Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Angelina Jolie 2
sponzorované odkazy

Angelina Jolie 2

Hrajete online hru Angelina Jolie 2

Krásná Angelina Jolie je teď v náruči Brada Pitta, tak si představ, že jsi v její kůži. A to uznej musela bys vypadat báječně! Angelina nemá nouzi o pestrý šatník, neboť její výplata má nekonečný výplatní pásku:) Příjemnou zábavu!

ovládání hry Angelina Jolie 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.51 MB • 52x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 12
Hry pro dívky - 1x
Kompletní přeměnu Cody můžeš udělat v této roztomilé online hře pro dívky, u které se můžete příjemně odreagovat. Od oblečení, přez líčení až po nejrozmanitější doplňky,jakými jsou např.: čelenky náramky, podkolenky aj.
Model Dressup 100
Hry pro dívky - 0x
Tahle slečinka se chystá na letní vycházku do parku, kde doufá, že potká svého idola. Velmi jí záleží na tom, aby vypadala perfektně. její idol si potrpí na módě, je totiž módní návrhář. Pomoz jí ho okouzlit.
Barbie Moving To Manhattan
Hry pro dívky - 1x
Jedna z mnoha oblíkačkových miniher vhodných zejména pro malé hráčky a fanoušky Barbie. Ta se stěhuje na rušný Manhattan, kde chce opravdu zazářit mezi VIP osobnostmi. Vytvořte ji super makeup.
Photo Model 51
Hry pro dívky - 0x
Před tebou je právě fotomodelka Amy, která potřebuje nutně pomoct. Navečer jde na party, kde budou všechny fotomodelky světa a její kostymérka i stylistka spolu odjely na dovolenou. Pomoz ji a udělej z ní krasavici party!
Model Dressup 90
Hry pro dívky - 0x
Hezká online oblíkačka pro dívky. A to ne jen tak obyčejná. Zde se nejenom obléká, převléká a svléká. Zde se i ošperkuje, dají doplňky v podobě kabelek a to není vše. Také vlasy tu nejsou tabu. Dej se do toho!
Style Decorate 17
Hry pro dívky - 0x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento pokojíček tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavý velký pokoj, tak se snaž:)
Model Dressup 127
Hry pro dívky - 0x
Tak tahle slečinka vydaá dost otevřeně a namyšleně, ale proč taky ne. je to hezká holka a ještě k tomu má perfektní šatník plný skvělých cool oblečků. Tak jí trichu pomoz to zkombinovat. Příjemnou zábavu.
Model Dressup 156
Hry pro dívky - 1x
Tahle slečna Lucy má ráda kvalitní značkové kabelky, ale potrpí si celkově na skvělé oblečení. Má ráda velké změny týkající se vlasových kreací:) Jen se koukni kolik má paruk. Tak se dej do toho a obleč ji!
Fairy Dressup 19
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je opravdu vtipně řešená online hra pro dívky:) Fairy chce jít dneska pařit! A když pařit, tak pořádně! V šatníku má pěkné oblečení, které se zrovna hodí pro tuto příležitost, tak neváhej a oblékej:)
Barbie Winter 2
Hry pro dívky - 2x
Velice pestrá hra ve které můžete barbie obléknout do několika různých šatů. Nechybý také různé doplňky mezi které patří přívězky, rtěnky ba dokonce i změna účesu. Můj vlastní názor na tuto hru je velice příznivý.
Cody Dressup 50
Hry pro dívky - 0x
Krásná Cody se dočkala a je z ní princezna. Jenže teď musí den co den dbát o svůj vzhled a dávat si pozor na to, co si vezme na sebe! Tak ji pro jednou trochu pomoz, krásně ji oblékni, jak chceš jen ty!
Sweet Land
Hry pro dívky - 0x
Vaší vesnici přepadla banda chuligánů a otravují život slušným lidem a vás už to přestalo bavit a rozhodla jste se s tím něco udělat. Myslíte že dokažete vysvobodit vasí vesnici a získat na zpátek všechny sladkosti?
Chinese restaurant
Hry pro dívky - 0x
Postavili jste si Čínské bistro, a teď máte před sebou významný úkol ho nějak opatřit nábytkem. Budete mít na výběr spoustu objektů, které tam můžete umístit, takže se nemusíte vůbec nijak omezovat.
Garden decor
Hry pro dívky - 0x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.
Hair Dresser 2
Hry pro dívky - 1x
I chlapci potřebují péči o svůj vzhled! To se dozvíš obzvlášť v této nové online hře pro dívky. Vyber jednoho chlapce a ten ti dá na výběr 3 jeho oblíbené účesy, jeden si vyber a dej se do díla jako pravá kadeřnice!