Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Zmrzlina

Hrajete online hru Zmrzlina

Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)

ovládání hry Zmrzlina

myší, viz instrukce ve hře • 0.82 MB • 1789x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 43
Hry pro dívky - 217x
Tahle slečinka nemá s m´dou pčividný problé. Jenže to není ale zas tak úlná pravda. Tahle slečna má sice šatník nabouchaný až ke stropu, ale nedá se říct, že by ho až zas tak uměla sladit! :) Pomoz jí!
Stylin manicure
Hry pro dívky - 7x
Děvčata vždy prahnou po tom, mít všechno dokonalé. I děvče v téhle hře by si přálo mít dokonalou manikůru. Pomozte jí si dobře vybrat barvu nehtů aby vypadaly prostě perfektně. Dále můžete přidat třeba náramek.
Mini Dressup 19
Hry pro dívky - 35x
Tak tahle online oblíkačka je opravdu povedená a není zas tak mini, jak prozrazuje název hry. Krásná něžná, ale trochu stydlivá Samantha chce vykouzlit krásný outfit. Pomůžeš jí? Jestli ano, příjemně se bav.
T-shirt dress up
Hry pro dívky - 40x
Sice podle názvu by si leckdo mohl pomyslet, že v téhle oblékačce půjde pouze o trička, není tomu tak. Máte zde totiž na výběr spoustu druhů různého oblečení, které můžete vyzkoušet na mladičké dívce z téhle hry.
Pet Dressup 4
Hry pro dívky - 5x
Krásná kočička, ale jen se zahleď do jeho očiček a uvidíš, že je zamyšlená:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékla něco krásného na sebe, ale sama to neumí, tak jí pomoz něco pěkného vybrat a oblékni ji, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Save My Prom
Hry pro dívky - 62x
Dívka v této super holčičí webhře se chystá na maturitní ples. Vaší rolí bude pomoci jí s úpravou vlasů a hlavně s líčením. Podaří se vám v této oddechové hře vykouzlit krásnou dívku, která bude na plese zářit?
Tessa Spa And Salon
Hry pro dívky - 1672x
Sympatická online hra ve stylu oblíbených oblíkaček pro dívky. V tomto salonu budete oblékat jednu slečnu, která chce dnes vypadat opravdu famózně. Jak se vám podaří sladit všechny módní kousky k sobě?
Ashley Simpson
Hry pro dívky - 30x
Krásná Ashley Simpson přímo před tebou se svým přeplněným šatníkem. Oblékni ji do jednoho z jejích bláznivých, ležérních i sexy kombinací a vytvoř ten nejlepší outfit i s pomocí účesu, make-upu a šperků:)
Selena Gomez 2
Hry pro dívky - 63x
Selena Gomez je opravdová celebrita. A potrpí si na to být krásná a naprosto perfektní. Tentorkrát máte možnost stát se jejím stajlistou. Vyberte pěkný účes a nezapomeňte na makeup a líčení.
Model Dressup 39
Hry pro dívky - 16x
Tohle je krásná online hra pro dívky. Není to ledajaká oblíkačka, ale tahle slečna jde večer své kamarádce za družičku. nechce kamarádku naštvat, že vypadá báječně, což se ti jistě podaří, ale chce zapůsobit na idola, který tam bude. Dej se do práce.
Cody Dressup 38
Hry pro dívky - 13x
Vánoce vánoce přicházejí, zpívejme přátelé, po roce vánoce vánoce přicházejí, šťastné a veselé. A Cody si na dnešek smluvila rande se svým přítelem a che být trochu stylově oblečena, jenže neví , co si obléct, tak jí pomoz.
Kinder Colouring
Hry pro dívky - 303x
Máš ráda omalovánky? A co kinder vajíčka? No jo pokud ano je pro tebe tato online omalovánka to pravým ořechovým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Model Dressup 130
Hry pro dívky - 21x
Pěkná online oblíkačka pro dívky.Tato slečna nemá zas tak vyhraněný módní styl v oblékání, ale zásadně se obléká do značkových kvalitních kousků! Nyní je jen a jen na tobě, jak se rozhodneš a jak ji oblékneš!
Monster High Cleolei Dress Up
Hry pro dívky - 63x
Cleo patří mezi nejhezčí studentky z Monster High. Jen se podívejte, co vše ukrývá ve svém šatníku. Vyberte ji nejlepší a nejslušivější oblečení na dnšní slavnostní party. Jak se vám dívka líbí?
Model Dressup 27
Hry pro dívky - 13x
Tohle je nová online hra pro dívky. Takhle by měla vypadat titulní stránka nového kovbojského časopisu pro dívky. Záleží jen na to, co si tato slečna vezme na focení na sebe. A jde o to, co ji oblečeš:)