Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Scooby Doo - Big Air Snow Show
sponzorované odkazy

Scooby Doo - Big Air Snow Show

Hrajete online hru Scooby Doo - Big Air Snow Show

Scooby-Doo a Shaggy vzali prkno a vydali se na hory. Na rampě soutěží, komu se podaří nejvyšší výskok. Hra se ovládá šipkama - nejdříve je nutné postavičku rozpohybobat doleva, doprava. Ve vzduchu pak můžete zvýšit rychlost šipkama dolů a nahoru. Napoprvé jsem se dostal na 4 225, jste lepší?

ovládání hry Scooby Doo - Big Air Snow Show

myší, viz instrukce ve hře • 0.58 MB • 414x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Dune Buggy
Sport - 31x
Projeďte se závodním autem po několika tratích a snažte se je zajet v co nejrychlejším čase. Vyhýbejte se lebkám, také nejeďte moc nebezpečně, nebo do cíle nedojedete. Hra Dune Buggy se ovládá šipkama, skok je mezerníkem.
Roby Baggio Magical Kicks
Sport - 84x
Roberto Baggio byl velice slavný italský fotbalista. Nyní se s ním můžete setkat v této fotbalové online hře. Jedná se o simulaci kopání přímého kopu. Pečlivě namiřte míč do brány a snažte se vsítit branku. Jednoznačně chytlavá gamesa.
World Boxing Tournament 2
Sport - 39x
Druhý díl kvalitní sportovní hry, ve které se budete snažit vyboxovat titul šampiona v boxu. Zvolte si jednoho ze čtyř boxerů a vrhněte se hned do ringu. Zasaďte několik zničujících úderů a vyhrajte.
hra v Unity3D
Super Star Soccer
Sport - 24x
Naskočte do fotbálku v single hře nebo v multiplayeru proti více hráčům. Fotbal je zpracovaný v unity3D a jako fotbalisti vystupují postavičky z oblíbených kreslených seriálů pro děti. Dokážete se svým týmem porazit všechny soupeře.
Cannon Basketball
Sport - 36x
Ve hře Cannon Basketball si užijete pořádnou hru s basketbalovým míčem a košem, do něhož se pokoušíte balón nasměrovat. Vystřelujete míče z kanónu a potřebujete vhodně odhadnout směr střely, aby se dalo trefit. Vyzkoušet si můžete hned několik na sebe navazujících úrovní, v nichž se rozhodně nudit nebudete.
Extreme Boarding
Sport - 12x
Vydejte se na jízdu plnou dobrodružství, v zasněžené krajině, kde za mnoho kilometrů nepotkáte jedinou živou duši. Naskočte na svůj snowboard a sjeďte kopec rychlostí světla, nezapomeňte sbírat bonusy.
BMX Master
Sport - 43x
Zajezděte si na kole a ukažte všem, jak jste dobří. Vašim úkolem bude předvést šílené triky, za které dostanete určitý počet bodů, které potřebujete pro splnění kola. Hra má dva herní módy, takže si budete moct vybrat.
Sports Academy
Sport - 35x
Parádní onlinovka, ve které si náramně hezky zaplavete a zkusíte si i další olympijské sporty. Vstupte do sportovní akademie a pokuste se zvítězit na nejprestižnějším závodě. Budete potřebovat vskutku hbitý postřeh.
Bike Mania 2 - na motorce přes překážky
Sport - 11x
V parádní superhře Bike Mania 2 máte pouze jeden, ale zato pekelně těžký úkol - překonat všechny překážky, které stojí v cestě před vaší motorkou. Osedlejte svoji výkonnou motorku a vyzkoušejte své schopnosti. Budete potřebovat skvělý postřeh a uvažování. Motorku ovládáte šipkama nahoru/dolů, rovnováhu pak šipkama vlevo/vpravo.
hra v Unity3D
Trickalized
Sport - 15x
Další z novinkových 3D her vytvořených v Unity3D. Chopte se skateboardu a vydejte se do ulic a na sněžný kopec. Předveďte nejlepší triky, které dokážete a skvěle se u této sportovní gamesky bavte.
Kart Racing
Sport - 12x
Závodní minihra, ve které se budete snažit překonat nejlepší čas kola, a tím se tak kvalifikovat do dalšího okruhu. Hra Kart Racing se ovládá šipkama. Pečlivě se vyhýbejte mantinelům, jinak vaše auto dlouho nevydrží.
Football
Sport - 17x
Myší zamiřte balón tak, aby vletěl přímo do branky. Dávejte si pozor, aby jste míč netrefili do obránců. Chce to dobrou přesnost a trošku zamyšlení nad tím, kam míč pošlete. Můžete používat různé falše. Pusťte se do hry a ukažte, jaký fotbalista ve Vás je.
Epic Celeb Brawl - Spiderman
Sport - 25x
V této verzi lehce brutální online hry se podíváme na zoubek oblíbenému hrdinovi Spidermanovi. Zkuste se mu postavit a dát mu několik přesných ran pěstí. Zvládnete tento boj a stanete se vítězi?
Powerpool Frenzy
Sport - 37x
Kulečník se řadí mezi oblíbené hospodské zábavy, ale v poslední době se prosazuje i na scéně počítačových her. V rámci deseti zajímavě zpracovaných úrovní potřebujete do děr ve stole dostat všechny požadované koule. Čím více jich do děr dostanete najednou, tím lépe pro vaše bodové konto. Existují různé typy koulí.
Sexy Football
Sport - 19x
Příjemný fotbálek, který si nejlépe vychutnáte s vaším kamarádem, ale když žádného při ruce nemáte, tak se nudit určitě nebudete. Pokud si myslíte že je hra moc lehká změňte si obtížnost hry a ukažte co ve vás je..