Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Angelina Jolie 2
sponzorované odkazy

Angelina Jolie 2

Hrajete online hru Angelina Jolie 2

Krásná Angelina Jolie je teď v náruči Brada Pitta, tak si představ, že jsi v její kůži. A to uznej musela bys vypadat báječně! Angelina nemá nouzi o pestrý šatník, neboť její výplata má nekonečný výplatní pásku:) Příjemnou zábavu!

ovládání hry Angelina Jolie 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.51 MB • 143x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Shape Drop
Hry pro dívky - 6x
Už jako malé holčičky jste tuto hru jistě hrály ve školce. Nyní se k vám vrací v online verzi. Stačí, když zvolíte správný otvor, kam má spadnout dané těleso a jste za vodou,ale překážkou je, v dalších kolech, vzrůstající rychlost. Dejte si pozor, hodně štěstí a příjemnou zábavu:)
Cool dress up
Hry pro dívky - 24x
V téhle roztomilé holčičí hříčce si budete zkoušet, jak na vás budou vypadat různé šaty, a dokonce si budete moci změnit i účes a barvu vlasů. Možností je opravdu dostatek, takže se jistě vyřádíte.
Model Dressup 101
Hry pro dívky - 28x
Tahle slečna si opravdu potrpí na veliký luxus, co se oblečení týká. Jenže dnes jí opravdu moc záleží na tom co, si vezme na sebe a opravdu si neví rady. Je totiž pozvaná od svého dlouholetého idola na rande. Pomoz jí!
Chicken BBQ
Hry pro dívky - 27x
Moc hezká online hra:) Tvým úkolem je ugrilovat špízy tak, aby byly z obou stran. A to krásně propečeně, ALE ne syrové a ne spálené:) Je to na tobě, když se ti to podaří dostáváš body, čím víc, tím líp:)
Fairy Dressup 11
Hry pro dívky - 21x
Krásná FAIRY je opravdu všude! V této online hře pro dívky se zrovna nachází pod vodou a rozhodla se , že si za svého muže vezme vodníka. Tak se chystá na svatbu, ale pořád neví, co si obléci, tak jí poraď!
Beauty Maker 11
Hry pro dívky - 23x
Krasavice, která chce na dnešek vypadat ještě lépe než obvykle a potřebuje s tím pomoct? Ano, tak to jsi tu správně. Oblečení není málo, háček je v tom, že není kdo by ho zkonbinoval. Dej se do toho a udělej z ní krásku:)
Cutie Makeover 27
Hry pro dívky - 5x
koketující sebevědomá slečna v pěkné online hře pro dívky od tebe potřebuje pomoc! Jistě budeš tak hodná a vyhovíš jí:) Nalič ji řasenkou, pudrem stíny i rtěnkou. Převlékni a změň i účes. Příjemnou zábavu.
Mallory Beauty Makeover
Hry pro dívky - 37x
Udělejte tuto dívkou opravdu hodně krásnou. Dejte ji různé kosmetické věci na sebe. Odkryjte ji tajemství krásy a ukažte se svým kamarádkám. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Photo Model 8
Hry pro dívky - 11x
Dej se do krásné online hry pro dívky! Krásná Petra se rozhodla, že zkusí fotomodeling a dnes je první konkurs na celosvětové fotografování. Udělej jí pěkný účes, kliknutím na vlasy. Změň jí oblečení kliknutím na tričko. A pak už je to na tobě, nalič ji a dej jí krásné šperky:)
Super Model 2
Hry pro dívky - 7x
Krásná modelka v nové online hře pro dívky. Změň ji od hlavy až k patě. Začni! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Dog Shop
Hry pro dívky - 20x
Roztomilá online hra pro dívky. Určena nejen pro architekty a disainéry! Psí obchod, jak pěkné. Poskládej podle svého vkusu a cítění vše do baráčku. Doprovázet tě budou štěkoty krásných psíků z obchodu:)
Barbie Mimi Puzzle
Hry pro dívky - 10x
Máš ráda puzzle? Tak tato super online hra pro dívky je pro tebe tím pravým ořechovým. Tvé skládání je omezeno časovým limitem. Avšak s každým správně položeným puzzlíkem limit roste. Uvidíš, že to není tak složité.
Nerdy Natalia
Hry pro dívky - 23x
Trochu bláznivá šprtka Natalie miluje retro styl módy. Zkuste ji navrhnout nejlepší oblečení, které by se jí mohlo líbit. Nezapomeňte, že má ráda retro styl. Ale nakonec je vše jen na vašem rozhodnutí.
Beauty Maker 29
Hry pro dívky - 7x
Tak tohle je opravdu pestrá hra. Z této slečny můžeš udělat luxusní krasavici a hned v zápětí městskou slečinku, která jde na nákup. Je to jen na tobě. Hlavně se snaž, aby vypadala skvěle. Příjemně se bav.
Flower Rush
Hry pro dívky - 41x
Vaším úkolem je dát do tohoto květináče semínka, aby z něho vyrostla krásná květinka. Přejeme vám hodně štestí, protože budou před vámi různe překážky, jak už je v každé hře zvykem.