Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Kinder Colouring
sponzorované odkazy

Kinder Colouring

Hrajete online hru Kinder Colouring

Máš ráda omalovánky? A co kinder vajíčka? No jo pokud ano je pro tebe tato online omalovánka to pravým ořechovým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.

ovládání hry Kinder Colouring

myší, viz instrukce ve hře • 0.03 MB • 212x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 14
Hry pro dívky - 15x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Milá oblíkačka 22
Hry pro dívky - 19x
Tato online hra se rozomilá nejmenuje jen tak náhodou roztomilá. Je to opravdu příjemné odreagování. Tak se v klidu usaď, nech se unést uklidňující hudbou a začni. Nejprve vyber nejlepší outfit. Pak doplňky vlasové a šperky. Poté slečnu krásně nalič a nakonec dokrášli nezbytnostmi, jakými jsou např.:kabelka a podkolenky:)
Frozen Princess Anna Frosty Makeover
Hry pro dívky - 11x
Zavítej do Ledového království a poznej ledovou krásku Annu. Ta se chce všem líbit a proto tě požádala o menší radu - vyber ji nejkrásnější oblečení a doplňky, aby byla kočka.
Style Decorate 10
Hry pro dívky - 2x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento malý krámek tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé, tak se snaž:)
Ever After High Apple
Hry pro dívky - 34x
Ahoj holky! V této super nové hře ze série Ever after high máte možnost potkat úžasnou postavu, kterou můžete změnit podle vlastní fantazie. Zkrátka je tu další super oblíkačka pro dívčí hráče a pro nejmenší fanoušky flash her.
Model Dressup 84
Hry pro dívky - 21x
Tak tahle slečna nemá zrovna vyhraněný styl, co se týče módy. A proto je její šatník dosti pestrý. Tvým úkolem je vybrat si styl, který myslíš, že jí sedí nejvíc a obléci ji do něj. Dej se do toho. A nezapomeň na doplňky.
SpringColouring
Hry pro dívky - 13x
Miluješ léto a omlaovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Selena Gomez Make Up
Hry pro dívky - 928x
Selena Gomez je aktuální láskou Justina Biebera. Oboum to velice sluší, podle nás tedy více Seleně ;-). V této dívčí online hře můžete obléci Selenu Gomez do nejlepších šatů. Samozřejmostí jsou módní doplňky.
Audrey Hepburn
Hry pro dívky - 17x
Audrey Hepburn se chystá na večeři se svým manželem, chce vypadat skvěle. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Je to pro ni velice důležitý večer. Tak ji obleč, jak nelépe míš.
Garret bedroom
Hry pro dívky - 16x
Dostala jste svůj vlastní pokoj v podkroví. Teď na vás ale padá zodpovědnost si ho přizpůsobit podle sebe. Vezměte v potaz každičký detail, aby výsledek vypadal dokonale. Na místě, ve kterém žijem se nešetří.
Model Dressup 108
Hry pro dívky - 396x
Opravdu pěkná online hra pro dívky:) Tvým úkolem je udělat z této nevýrazné, ale ve skrytu pěkné dívky opravdickou cool krásku. Co se týká oblečení, tak má raději střídmost a romantiku. Dej se do tvoření nejlepšího outfitu.
Photo Model 47
Hry pro dívky - 7x
Fialové, blonďaté či hnědé vasy? Světlý, světlejší, tmavý nebo tmavší make-up? Hnědé, zelené, modré či fialové vlásky. Nalič ji, namaluj, změň účes, zvol oblečení a nakonec nejlepší šperky! Příjemnou zábavu.
African Spa Day
Hry pro dívky - 33x
Pojďme se podívat do afrických lázních, kde na tuto slečnu čekají mnohé příjemné procedury. Po relaxaci na vás čeká úkol v podobě obléknutí dívky do skvělého oblečení dle vaší fantazie. Samozřejmě nemůže chybět ani stylové líčení.
Cody Dressup 16
Hry pro dívky - 3x
Ále, to se dalo očekávat Cody se chce po mamince samozřejmě také líbit. Jen se koukni do jejího šatníku a uvidíš, jak je pro ni móda důležitá:) Tak se dej do toho a vyber jí to, co jí nejvíc sekne. :)
Model Dressup 122
Hry pro dívky - 9x
Tak se koukněte, jak namyšleně vypadá tahleta slečinka, ale vše není takové, jak na první pohled vypadá. Tahle slečna jde dnes na rande, ale neví, co si vhodného obléci. Buď tak hodná a pomoz jí! Utvoř krásný outfit.