Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Zmrzlina

Hrajete online hru Zmrzlina

Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)

ovládání hry Zmrzlina

myší, viz instrukce ve hře • 0.82 MB • 19x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 84
Hry pro dívky - 21x
Tak tahle slečna nemá zrovna vyhraněný styl, co se týče módy. A proto je její šatník dosti pestrý. Tvým úkolem je vybrat si styl, který myslíš, že jí sedí nejvíc a obléci ji do něj. Dej se do toho. A nezapomeň na doplňky.
Hamster Daycare - hra s morčetem
Hry pro dívky - 20x
Tento drobný roztomilý morčáček nemá žádného páníčka, nikoho, kdo by se o něj staral. Nyní je na vás, abyste malé morče udělali šťastným. Dopřejte mu očišťující lázeň, oblečte ho a postarejte se o jeho pohodlí.
Fairy Dressup 15
Hry pro dívky - 13x
Fairy je krsná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale jesště se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Model Dressup 152
Hry pro dívky - 35x
Oblékni tuto hezkou slečinku v pěkné online hře pro dívky :) Tato slečna si oblíbila puntíčkovaný proužkovaný emo styl:) Tak jí pomoz , když si už nakoupila takové pěkné oblečení, ho nejlépe sladit!!!
Beauty Maker 4
Hry pro dívky - 23x
Krásná maličká slečinka se se svými kamarádkami dnes chystá na místní karneval a chce jít za malou roztomilou princezničku. Je jen a jen na tobě, co jí dáš na sebe a jaký účes zvolíš a i botičky nebo doplňky jsou na tobě!
Creepy Coloring
Hry pro dívky - 9x
Velice pěkná online omalovánka pro dívky. Je velice realisticky udělaná a ty máš na výběr nepřeberné množství barev, kterými můžeš vybarvit libovolný obrázek. Ten si můžeš vybrat. (NEW PAGE-NOVÁ STRÁNKA).
Britney Spears 2
Hry pro dívky - 36x
Určitě všichni znáte Britney Spears. Ona by od vás potřebovala poradit co si má obléknout na večírek nemůže se rozhodnout. Zkuste s tím něco udělat a Britney vám bude určitě velice vděčna a příčte se na vás zvnovu ráda obratí.
Girl Dressup 1
Hry pro dívky - 7x
Krásná slečinka jde dnes odpoledne na vycházku se svým novým idolem, on ji pozvla na rande. Chce se pečlivě připravit, tak buď tak hodná a pomoz jí. Můžeš jí dát naušničky, čelenky i sponečky a také paruku:)
Butterfly Shimai
Hry pro dívky - 43x
Připravte se na dosud nejkrásnější hru Onet Connect! Spojte dvě stejná motýlí křídla, abyste vytvořili krásné motýly a nechali je zmizet na hrací ploše. Ale pozor! Jiná křídla budou bránit jejich přiřazení, takže musíte najít správnou cestu a pořadí, abyste je mohli přiřadit. Ale nebojte se, pokud nemůžete najít způsob, jak je přiřadit, protože můžete použít vylepšení, která vám pomohou najít hledané shody. Mějte však na paměti, že tyto bonusy mají omezené použití, takže je nepoužívejte příliš často. Tak naskočte a začněte vytvářet krásné motýly a sledujte, jak všichni odletí do svého nového domova!
Oblékni Cody 62
Hry pro dívky - 0x
Chceš vidět, jak dokáže být šikovná taková malá králičice? Tak stiskni ´´GO´´ . Pak už se jen dívej, jak se velice šikovná a klikej na šipečku ukazující vpravo. Je to tedy zajímavá podívaná, jak je šikovná.
Mini Hair Dresser 2
Hry pro dívky - 1x
A máme tu další online kadeřnictví:) Vlevo najdeš tři oblíbené vlasové styly své zákaznice. Jenden si vyber a dej se do práce slečna chce vypadat úplně stejně jako na obrázku, který ti bude napomáhat po celou dobu hraní. Stříhej, barvi, žehli, vlň, nakonec dostaneš ohodnocení, jak moc se ti povedlo tvoje dílo v porovnání s požadavkem:)
Fairy Dressup 35
Hry pro dívky - 17x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Flowers Princess Fairy
Hry pro dívky - 35x
Každá dívenka je princezna, která chce být nejkrásnější ženou na světě. Malá Alisa také chce být květinovou princeznou, tak byste ji možná mohli pomoci v jejím snu. Pěkná oblíkačka pro dívky.
Monster High Cleo De Nile Spa Makeover
Hry pro dívky - 41x
Postarejte se o vzhled studentky ze školy Monster High. Cílem je vyčistit pleť, nanést masku, připravit správné líčení. Cleo musí zkrátka vypadat naprosto bezchybně. Určitě to zvládnete i díky pomoci ve hře.
Model Dressup 116
Hry pro dívky - 2x
Oblékni si sportovně vyhlížející nevinnou nevýraznou krasavici. Pěkná online hra pro dívky. Oblékni ji a k tomu slaď veškeré potřebnosti, jako jsou botky, kabelky, účes, brýle atd. Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!