Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Scooby Doo - Big Air Snow Show
sponzorované odkazy

Scooby Doo - Big Air Snow Show

Hrajete online hru Scooby Doo - Big Air Snow Show

Scooby-Doo a Shaggy vzali prkno a vydali se na hory. Na rampě soutěží, komu se podaří nejvyšší výskok. Hra se ovládá šipkama - nejdříve je nutné postavičku rozpohybobat doleva, doprava. Ve vzduchu pak můžete zvýšit rychlost šipkama dolů a nahoru. Napoprvé jsem se dostal na 4 225, jste lepší?

ovládání hry Scooby Doo - Big Air Snow Show

myší, viz instrukce ve hře • 0.58 MB • 1266x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Death Penalty
Sport - 20x
Chystáte se na důležitý zápas sezóny v dresu slavného anglického klubu, který si můžete zvolit podle vlastní chuti. Proti vašemu celku se postaví protivník složený z nejlepších nemrtvých fotbalistů. Musíte se postarat o vítězství ve hře, jinak si na vašich mozcích pochutnají krvelačné zombie. Proti sobě máte několik nemrtvých a musíte je správným mířením zabíjet.
Avalanche at planktons peak
Sport - 23x
V roli podivného panáčka na lyžích se dostanete do velkého maléru. Uvolní se lavina a vy se musíte pokusit na svých lyžích před ní ujet. Nebudete to mít lehké, protože vám v cestě budou překážet stromy a ostatní lyžaři.
Blast Billiards 4
Sport - 295x
Hodně chytlavý a bláznivý kulečník. Vaším úkolem je dostat všechny koule do děr. Ovšem musíte to stihnout v časovém limitu, který je neúprosný.
Golf Jam
Sport - 27x
Pěkný golf, ve kterém si můžete vybrat z pěti postaviček. Pak už vás čekají úkoly na greenu. V každé úrovni je vaším úkolem dostřelit míček na určité místo. Hra Golf Jam se ovládá myší - nejprve nastavíte úhel a pak sílu.
Disco Bowling Deluxe
Sport - 55x
Velmi zdařilá online hra, která vám dá možnost zahrát si online bowling. Myslíte si, že jste v kuželkách dobří? Předveďte svůj postřeh a schopnosti v této hře. Hra je ozvláštněna několika zajímavými herními prvky.
Stunt Dirt Bike
Sport - 38x
Zvolte si vhodnou motorku (nebo čtyřkolku) a hurá na závodiště. Před vámi je několik překážek, které musíte co nejrychleji zdolat. Ať už půjde o kmeny stromů nebo velké kameny, vždy se při překonávání pěkně zapotíte. Hra se ovládá šipkama - nahoru, dolů přidáváte plyn, doleva doprava pak přenášíte váhu těla dopředu nebo dozadu. Je to opravdu pěkná chytlavá hra.
Snooker
Sport - 19x
Snooker se řadí mezi typy kulečníku a patří mezi poměrně oblíbené varianty, které často vysílají různé televizní programy. Na každou úroveň dostanete předem stanovený cíl, jehož musíte dosáhnout v časovém limitu. Podle kvality odvedené práce obdržíte na závěr body. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní.
King of Power
Sport - 25x
Zběsilé závody na motorových člunech je to co vám tato hra nabídne. Postupně při vyplnění kola odemykáte další a další nové kola, proto hratelnost hry je velmi dobrá. Tak na nic nečekejte a pojďte se skvěle projet..
Smart Golf
Sport - 5x
Smart Golf je netradičním zpracováním golfu. Dostanete sice na starost golfový míček, ale nebudete ho odpalovat, nýbrž se pokusíte ho dostat do jamky jiným způsobem. Postupně projíždíte po hrací ploše a snažíte se cestou posbírat všechny penízky. Musíte projet symbolem lupy, aby se objevila jamka, do níž potřebujete míček nasměrovat.
hra v Unity3D
Marble Temple
Sport - 42x
Zajímavý hra ve stylu golfu. Tentokrát v 3D podobě v Unity3D. Cílem je dostat míčky do jamky s co nejmenším počtem pokusů. Některá jamkoviště jsou záludná, někde navíc fouká nepříjemný vítr.
Thump! - závody v dodávce
Sport - 28x
Závodit se dá v ledasčem. V online hře Thump! si zkusíte časovku s dodávkou. U každé trati musíte pokořit zadaný čas. Za sražení kuželů dostanete trestné vteřiny, za vražení do zábran ztratíte rychlost. Jak sami zjistíte, udržet dodávku na trati není vůbec snadné. Hra se ovládá šipkama.
Crossing Cup
Sport - 1x
Jediné co musíte je vybrat si tým a začít hrát. Startujete rohovým výkopem, kde jen nasměrujete balón a zvolíte sílu. Poté se přepnete na hráče před bránou a když se vám povede trfit míč tak už jen skórujete..
Ben 10 Winter Ride
Sport - 30x
Je zima a ben si vzal svou motorku na projížďku. Dokážete dokončit všech 10 úrovní v této hře? Buďte opatrní a vyhrajte každou úroveň v této hře. Tak se do toho dejte a ukažte, jak umíte vyhrávat.
World Boxing Tournament
Sport - 24x
Zahrajte si hru, ve které se zúčastníte zápasení o titul světového šampiona v boxu. Směle vkročte do ringu a rozdejte si to s nejlepšími boxery světa. Můžete hrát i dva hráči na jednom počítači.
Sports Heads Voleyball
Sport - 56x
Volejbal patřil hlavně v minulosti mezi úspěšné sporty, ale to už dnes bohužel tolik neplatí. Sports Heads přináší další zajímavý kousek a tentokrát je v hlavní roli zmíněný volejbal. Musíte dostávat míč přes síť a snažit se, aby protihráče nedokázal balón vrátit. Celkem se vám do cesty postaví hned několik soupeřů. Neváhejte posbírat různé bonusy.