Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bratz Makeover
sponzorované odkazy

Bratz Makeover

Hrajete online hru Bratz Makeover

Zahrajte si na kadeřnici a pěkne upravte jednu ze čtyř dívek které jdou na důležitou schůzku a chtějí vypadat opravdu skvěle a vybraly si právě vás aby ste jim v tom pomohly. Tak na co čekáte? S chutí do toho.

ovládání hry Bratz Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 0.77 MB • 410x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Supermodelka 6
Hry pro dívky - 208x
Krasavice, že ano. Jenže ona potřebuje být na večer ještě krásnější. Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Cutie Makeover 7
Hry pro dívky - 507x
Tato krásná slečna je nyní v tvých rukách. Postupně z ní udělej krasavici. Přihlásila se totiž na miss ČR a je pro ni velmi důležité alespoň vyniknout! Šperky, účes, oblečení a hlavně make-up to je tvým úkolem.
Grandpas Farm
Hry pro dívky - 20x
Staráte se o farmu své babičky. Musí se vám podařit, aby vám vyrostla zelenina, kterou poté na trhu prodáte. Vydělávate peníze a nakupujete nové věci. Časem se vám také nové věci budou samy odemykat. Je to opravdu zábavná super hra.
Anna Frozen Hair Spa
Hry pro dívky - 41x
Roztomilá oblíkačka, ve které budeš vybírat moderní a krásné oblečení, ale taky se postaráš o účes a doplňky. Anna z Ledového království chce být krásná a zářit stylem. Pusťte se do hry a vytvořte super outfit.
Party Makeup 27
Hry pro dívky - 23x
Tak a je tu éra mladých namalovaných slečen. Teď je tvým úkolem se o ni dostatečně postarat a krááásně ji namalovat! Nejprve oční stíny, pak i oční linky, potom řasenku, pak pudr a rtěnku či lesk. Příjemnou zábavu:)
Colouring 7
Hry pro dívky - 23x
Miluješ Vánoce a omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Music Festival Draculaura
Hry pro dívky - 50x
V této online dívčí hře máte jedinečnou příležitost státi se módním poradcem chytré studentky z Monster High. Tentokrát budete oblékat Draculauru, která si hoví v trochu netradičním upírském stylu.
Fashion legs
Hry pro dívky - 31x
Jedna dlouhonohá dívka potřebuje nutně poradit s výběrem oblečení pro dnešní večer. Myslíš si, že jí dokážeš dobře poradit? Hlavně se snaž vybrat něco stylového, co k sobě bude ladit, aby se to líbilo i jí.
Baby Hazel Goldfish
Hry pro dívky - 31x
Pěkná online pro dívky a nejmenší hráče, kteří mají rádi ryby a hlavně oblíbenou hrdinku bejby Házel. Postarejte se o zlatou rybičku, aby byla maximálně spokojená.
SpringColouring
Hry pro dívky - 14x
Miluješ léto a omlaovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Dress A Joyful Girl For Seaside Holiday
Hry pro dívky - 31x
Oblékněte tuto dívku. Po dlouhé době se tato dívka rozhodla odjet na dovolenou a chce si ji opravdu užít. Surfuje, hraje volley ball, jí různá jídla. Vaším úkolem je tuto dívku krásně obléknout.
Fashion Style 4
Hry pro dívky - 25x
nevíš, jak se obléknout v zimě nebo i na podzim a začátek jara? Tak je tu pro tebe inspirace v podobě online hra pro dívky. Najdeš zde hned 6 typů, jak se obléci a nebo můžeš tyto typy použít v jiných online hrách:)
Beauty Maker 37
Hry pro dívky - 6x
Nyní če čeká opravdu nelehký úkol. Velký přeborník, fotograf, ve světě mody chce získat pro svůj časopis krásnou dívenku, která bude v jeho časpise. Už zbyla jen tvá dívenka a její sokyně. Na konci se dozvíš, kdo vyhrál.
Sushi Sue
Hry pro dívky - 50x
Myslíte si, že byste zvládli vedení oblíbeného podniku, ve kterém se servíruje především sushi? Zkuste si to v této pěkné superhře. Připravujte nejrůznější druhy sushi a starejte se o přání svých zákazníků.
Lizzie Dressup
Hry pro dívky - 19x
Lizzie je krásná slečna, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)