Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Scooby Doo - Big Air Snow Show
sponzorované odkazy

Scooby Doo - Big Air Snow Show

Hrajete online hru Scooby Doo - Big Air Snow Show

Scooby-Doo a Shaggy vzali prkno a vydali se na hory. Na rampě soutěží, komu se podaří nejvyšší výskok. Hra se ovládá šipkama - nejdříve je nutné postavičku rozpohybobat doleva, doprava. Ve vzduchu pak můžete zvýšit rychlost šipkama dolů a nahoru. Napoprvé jsem se dostal na 4 225, jste lepší?

ovládání hry Scooby Doo - Big Air Snow Show

myší, viz instrukce ve hře • 0.58 MB • 441x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Virtual Champions League
Sport - 23x
Zahrajte si o pohár Ligy mistrů. Vyberte si z osmi různých týmu svůj vlastní tým, za který se chcete reprezentovat. Každý zápas bude trvat tři minuty. Podaří se vám dovést svůj tým až k výhře poháru?
Sports Academy
Sport - 35x
Parádní onlinovka, ve které si náramně hezky zaplavete a zkusíte si i další olympijské sporty. Vstupte do sportovní akademie a pokuste se zvítězit na nejprestižnějším závodě. Budete potřebovat vskutku hbitý postřeh.
Epic Celeb Brawl - Spiderman
Sport - 25x
V této verzi lehce brutální online hry se podíváme na zoubek oblíbenému hrdinovi Spidermanovi. Zkuste se mu postavit a dát mu několik přesných ran pěstí. Zvládnete tento boj a stanete se vítězi?
Shadow Factory
Sport - 23x
Tahle hra je velice originálně zpracovaná a zajisté vás bude bavit. Grafika je úchvatná a hratelnost na vysoké úrovni. Ovládáte speciální terénní vozidlo, které projíždí továrním územím plným skoků a kopců.
World Cup Kicks
Sport - 53x
Myslíte si, že umíte čutat lépe než Beckham? V této hře si můžete zahrát kopanou alespoň virtuálně. Vaším úkolem bude samozřejmě dát gól. Nastavte úhel střely, faleš a sílu a vyhrajte superpohár.
Rebounce
Sport - 34x
Abyste byli dobrými basketbalovými hráči, musíte umět správně střílet na koš. Pojďte si to provičit v téhle flashovce. Budete zavřeni v hranaté místnosti s košem a můžete využívat i odrazů míče od zdí pro více bodů.
Sports Heads Tennis
Sport - 38x
Herní série Sports Head se zabývá různými sporty a ani tenis nezůstává v pozadí. Vezmete si tedy opět na starost osudy jedné hlavy, která se snaží porazit svého soupeře. Ve hře se nachází několik světových hráčů, jimž byla zdeformována jména, ale pokud budete hledat, jistě najdete i českého zástupce - Tomáše Berdycha. Též objevujte, jaké možnosti nabízí bonusy.
Shooting Hoops
Sport - 27x
Trochu zvláštní basketbal, ve kterém hrajete sám proti několika soupeřům a zvuk odrazu míče se podobá více kusu železa ;-). Úkolem je dodriblovat před koš a poté se do koše trefit v malé minihře.
Bounce Hockey
Sport - 33x
Ice Hockey je velice zábavný nejenom v jeho klasické stolní verzi ale i tahle elektronická předělávka vás jistě chytne. Nesmíte nechat puk vklouznout do vaší brány, v tom je celý úspěch téhle rychlé hry.
Dune bashing
Sport - 214x
V Dubaji je v tuhle roční dobu pěkně horko. Písek na poušti se tím vedrem málem taví, tak se pojďme trochu projet na terénní čtyřkolce. Pěkná sportovní hříčka, která odsýpá jak jen to jde. A pozor na převrácení.
The Brawl
Sport - 30x
Zahrajte si tuto virtuální bitku proti nelítostnému soupeři. Hra vyžaduje opravdu dobrý postřeh, protože rány je nutné zasazovat rychle a přesně. Nenechte si od soupeře nabančit, raději to buďte vy, kdo mu uštědří několik přesně mířených háků do brady.
Table Tennis
Sport - 291x
Své online podoby se dočkalo již mnoho sportů. Stolní tenis v tomto podání je sice poněkud těžší, nicméně po chvíli cviku určitě najdete způsob, jak soupěře porazit. Hodně štěstí!
Blafuj jako Beckham
Sport - 22x
Zahrajte si na nejlepšího střelce gólů na světě, buďte lepší než Beckham. Cílem hry je vstřelit gól ze třech různých pozic v nejrychlejším čase. Míči myší nastavíte směr a výšku, bílá kulička označuje faleš.
Jungle Bowling
Sport - 19x
Bowling se v posledních letech prosazuje na čelní pozice mezi oblíbenými sporty a jeho popularita je taková, že vznikají i počítačové hry s bowlingovou tématikou. Jednou z nich je i Jungle Bowling, kde, jak již název napovídá, si vyzkoušíte bowling v nebezpečné přírodě. Hra stojí za vyzkoušení, protože se jedná o zajímavý nápad, kde si zahrát bowling.
Hot Blood Boxing
Sport - 42x
Chcete se stát mistrem boxu jako legenda Rocky? Zkuste to v této pěkné boxovací gamesce. Soupeřit o titul můžete s počítačem a nebo s dalším hráčem u počítače. Vrhněte se do ringu a zatočte s protivníkem.