Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Angelina Jolie 2
sponzorované odkazy

Angelina Jolie 2

Hrajete online hru Angelina Jolie 2

Krásná Angelina Jolie je teď v náruči Brada Pitta, tak si představ, že jsi v její kůži. A to uznej musela bys vypadat báječně! Angelina nemá nouzi o pestrý šatník, neboť její výplata má nekonečný výplatní pásku:) Příjemnou zábavu!

ovládání hry Angelina Jolie 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.51 MB • 77x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 45
Hry pro dívky - 2x
Prvním krokem této online hry pro dívky je, že kliknete na spodní rámeček a můžete se dát do fíla. Radím se kouknout na nápovědu v kolonce HINT. Pak oblékněte tusto slečinku, krásně ji namalujte, ošperkujte a učešte.
January Cover Girl
Hry pro dívky - 11x
Dívka v této příjemné holčičí hře by se chtěla stát super modelkou, která bude plnit titulní stránky nejvěhlasnějších módních časopisů. Dokáže to s vaší pomocí coby módního stajlisty?
Wheat Farm
Hry pro dívky - 10x
Pokud rádi hrajete farmářské online hry, tak vás tato určitě zaujme. Budete na farmě, která pomalu vzkvétá. Úkolem je pěstovat plodiny a chovat různá zvířata. Plodiny buď prodáte na trhu, nebo je spotřebujete jako krmivo.
Frozen Anna Save Elsa 2
Hry pro dívky - 23x
Velmi povedená skákačka, ve které se Anna bude snažit osvobodit zakletou Elsu. Cílem je na plošinkách sesbírat všechna srdce. Dostat se k nim ale nebude vůbec jednoduché. Dokážete vhodným herním postupem zdolat celou hru?
Style Dressup 5
Hry pro dívky - 4x
Sportovkyně ŠÁRKA, jak tělem tak duší:) Zde tedy vidíme hlavně, jak je sportovkyní, co se týče šatníku:) Je jen na tobě, jak ji dnes oblékneš! Má na výběr řadu perfektního, moderního, sportovního oblečení.
Papa Pastaria
Hry pro dívky - 9x
Vydejte se do městečka Portallini a započněte svou úspěšnou kariéru coby šéf restaurace. Jako vedoucí restaurace budete mít na starosti příjem objednávek, přípravu jídla a samozřejmě i výběr peněz. Nový díl této super série přináší řadu vylepšení - mrkněte do hry a skvěle se bavte. Hra na vaření a obsluhu hostů s Papa Louiem je tady.
Papa Hot Doggeria
Hry pro dívky - 14x
Smažte a servírujte nejlepší hot dogy ve městě. Papa Hot Doggeria je další z řady oblíbených Papa her, které jsou vhodné zejména pro dívky. Užijete si zde vaření, smažení a obsluhu hostů. Budete připravovat nejen hot dogy, ale také klobásy, omáčky, nápoje, popcorn a další pochutiny, na které mají chuť fanoušky.
Lovelicious
Hry pro dívky - 11x
V této suprové dívčí hře najdete mnoho dortíků a čokolády, která vypadá opravdu k nakousnutí. Budete rychle obsluhovat hosty a vydělávat tak hromady peněz, za které si vylepšíte obchůdek s dortíky.
My Baby Tiger
Hry pro dívky - 5x
Prakticky všechny druhy tygrů jsou v dnešní době ohrožené a téměř na vymření. Tento virtuální tygřík se však těší velké spokojenosti a lásce svého majitele. Tím jste teď právě vy. Vaším úkolem je postarat se o to, aby byl tygr i nadále šťastný.
Violetta Dentist
Hry pro dívky - 8x
Krásná Violetta má skutečně vážný problém se svými zuby. Pamatujete si na její úžasný odzbrojující úsměv? Ten je pryč. A navrátit se může pouze s vaší expertní pomocí. Vžijte se do role zubaře a spravte Violettě chrup.
Anna Frozen Hair Spa
Hry pro dívky - 10x
Roztomilá oblíkačka, ve které budeš vybírat moderní a krásné oblečení, ale taky se postaráš o účes a doplňky. Anna z Ledového království chce být krásná a zářit stylem. Pusťte se do hry a vytvořte super outfit.
Monster High Avatar
Hry pro dívky - 4x
Pěkná hra vhodná pro děti a jistě si ji oblíbí i dívky. Z jednotlivých dílků můžete poskládat vlastní postavičku ze seriálu Monster High. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte novou hrdinku ze Strašidelné školy.
Hawaii Travel
Hry pro dívky - 2x
Podařená oblíkačka pro dívky. Zasněte se a představte si dovolenou na Havaji. Znáte tamní módní styl a způsob oblékání? Zahrajte si tuto oblékací hru a vymyslete vlastní havajské styly.
Alison dress up
Hry pro dívky - 7x
V této hře pro dívky si budete moci zkusit, jak budou slušet slečně Alison různé kombinace oblečení. Máte spoustu možností, jak ho navolit, takže se neostýchejte a zkuste, co jí bude asi tak nejvíce slušet.
Movie Munchies
Hry pro dívky - 3x
Pracujete v multikině jako obsluha u občerstvení. Každý váš zákazník se nemůže dočkat na film a přeje si, aby jste mu co nejdříve udělali popcorn a ostatní dobroty. Zvládnete obsloužit všechny zákazníky včas?