Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Charlize Theron
sponzorované odkazy

Charlize Theron

Hrajete online hru Charlize Theron

Charlie Theron v nové online hře pro dívky. Má nepřeberný šatník plný super oblečení. Dlohé růžové, sv. modré a šedé šatky. Minišaty nejrůznějších barev a druhů, střihů. Dále pak i botky, brýle i náhrdelníky.

ovládání hry Charlize Theron

myší, viz instrukce ve hře • 0.46 MB • 372x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 104
Hry pro dívky - 17x
Slečna Petruška se chce jít projít se svým chlapcem do parku a ráda by vypdala báječně. Pomůžeš jí? Šatník nemá zrovna malý. A v něm je mnoho stylů a oblečení. Tak se dej do toho a krásně ji uprav. Příjemně se bav.
Model Dressup 62
Hry pro dívky - 14x
Tak takhle by měla vypadat titulní strana školního časopisu jednoho gymnázia. Ano nezdá se ti, té dívce něco chybí a to je tvýmúkolem spravit. Dej se do úpravy, oblékání krásné slečny:) Je to vše na tobě a tvém vkusu.
Fairy Dressup 19
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle je opravdu vtipně řešená online hra pro dívky:) Fairy chce jít dneska pařit! A když pařit, tak pořádně! V šatníku má pěkné oblečení, které se zrovna hodí pro tuto příležitost, tak neváhej a oblékej:)
Model Dressup 82
Hry pro dívky - 29x
Tak tohle je pěkně povedená online hra pro dívky. Tato slečna je opravdu hezká a podle toho se chce i parádně oblékat, ale s novým tisíciletím přisla i nová móda a ona se ztrácí, pomoz ji a perfektně ji obleč.
Vytvoř krásku 26
Hry pro dívky - 26x
Tak tahle hra se nejmenuje marně ,, vytvoř krásku ,, neboť to je tvým úkolem! Tato modrovlasá roztomilá slečna by chtěla poradit, co si vzíti na sebe. Jde dnes na rande. Pomoz jí vybrat skvělé oblečení!
Colouring Book
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle online omalovánky je velmi pěkná. Můžeš si vybrat z pěti zvířátek a potom ještě barvy musíš míchat v kolonce pick a color:) Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
No No Kiko
Hry pro dívky - 28x
No No Kiko je hra ve stylu Winx klubu - kombinuje zábavné prvky hry Frogger a moderní RPG hry. Vaším úkolem je pomoci Kiko přejít rušnou ulici a objevit tajné uličky. Hra má 5 úrovní, 5 skrytých tajných miniher a velkou porci legrace,
Virtual Makeover
Hry pro dívky - 18x
A to tu ještě nebylo. Udělej si virtuální obličej! Nejprve utvoř základ. Tvar obličeje, rtů, očí, nosu. Pak už dooprav účesem (hair style), kontaktními čočkami (contacts), rtěnkou (lipstick), očními stíny (eye shadow) a nakonec pudr (blush) :)
Ever After High OHair Babies
Hry pro dívky - 48x
Hezká barevná oblíkačka s miminkem a s motivem seriálu Ever after high. Můžete si vybrat mezi miminky Poppy a Holly. A pak už se dejte do zkrášlování nejrůznějším oblečením a doplňky. Hru si skvěle užijte.
Model Dressup 79
Hry pro dívky - 10x
Tak slečna je sportovkyně. Trénuje na místní maraton, ale i v této situaci chce vpydat skvěle, neboť rozhodčí je její idol a ona chce zapůsobit. Pomoz jí zapůsobit pomocí skvělých módních kousků doplněných pěknámi šperky.
Angel Dressup
Hry pro dívky - 2x
Krásná Andělka se rozhodla pro své příhodné jméno jít na místní karneval za anděla, jen se koukni jaké oblečeníčko si pro to obstarala, jen se stále nemůže rozhodnout, které si vezme a kterou paruku. Poraď:)
Sweet Land
Hry pro dívky - 9x
Vaší vesnici přepadla banda chuligánů a otravují život slušným lidem a vás už to přestalo bavit a rozhodla jste se s tím něco udělat. Myslíte že dokažete vysvobodit vasí vesnici a získat na zpátek všechny sladkosti?
Sue Beauty Maker
Hry pro dívky - 22x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra pro dívky. Možná bys to neřekla, ale SUE má 4 podoby. Ty si jednu z nich vyber a pak ji nališ, jak se ti jen líbí, až budeš s prací hotova a spokojena zmáčkni voňavku a porota tě ohodnotí!
Denise Richards
Hry pro dívky - 6x
A máme ji tu, ležérní, sexy i roztomilou Denise Richards v nové online hře pro dívky. Zvol nejúžasnější sestřich vlasů, botičky šperky i make-up. Pak už jen stačí vybrat z nepřeberného množství jejího ošacení:)
Beauty Maker 20
Hry pro dívky - 2x
Je tu souboj o srdce chlapce, který si dívku vybírá podle vzhledu. Ty bys jistě takového nechtěla, ale tato dívky se o něj rozhodla bojovat. Potřebuje však pomoct s výběrem oblečení, účesu, doplňků, šperků aj. Pomoz jí a nakonec uvidíš koho si vybere:)