Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini Colouring 2
sponzorované odkazy

Mini Colouring 2

Hrajete online hru Mini Colouring 2

Miluješ omalovánky a máš ráda svého nejlepšího kamaráda? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.

ovládání hry Mini Colouring 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.07 MB • 2311x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Vogue Girl Dating
Hry pro dívky - 25x
Tato překrásná modelka má dnes vytoužené první rande se zajímavým a hezkým chlapcem. Je na vás, abyste jí poradili nejlepší účes a makeup, aby se v tento pěkný večer všem líbila. Hlavně tedy svému vyvolenému.
Baby Dressup
Hry pro dívky - 5x
Tvýmm úkolem je miminko krásně obléci, má totiž své první velké focení s maminkou:) Je to pro jeho maminku velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:) ať se hlavně miminko líbí:) :) :)
Gangnam Style Fashion
Hry pro dívky - 30x
Gangnam style už tančil snad každý. Zkoušeli jste ho zatancovat také? Kroky nejsou nijak těžké. Tato dívka se chystá na přehlídku, kde tento tanec bude potřebovat. Oblečte ji do krásného oblečení.
Model Dressup 164
Hry pro dívky - 27x
Dnes je karneval. Taky jsi ho nestihla? Pak je pro tebe tato hra ta pravá. Zde se můžeš vyřádit. Ne na sobě, ale na této kraasvici. Je na tobě zda z ní uděláš červenou Karkulku nebo snad prodavačku. :)
Magic forest
Hry pro dívky - 20x
Další stylová hříčka pro dívčí polovinu našeho hráčstva. Myslíte si, že víte, jak vypadá správný kouzelný les? Zkuste to tady v této hře, budete muset rozestavit všechny houbičky a další začarované věci po lese.
Cody Dressup 17
Hry pro dívky - 14x
Krásná slečinka namá nouzi o oblečení, ale právě proto, že je ještě malinká potřebuje poradit, co se k sobě hodí a co absolutně ne! Dej si účes, šperky, botky, kabelku a krásně ji obleč. Příjemnou zábavu!
Mini Hair Dresser 3
Hry pro dívky - 26x
Krásná online hra pro dívky nejen budoucí kadeřnice! Nejprve si vyber, jaký účes chceš dělat. Pak se ho snaž přesně jak si zákaznice přeje udělat! Na výběr je růžový, modrý a hnědý účes! Nakonec dostaneš hodnocení:)
Magical Manicure
Hry pro dívky - 31x
Parádní super hra pro dívky a malé slečny, které si rádi lakují nehty. V této hře si můžete vyzkoušet lakování a výzdobu nehtů na ruce. Vyzkoušejte tuto chytlavou gamesku.
Beauty Maker 72
Hry pro dívky - 19x
Nelehká online hra pro dívky. Zde se projeví tvá znalost či neznalost, týkající se módy:) Já věřím, že u tebe spíše znalost. Tak neváhej a hraj. Od oblečení přez veškeré líčení až po doplňky a šperky.
Barbie Puzzle 4
Hry pro dívky - 20x
Miluješ barbie panenky a hned potom taky puzzle? Pak je tato online hra to pravé ořechové! Tvým úkolem je poskládat puzzlíky v daném časovém limitu, tak si pospěš, ať to stihneš a neobjeví se ti na obrazovce GAME OVER:)
Alison dress up
Hry pro dívky - 17x
V této hře pro dívky si budete moci zkusit, jak budou slušet slečně Alison různé kombinace oblečení. Máte spoustu možností, jak ho navolit, takže se neostýchejte a zkuste, co jí bude asi tak nejvíce slušet.
Sue Avata Star 11
Hry pro dívky - 23x
Tak tady se opracdu nejedná o nic lehkého Sue Avata si potřebuje vzít na pár dní dovolenou a potřebuje někoho, kdo se jí dobře postará o její krámek s japonskými jídly, tak neváhej a dej se do toho:)
Angel Dressup 4
Hry pro dívky - 16x
Oblékni převelice sexy anílka, tedy andělovou:) Není moc nevinná jako bílá lilie a ni jako andílek, takže v jejím šatníku najdeš oblečení pěkně sexy rázu a krásné botky, prostě se vyřádíš! Dej se do toho. Příjemnou zábavu!
Hime Princess Gal 2
Hry pro dívky - 42x
Ve většina hrách už máte přímo dané oblečení, které můžete na tyto dívky dát. V této hře je to trošku jinak a své oblečení si můžete ještě dotvořit. Tak se do toho dejte a vyberte si z několika barev.
Beauty Maker 47
Hry pro dívky - 27x
V této hře hraješ souboj s vílou, která má sice kouzelné schopnosti, ale ty se zase na rozdíl od ní vyznáš v módě:) Takže na nic nečekej a poraz ji. Nápověda na tebe čeká v rámečku HINT. Pro hru stiskni spodní rámeček:)