Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mini Colouring 2
sponzorované odkazy

Mini Colouring 2

Hrajete online hru Mini Colouring 2

Miluješ omalovánky a máš ráda svého nejlepšího kamaráda? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.

ovládání hry Mini Colouring 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.07 MB • 100x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 46
Hry pro dívky - 20x
tato slečna se rozhodla dát na kariéru herečky. Dokonce ji přijali na vedlejší roli nového seriálu pro mladistvé. Pochopitelně potřebuje skvělou stylistku. Tou se stáváš nyní ty! Dej se do upravování!
Beauty Maker 36
Hry pro dívky - 27x
Bláznivá slečna s bláznivým šatníkem pořebuje poradit co a jak. Přesněji řečeno, co a jak na sebe, aby se zalíbila svému idolu. Tvým úkolem je pěkně ji obléci, namalovat, učesat a dát doplňky. Nápověda viz rámeček HINT.
Fashion Style 30
Hry pro dívky - 25x
Potrpíš si na to, aby každý tvůj model byl dokonale sladěn a všechno bylo dokonalé? Chceš se klukům líbit. Nebo snad máš plný šatník, ale nevíš, jak kombinovat, aby si působila změněně? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 8 typů, jak se obléci:)
Crazy Dentist
Hry pro dívky - 31x
Zajímavá a legrační online hra, ve které si vyzkoušíte náročnou práci zubaře. Celkem na vás čeká šest celebrit, kterým se musíte podívat na zoubek. Čekají vás postavičky z Monster High, ale také třeba Hannah Montana a Barbie.
Cutie Makeover 35
Hry pro dívky - 21x
Udělej z této krásky ještě větší krasavici. Jde jen o tvůj vkus, na tom není nic těžkého. Krásný make-up udělá své a tato slečna si na něm obzvláště zakládá! Příjemnou zábavu, je to jen na tobě. Uvidíš, že tě to bude bavit!
Couple Dressup 2
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Je to hra kde oblékáš nejenom jednu, ale hnedka dvě krasavice. Tak si dvě vyber a pak je oblékni, jak nejlépe umíš. Na konci tě jistě pochválí. Dej se do toho!
Jogging dress up
Hry pro dívky - 10x
Většina lidí si na běhání vezme to nejpohodlnější sportovní oblečení. Tohle děvče se ale i při sportování chce líbit. Jsem si jist, že jí pomůžete s tím nelehkým úkolem - vybrat si nějakou pěknou soupravu.
Cody Dressup 38
Hry pro dívky - 7x
Vánoce vánoce přicházejí, zpívejme přátelé, po roce vánoce vánoce přicházejí, šťastné a veselé. A Cody si na dnešek smluvila rande se svým přítelem a che být trochu stylově oblečena, jenže neví , co si obléct, tak jí pomoz.
Hair Dresser 2
Hry pro dívky - 12x
I chlapci potřebují péči o svůj vzhled! To se dozvíš obzvlášť v této nové online hře pro dívky. Vyber jednoho chlapce a ten ti dá na výběr 3 jeho oblíbené účesy, jeden si vyber a dej se do díla jako pravá kadeřnice!
Barbie At The Gym Dress Up
Hry pro dívky - 21x
V této hře budete muset obléknout tuto barbie, která se chystá cvičit. Tak se do toho dejte a dejte ji nějaké lehké oblečení ve kterém se bude cítit dobře. Přes zimu si několik fit center bere dovolenou.
Beauty Maker 80
Hry pro dívky - 1x
Tahle hra není zrovna jednoduchá, ale každopádně je velmi zábavná a pro dívky, pro které je móda koníčkem každopádně zajímavá:) A to bude jistě i pro tebe! Tak ji nejprve oblékni, pak ji nalič, zvol pěkný účes a šperky!
Horse Puzzle
Hry pro dívky - 108x
Pěkné puzzle s koňmi. Pokud jste milovníky koní a rádi si oddechnete u skládaček, tak je to hra přímo pro vás. Na výběr jsou tři pěkné obrázky koní a také tři stupně obtížnosti.
Model Dressup 44
Hry pro dívky - 24x
V této pěkné online hře pro dívky se můžeš vcítit do kůže japonských modelek. Jak je známo jsou to také krasavice. akdyž se podíváš do šatníku slečny FEI ŠAO tak zjistíš, že oblečení mají krásné! Oblékej, převlékej:)
Bratz Kidz
Hry pro dívky - 14x
Vynikající hra určená především pro dívky. Vyberte si jednu ze čtyř panenek bratz. Po vybrání panenky se Vám ukáže předloha, podle které budete muset panenku obléknout. Vašim úkolem je oblečení prvně najít, jelikož je ukryté po celém pokoji. Jak dlouho Vám to potrvá, záleží jen na Vás.
Model Dressup 167
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle opravdu hezká moderní cool rocková slečna. Ta má takový šatník, o kterém by se mohlo komukoli z nás zdát. Tahle slečna se může stát z punk-rockové slečny v mžiku roztomilou sexy blondýnkou. Je na tobě, co myslíš, že jí sluší.