Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Barbie Wedding 2

Hrajete online hru Barbie Wedding 2

Krásná online hra pro dívky. Tvá barbie se zítra vdává a potřebuje urychleně pomoct s výběrem spravného celkového outfitu:) Zvol nejhezčí šaty, rtěnku, botky, náhrdelník, naušnice a účes. Svatba je přeci krásný zážitek, dopřej jí, ať je její svatba bezchybná:)

ovládání hry Barbie Wedding 2

myší, viz instrukce ve hře • 0.31 MB • 98x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Catherine make up
Hry pro dívky - 21x
Catherine se dneska chce vymódit a je na vás jí s tím náležitě pomoct. Vyberte jí co nejlepší odstín očí, vhodné řasy a celkově z ní udělejte vymóděnou parádnici. Můžete jí přidat i brýle pro moderní vzhled.
Violetta Makeover
Hry pro dívky - 34x
Naše oblíbená postava Violetta chce jeden den vypadat jako blázínek do technologií, druhý den jako nekompromisní šprtka a jindy zas jako sympatická mladá kočanda. Jak ji upravíte pro dnešek, je jen na vaší fantazii.
Patisserie decor
Hry pro dívky - 3x
Každý z nás jistě rád chodí to cukrárny. V téhle hře si ji ale budete moci přímo vystavět. Máte prázdnou místnost a tu si zařiďte podle vašich představ, jak by taková správná cukrárna měla vypadat.
Winter fashion
Hry pro dívky - 700x
I v zimě se chce každá dívka pokud možno svému okolí zalíbit. Vyber ze zimního oblečení to, které jí bude nejvíce slušet. Snaž se o co nejlepší celkový vzhled, aby oblečení dobře ladilo dohromady.
Barbie Party
Hry pro dívky - 191x
Krásná online hra, ve které můžeš připravit moderní dívenku na párty jejího života. Nadchne tě jistě nepřeberné množství oblečení, zejména topů, ale hlavně typů účesu, doplňků a kabelek. Přeji příjemnou zábavu:)
Family Flights
Hry pro dívky - 43x
Oblíbená rodinná letecká společnost se nezadržitelně řítí k bankrotu. Chopte se byznysu a doveďte firmu zpět na výsluní. Myslíte, že se vám to podaří?
Cutie Makeover 16
Hry pro dívky - 14x
Tahle slečna vypadá jako slušňačka v růžovém trikotku,ale vše není takové,jak se na první pohled zdá. Slečna má v repertoáru mnohem rozmanitější možnosti. Jak v oblečení, tak v líčení a špercích. Příjemnou zábavu!
Beauty Maker 72
Hry pro dívky - 16x
Nelehká online hra pro dívky. Zde se projeví tvá znalost či neznalost, týkající se módy:) Já věřím, že u tebe spíše znalost. Tak neváhej a hraj. Od oblečení přez veškeré líčení až po doplňky a šperky.
Cutie Makeover 21
Hry pro dívky - 28x
Myslíš si, že tato žena nemůže být krásnější? Mýlíš se. Samozřejmě, že může a dokonce jen s tvou pomocí. Nejprve ji obleč, pak krásně nalič všelijakými líčidly, pak účes a nakonec slaď doplňky! Příjemnou zábavu!
Tree Hugger Girl Dress Up
Hry pro dívky - 39x
Pěkná barevná oblíkačka pro nejmenší hráčky a pro fanoušky oblékání panenek online. Dokážete vytvořit nejkrásnější účes, make up a k tomu sladit vhodné moderní doplňky? Pusťte se do kreativní zábavy.
Photo Model 15
Hry pro dívky - 16x
Krásná sekretářka jde dnes žádat o novou práci v prestižní firmě, jak všechny víme, hezké slečny mají přednost :D . Nejprve nalíčení, pak oblečení( klik na triko), pak účes( klik na vlasy). A nakonec šperky apod.
Fairy Dressup 20
Hry pro dívky - 19x
Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Bratz Ice Champions
Hry pro dívky - 23x
Staňte se královnou ledu pomocí svých bruslí. Ukažte jak ste výborná krasobruslařka a pořádně si zabruslete na křištálovém ledu. Myslím že by ste měli tuto hru určité vyzkoušet. Přeji příjemné hraní.
Model Dressup 69
Hry pro dívky - 6x
Tak tohle je sice docela stydlivka, ale to neznamená, že co se týče m´dy je dost konzervativní, cool a moderní. Hraj si s ní tak dlouho, dokud nebudeš spokojena se svým vytvořeným outfitem! Dej se do toho!
Grandpas Farm
Hry pro dívky - 22x
Staráte se o farmu své babičky. Musí se vám podařit, aby vám vyrostla zelenina, kterou poté na trhu prodáte. Vydělávate peníze a nakupujete nové věci. Časem se vám také nové věci budou samy odemykat. Je to opravdu zábavná super hra.