Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 901x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Animal Road
Logické hry - 42x
V této bezvadné logické hře je vašim úkolem postavit káčátku cestu do cíle. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pomocí myšky klikejte na čtverečky a otáčejte tak cestičkou. Dávejte si pozor na čas. Dokážete dojít s kačenkou do cíle nebo ji necháte utopit?
Blast the Skulls
Logické hry - 27x
Pěkná gamesa, ve které si zastřílíte na lebky a nebude to jen bezhlavé střílení, ale také budete muset trochu přemýšlet. Cílem v každé úrovni je sestřelit všechny lebky. Nestačí jen namířit, musíte využít i ostatní herní prvky.
Fodder 2
Logické hry - 35x
I hra s názvem Fodder se dočkala svého druhého pokračování. Zvířátka jsou opět velice hladová a vaším úkolem nebude nic jiného, než je pořádně nasytit. K dispozici máte kanón, ze kterého se dá krásně vystřelovat jídlo, jež se tím ani nepoškodí. Cestou se snažte posbírat veškeré hvězdičky z hrací plochy.
Monsters Mash 3
Logické hry - 17x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.
Aengie Quest - jak z bludiště?
Logické hry - 25x
Aengie je malá holka, která se v každé úrovni této hry ocitne v bludišti, ze kterého ji musíte dostat ven. Pomocí klíčů si otevřete dveře, modré spínače zatížíte krabicí a tak dále. Hra Aengie Quest se ovládá klávesovými šipkami, je to skvělá hra pro děti.
Gold Strike
Logické hry - 731x
Jste šťastný zlatokop, který v důlní štole nalezl zlatou žílu. S těžbou to ale nebude tak jednoduché. Mezi zlatem jsou totiž i jiné horniny, které ale samozřejmě nechcete ;-). Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů za zlaté cihličky, které můžete sebrat min. dvě vedle sebe (nad sebou). Pokud odstraníte jiné bloky, vytvoříte si místo, ale za každý hod cepínem ztratíte jeden bod.
Crazy Digger 2 Level Pack
Logické hry - 115x
Pěkná arkáda, která tak trochu těží z pradávné klasiky jménem Boulder Dash. Budete se snažit posbírat všechny diamanty, ale tak, aby vám na hlavičku nespadly jiné kameny nebo vás ze světa zprovodila nějaká ta příšerka.
Squidy
Logické hry - 37x
Hlavním hrdinou hry Squidy se stane chobotnice, se kterou se v rámci každé úrovně musíte dostat k vodě, protože přeci jen chobotnice není úplně suchozemský tvor. Aby se chobotnice Squidy mohla dostat přes suchou zemi, dostanete k dispozici výbušninu, která naštěstí chobotnici nezraní, ale pošle jí na dalekou cestu.
Interactive Puzzle
Logické hry - 48x
Velmi originální logická hra, která vás donutí přemýšlet na samé hranici vašich schopností. Hra se hraje skoro jako obyčejné posouvací puzzle - jediné co musíte udělat, je přesouvat bloky tak, abyste vytvořili správný obrazec. Máte 10 nápověd. Hra obsahuje docela dost obrazců různé úrovně.
Bunny Land
Logické hry - 532x
Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.
Salt Monsters
Logické hry - 24x
Tak tyhle malé potvůrky jsou skutečně hladové. Chtějí jíst, a to velmi moc. Jednou z jejich laskomin je sůl. Vaším úkolem bude pomocí linek dopravit sůl až k jejim mlsným jazýčkům. Zrníčka hezky rozdělte mezi příšerky.
Jelly Blocks - chytlavá logická hra
Logické hry - 22x
V jednoduchosti je krása. V tomto případě spíše logika :). Ve hře Jelly Blocks se s logikou lehce potrápíte. Smysl hry je jednoduchý - spojte všechny bloky stejné barvy. Řešení však tak jednoduché není... Hra se ovládá šipkama, spusťte ji ve větším okně.
Jewel Quest - trénujte postřeh a myšlení
Logické hry - 82x
Flashová hra Jewel Quest otestuje nejen vaše logické myšlení, ale také rychlost vašeho uvažování. Úkolem je spojit do trojice stejné symboly a postupně obarvit celé hrací pole.
Cubis Creatures
Logické hry - 37x
Logická online hra, která v sobě spojuje pekelně těžké přemýšlení a známý herní princip spoj tři. Budetesledovat hrací pole ze všech stran a usazovat padající kostky. Velmi pěkná hra.
Eat My Axe
Logické hry - 18x
Zajímavá logická online hra se zombies a se sekerami. Pokud byste hledali smysl hry, tak vězte, že musíte s co nejmenším hodem seker zničit všechny zombíky. Je nutné velmi dobře mířit.