Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Barbie Wedding

Hrajete online hru Barbie Wedding

Velice pěkná online hra pro dívky. Před vámi stojí překrásná nevěsta,která potřebuje poradkyni pro outfit na svatbu. A ty jsi ta pravá,co jí může pomoci. Pomoz jí s výběrem nejen svatebních šatů, ale i make-upu, bot a účesu.Užij si mnoho zábavy:)

ovládání hry Barbie Wedding

myší, viz instrukce ve hře • 0.48 MB • 99x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Monster High Mouscedes King Dress Up
Hry pro dívky - 38x
Příjemná seriálová oblíkačka na motivy čarodějek Monster High. Tentokrát budete oblékat a vybírat doplňky pro hrdinku Mouscedes King. Na výběr je toho opravdu dost a můžete vytvořit velký počet kombinací.
Watering Girl
Hry pro dívky - 31x
Allison je nádherná mladá dívka, která touží po tom, aby se všem líbila. Tentokrát si neví rady s oblečením, na vás je, abyste ji trochu pomohli s výběrem nejnovější módy.
Cutie Makeover 48
Hry pro dívky - 13x
Tahle krásná Cutie chce vypadat skvěle i když jde skoro pát, tebe si najala, abys jí v tom náležitě pomohla! Nejprve vyber pyžamko(klik na triko), pak účes(klik na vlasy) a pak jí nalič a dej pleťovou masku!
Carmen Electra
Hry pro dívky - 29x
Carmen Electra je krásná herečka a ty se musí umět oblékat. Jen nahlédni do jejího šatníku a zjistíš, jak je plný krásného oblečení. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Má důležitý večer.
Beauty Maker 18
Hry pro dívky - 24x
Tak a je tu, pěkná online hra pro dívky. Zde si opravdu užiješ vše, co se týká módy a vzhledu. Nejprve tě čeká stylové oblečení, poté krásné líčení, potom suprové účesy a nakonec všechno slaď doplňky!
Little Dressup
Hry pro dívky - 6x
Malá pěkná oblíkačka online pro dívky. Můžeš se zde mnoho naučit, co se módy týče! Velmi zajímavé oblečení má tato dívenka. Velikánskou obuv i zajímavé šatky! Hezky se bav, oblékej, příjemnou zábavu:)
Angelina Jolie 2
Hry pro dívky - 217x
Krásná Angelina Jolie je teď v náruči Brada Pitta, tak si představ, že jsi v její kůži. A to uznej musela bys vypadat báječně! Angelina nemá nouzi o pestrý šatník, neboť její výplata má nekonečný výplatní pásku:) Příjemnou zábavu!
Pretty Dressup 8
Hry pro dívky - 10x
tato krásná ELFKA se dnes chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)
Cameron Diaz
Hry pro dívky - 40x
Jistě znáš štíhlou, krásnou Cameron Diaz. Teď se můžeš stát její hlavní stylistkou. Tak neváhej a pusť se do toho. Ve svém nemalém šatníku má na výběr od romantického přez elegantní až po sexy kousky.
Mini Dressup 17
Hry pro dívky - 491x
Koukni se na krásnou malou dívenku. Potřebuje trochu poradit v módě, moc se nevyzná. Dneska je to jen a jen na tobě, jak ji oblékneš. Ať z ní uděláš zimní královnu nebo obyčejnou městskou dívku, hlavně se ti musí dílo líbit.
Vytvoř krásku 1
Hry pro dívky - 13x
Jak radí již název online hry pro dívky, dej se do díla a utvoř krásku:) Na výběr máš nepřeberné množství oblečení, od kalhot, legín, přez šaty, tílka, topy, bundy až k čepicím, šperkům apod. Příjemnou zábavu!
Magic forest
Hry pro dívky - 19x
Další stylová hříčka pro dívčí polovinu našeho hráčstva. Myslíte si, že víte, jak vypadá správný kouzelný les? Zkuste to tady v této hře, budete muset rozestavit všechny houbičky a další začarované věci po lese.
Model Dressup 12
Hry pro dívky - 18x
Tak tahle slečinka se musí tento den provdat za svého vyvoleného. Myslíš, že to dnes již není možné, ale ano je. Tak se dej do toho a oblékni ji tak, aby se co nejvíce líbila tomu vyvolenému. Dej se do toho!
Cat Mouse Paint
Hry pro dívky - 22x
Krásná online omalovánka pro dívky. Ne jen tak obyčejná omalovánka. Máš ráda omalovánky? Jistě ano, tak si klikně omaluj obrázek, který si vybereš úplně dole pod barvičkami, ALE hned nad ním máš možnost něco vkládat do obrázku! Dej se do toho!
Sue kadeřnice
Hry pro dívky - 717x
A teď tě čeká opravdu těžký úkol. Krásná online hra pro dívky. Sue je velice přísná učitelka kadeřnice. Obrázek, jak máš upravit její zákaznici ti ukáže jen na malou chvilku pouze na pět sekund, pak už je to jen na tobě!!!