draculaura. Pusťte se do stříhání, barvení, žehlení a dalších úprav vlasů.
Vytvoř krásku 26
Hry pro dívky - 29x
Tak tahle hra se nejmenuje marně ,, vytvoř krásku ,, neboť to je tvým úkolem! Tato modrovlasá roztomilá slečna by chtěla poradit, co si vzíti na sebe. Jde dnes na rande. Pomoz jí vybrat skvělé oblečení!
Cute Valentine Love Couple Dress Up
Hry pro dívky - 34x
Nestihli jste oslavit svatého Valentýna? Nevěšte hlavu. Svátek zamilovaných můžete oslavit alespoň virtuálně s naší hrou. Je to milá oblíkačka zamilovaného páru.
Barbie Makeover
Hry pro dívky - 5x
Nádherná online hra pro dívky. Make-up je základem dokonalé ženy, tak ji pomoz také zapůsobit. Vyber jí barvu vlasů, make-up, ale i doplňky do vlasů, jakými jsou např.:čelenky, květiny a sponky. Jistě tě bude tato hra bavit, tak příjemnou zábavu:)
Frosty service
Hry pro dívky - 900x
Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.
Cindrealla 2
Hry pro dívky - 11x
Cindrealla 2 je velice hezká dekoračka pro dívky jako jsi ty:) Jistě znáš ty strašidelné pohádky o dracích a zlých čarodějnicích. Teď si můžeš sama jednu scénu jakoby vytvořit, tak neváhej a dej se do toho!
Model Dressup 12
Hry pro dívky - 18x
Tak tahle slečinka se musí tento den provdat za svého vyvoleného. Myslíš, že to dnes již není možné, ale ano je. Tak se dej do toho a oblékni ji tak, aby se co nejvíce líbila tomu vyvolenému. Dej se do toho!
Party Makeup 21
Hry pro dívky - 20x
Pěkná online hra pro dívky! Koukni se na nevinně vyzerající dívku, z té musíš udělat krasavici večírku, kde budou všichni její spolužáci a hlavně její idol! Pomoz udělat z ní krasavici dle tvého mínění!