Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Scooby Doo - Big Air Snow Show
sponzorované odkazy

Scooby Doo - Big Air Snow Show

Hrajete online hru Scooby Doo - Big Air Snow Show

Scooby-Doo a Shaggy vzali prkno a vydali se na hory. Na rampě soutěží, komu se podaří nejvyšší výskok. Hra se ovládá šipkama - nejdříve je nutné postavičku rozpohybobat doleva, doprava. Ve vzduchu pak můžete zvýšit rychlost šipkama dolů a nahoru. Napoprvé jsem se dostal na 4 225, jste lepší?

ovládání hry Scooby Doo - Big Air Snow Show

myší, viz instrukce ve hře • 0.58 MB • 1014x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Dune Buggy
Sport - 31x
Projeďte se závodním autem po několika tratích a snažte se je zajet v co nejrychlejším čase. Vyhýbejte se lebkám, také nejeďte moc nebezpečně, nebo do cíle nedojedete. Hra Dune Buggy se ovládá šipkama, skok je mezerníkem.
Accurate Slapshot
Sport - 22x
Vaším úkolem je dostat puk do brány. Snažte se pro to udělat témeř cokoliv. Odpalte puk a odrazem od bedny se ho snažte dostat do protější brány. Tak se do toho dejte a dostávejte se tak stále do dalších úrovní.
King Pin Bowling
Sport - 24x
Zahrajte si tuhle sportovní hříčku na bowling. Je to docela makačka na postřeh, protože kouli musíte vhodit ve správný okamžik, abyste trefili co nejvíce kuželek a nevyjela vám koule z dráhy. Jinak příjemná sportovní hra pro všechny hráče.
Football
Sport - 18x
Myší zamiřte balón tak, aby vletěl přímo do branky. Dávejte si pozor, aby jste míč netrefili do obránců. Chce to dobrou přesnost a trošku zamyšlení nad tím, kam míč pošlete. Můžete používat různé falše. Pusťte se do hry a ukažte, jaký fotbalista ve Vás je.
The Champions 07 - finále ligy mistrů
Sport - 25x
Zkuste si zahrát fotbalovou ligu mistrů. Máte možnost naskočit rovnou do finále tohoto fotbalového svátku. Zvolte si tým (Liverpool nebo Milán) a dejte se do hry. Hráče ovládáte šipkama, přihrávka "X", střela "C". Nesnažte se dojít s míčem tzv. až do kuchyně, hodně účinné jsou střely z dálky.
Stick Figure Badminton 2
Sport - 769x
V této skvělé hře budete hrát badminton se sportovci, které si samí vyberete. Vaším úkolem je nasbírat co největší skóre a dostat se dále. Můžete také hrát pouze se strojem, ale to je velmi jednoduché.
Rocket Car
Sport - 26x
Auto na raketový pohon každý v garáži nemá, tak je vhodné si ozkoušet, že ovládat takový tuněný auťák není vůbec hračka. Prolétáváte jednotlivými koly a sbíráte svoje raketové palivo na další cesty.
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 48x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
Sports Heads Tennis
Sport - 38x
Herní série Sports Head se zabývá různými sporty a ani tenis nezůstává v pozadí. Vezmete si tedy opět na starost osudy jedné hlavy, která se snaží porazit svého soupeře. Ve hře se nachází několik světových hráčů, jimž byla zdeformována jména, ale pokud budete hledat, jistě najdete i českého zástupce - Tomáše Berdycha. Též objevujte, jaké možnosti nabízí bonusy.
Ice racer
Sport - 27x
Výborná sportovní hra ze zasněženého horského prostředí. Budete závodit s větrem, jak jen se to dá v superterénním vozítku, pro které není ani ta největší hora žádnou překážkou. Jak daleko dojedete bez nehody?
Free Rider 3
Sport - 24x
Dlouho očekávané pokračování hry Free Rider, která je plná sportovní akce a adrenalinu. Nasedněte na své zbrusu nové BMX kolo a vydejte se na chytlavý závod. Vyzkoušejte tratě od ostatních uživatelů, nebo si vytvořte vlastní.
Sumo Wrestling Tycoon
Sport - 55x
Zajímavý tycoon, který potěší nejednoho sportovního stratéga. Máte 50 dní na to, abyste vytrénovali a vykrmili svého sumo zápasníka. Musíte se pokusit porazit co nejvíce sumo zápasníků, kteří vám vstoupí do ringu. Sumo Wrestling Tycoon je herní bomba, patří mezi nejlepší hry roku 2013.
Cannon Basketball
Sport - 39x
Ve hře Cannon Basketball si užijete pořádnou hru s basketbalovým míčem a košem, do něhož se pokoušíte balón nasměrovat. Vystřelujete míče z kanónu a potřebujete vhodně odhadnout směr střely, aby se dalo trefit. Vyzkoušet si můžete hned několik na sebe navazujících úrovní, v nichž se rozhodně nudit nebudete.
SOCCER FREE KICK CHALLENGE 2
Sport - 30x
Pěkná fotbalová online hra, ve které půjde o kopání penalt. Míč už je připravený na značce pokutového kopu a na vás je, abyste dobře namířili a pěknou ranou míč umístili do branky. Bude z toho gól?
Taz Football Frenzy
Sport - 2x
Pomozte tasmánskému ďáblíkovi zaskórovat co nejvíce touchdownů v této sportovní online hře. Pokud cestou sníte hotdog, můžete pak se svými protivníky pěkně zatočit:).