Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Charlize Theron
sponzorované odkazy

Charlize Theron

Hrajete online hru Charlize Theron

Charlie Theron v nové online hře pro dívky. Má nepřeberný šatník plný super oblečení. Dlohé růžové, sv. modré a šedé šatky. Minišaty nejrůznějších barev a druhů, střihů. Dále pak i botky, brýle i náhrdelníky.

ovládání hry Charlize Theron

myší, viz instrukce ve hře • 0.46 MB • 282x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Virtual Farm
Hry pro dívky - 634x
Cílem této hry je pěstovat úrodu a poté ji prodávat zákazníkům. Začínáte s pěstováním trávy. Časem se Vám úroda rozroste. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít a kolik peněz si zvládnete vydělat.
Beauty Maker 72
Hry pro dívky - 0x
Nelehká online hra pro dívky. Zde se projeví tvá znalost či neznalost, týkající se módy:) Já věřím, že u tebe spíše znalost. Tak neváhej a hraj. Od oblečení přez veškeré líčení až po doplňky a šperky.
Big Mamas Salon
Hry pro dívky - 3x
Pomozte šikovné kadeřnici s provozem jejího podniku. Budete se starat o přání zákaznic, které chtějí vypadat velmi hezky. Podaří se vám rychle pečovat o klientky a vydělat co nejvíce peněz?
Omalovánka 3
Hry pro dívky - 0x
Jsi zamilovaná stejně jako tito dva? Máš ráda pmalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Cody Dressup 44
Hry pro dívky - 1x
Tak teď je opravdu celá hra jen a jen na tobě. Tvým úlolem je upravit tuhle slečnu, jménem CODY. Můžeš z ní udělat roztomilou blondýnku, odvážlivku s modrými vlasy, rozvernou růžovku či stydlivou slečnu se světle modrými vlásky.
Briar Beauty Makeover
Hry pro dívky - 1x
Máte rádi hry s princeznami? A makeover hry? Pokud ano, tak se vám bude líbit i tento herní kousek. Ve hře můžete proměnit obyčejnou postavičku v krásnou princeznu, za kterou se otočí nejeden princ.
Super pokojíček
Hry pro dívky - 3x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento pokojíček tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavý pokoj, tak se snaž:)
Cutie Makeover 10
Hry pro dívky - 0x
tato slečna už není zrovna malá, aby nevěděla, jak to ve světě líčení chodí, ale dnes je pro ní make- up opravdu důležitý, tak se rozhodla poprosit tě o pomoc. Chce se stát fotomodelkou. Dej se do toho a nalič ji!
Frozen Princess Anna Frosty Makeover
Hry pro dívky - 0x
Zavítej do Ledového království a poznej ledovou krásku Annu. Ta se chce všem líbit a proto tě požádala o menší radu - vyber ji nejkrásnější oblečení a doplňky, aby byla kočka.
Brad Pit
Hry pro dívky - 1x
Nejkrásnější hvězda hollywodu Brat Pitt na vašem monitoru v celé své kráse se svým šatníkem v online hře určené především pro dívky. Oblékni ho ,jak máš chuť. Ležérně, sportovně ,či do sexy modýlku. Zvol i bavu vlasů kliknutím na barevnou vlnovku vedle šatníku.
Workfloor dress
Hry pro dívky - 0x
Další z jednoduchých, ale chytlavých her pro dívky, ve které si budete moci obléknout pěknou slečnu do nejrůznějších šatů. M8te jich na výběr pěknou hromadu, takže vás hra neomrzí ani po nějaké chvíli.
Star Dressup 10
Hry pro dívky - 2x
Tato hvězdná krasavice je věštkyně. je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvým úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké vystoupení:) Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Cody Dressup 55
Hry pro dívky - 0x
Princeznička na bále poztrácela korále:) Nová online hra pro dívky, u které uvidíš moooc pěkného šatstva! Slečna se totiž dnes večer chystá na bál, ples a její princ přijde jistě též. Uprav ji! Vše je jen a jen na tobě!
Lotus blossom
Hry pro dívky - 0x
Tahle kráska z Japonska se chce dobře nalíčit, tak se snaží vybrat co nejlépe padnoucí makeup, rtěnku, stíny a další líčidla. Zkus jí pomoci se rozhodnout, co jí bude doopravdy slušet. Zaslouží si to.
Model Dressup 69
Hry pro dívky - 0x
Tak tohle je sice docela stydlivka, ale to neznamená, že co se týče m´dy je dost konzervativní, cool a moderní. Hraj si s ní tak dlouho, dokud nebudeš spokojena se svým vytvořeným outfitem! Dej se do toho!