Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Zmrzlina

Hrajete online hru Zmrzlina

Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)

ovládání hry Zmrzlina

myší, viz instrukce ve hře • 0.82 MB • 442x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fashion Style 24
Hry pro dívky - 26x
Tak a nyní jsou tu pro tebe 3 typy líčení. pro snědou tmavovlásku se hodí světlá rtěnka,ale výrazné oči. Pro světlovlásku na mikádo ostříhanou dej důraz na řasenku. A pokud jsi rusovláska, tak vaď na lacláče a modré linky+řasenku:)
Cutie Makeover 49
Hry pro dívky - 17x
Tak tohle je opravdická krasavice a jistě si zasložila první místo v krajské miss, ale teď je na řadě celorepublikové a to je o něčem jiném. Musí se mnohem víc snažit a hlavně vypadat krásně. Tak si s ní pohraj, ať zase vyhraje:)
Cameron Diaz
Hry pro dívky - 41x
Jistě znáš štíhlou, krásnou Cameron Diaz. Teď se můžeš stát její hlavní stylistkou. Tak neváhej a pusť se do toho. Ve svém nemalém šatníku má na výběr od romantického přez elegantní až po sexy kousky.
Model Dressup 79
Hry pro dívky - 10x
Tak slečna je sportovkyně. Trénuje na místní maraton, ale i v této situaci chce vpydat skvěle, neboť rozhodčí je její idol a ona chce zapůsobit. Pomoz jí zapůsobit pomocí skvělých módních kousků doplněných pěknámi šperky.
Barbie and Ken Wedding
Hry pro dívky - 19x
Barbie a Ken se po dlouholetém vztahu rozhodli, že už nastala vhodná doba pro svatbu. Dostanete jedinečnou příležitost zvolit pro nastávající manžele nejvhodnější oblečení. K dispozici máte nejrůznější modely, stačí se proklikat nabídkou a jistě si některý vyberete, protože volit můžete z opravdu pěkných kousků.
Beauty Maker 11
Hry pro dívky - 24x
Krasavice, která chce na dnešek vypadat ještě lépe než obvykle a potřebuje s tím pomoct? Ano, tak to jsi tu správně. Oblečení není málo, háček je v tom, že není kdo by ho zkonbinoval. Dej se do toho a udělej z ní krásku:)
Foto modelka 1
Hry pro dívky - 19x
Nádherná fotomodelka v nové krásné online hře pro dívky :) Teď jsi se stala její stylistkou a ona musí za chvilinku před fotografa. Nejprve jí zvol topík, pak ji nalič, zvol barvu očí a vyšpekuj ji :)
Cutie Makeover 36
Hry pro dívky - 23x
Udělej z této krasavice sexy divu nebo krásnou intelektuálku. Pomoz jí prostě najít sebe samu. Nevyzná se moc v módních trendech, narozdíl od tebe. Dej se do toho a krásně ji nalič, učeš, obleč a ošperkuj:)
Barbie Party
Hry pro dívky - 472x
Krásná online hra, ve které můžeš připravit moderní dívenku na párty jejího života. Nadchne tě jistě nepřeberné množství oblečení, zejména topů, ale hlavně typů účesu, doplňků a kabelek. Přeji příjemnou zábavu:)
Caesar Pizza
Hry pro dívky - 43x
Nově otevřená italská pizzérie s názvem Caesar Pizza potřebuje právě vaši pomoc. Potřebuje se rozšiřovat a vydělávat. První pobočka se otevřela v městě Palermu, odkud se postupně můžete přesunout i do dalších oblastí. Musíte vytvářet správné ingredience, které si zákazníci přejí. To provádíte seskupováním stejných přísad.
Model Dressup 161
Hry pro dívky - 402x
Tak takhle bude vypdat titulní strana nového módního časopisu pro mladé:) Pěkné pozadí, co říkaš. Avšak nyní jde do tuhého a ty se musíš postarat o novou modelku tím, že ji krásně ošatíš a nejen to ještě jí dej doplňky, botky atd:)
Super Model 1
Hry pro dívky - 36x
Krásná modelka v nové online hře pro dívky. Zvol jí pleť (skin), vlasy (hair), Tričko (tops), Kalhoty či sukně nebo kraťasy (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes), a nakonec pozadí (background) .
Pilar Size
Hry pro dívky - 19x
Je rovnováha tvá silná stránka? Tak si zahraj tuto novou online hru, nejen pro dívky. Čtyři farmářská zvířátka se chtějí pohoupat, ale potřebují na druhý konec houpačky někoho sobě rovného. Pomoz jim najít rovnováhu:)
Barbie na podzim
Hry pro dívky - 27x
Krásná podzimní verze online ,,barbie,, pro dívky. Oblékni jí nejlepší oblečky letošního podzimu, aby mohla zapůsobit. Doplň krásné šperky, botičky, šály či kabelky a tvá barbie bude dokonalá:) příjemnou zábavu.
Dora Bmx Park
Hry pro dívky - 798x
Pomozte Doře ovládat její kolo a přeskakujte přes všechny překážky, jezte květiny k tomu, abyste získali další energii. Tak se do toho dejte a uvidíte, že to nebude moc jednoduché.