Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 3617x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Clowns in the Face
Logické hry - 24x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.
Robo Chess
Logické hry - 64x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?
Aggro
Logické hry - 37x
V této hře budete muset logicky odpálit vaše rajčátko. Vaším úkolem v této super hře je odpálit veškeré ovoce, které jsou kolem vás. Musíte je zničit nebo shodit. Nastavte si sílu a také směr odpalu.
Eat My Axe
Logické hry - 20x
Zajímavá logická online hra se zombies a se sekerami. Pokud byste hledali smysl hry, tak vězte, že musíte s co nejmenším hodem seker zničit všechny zombíky. Je nutné velmi dobře mířit.
Galactic Gems 2: Level Pack
Logické hry - 25x
Spojování 3 stejných krystalů, dosahování nejvyššího skóre, užívání si herní zábavy... to na vás čeká v rozšíření hry Galactic Gems 2. Je pro vás připraveno 30 nových úrovní, ve kterých si budete muset poradit s barevnými krystaly. Výborná hra do kanclu, když je šéf pryč.
Truck Loader 2
Logické hry - 42x
Truck Loader 2 přináší řadu vylepšení a herních novinek. V novém dobrodružství nákladního vozíku a jeho magnetu bude vaším úkolem sbírat bedny a dopravit je k nákladnímu autu. Není to tak easy jak by se mohlo zdát.
Jolls
Logické hry - 43x
Naprosto perfektní logická super hra, která pěkně potrápí váš mozek. Budete rozmisťovat barevné kuličky. A to tak, aby se poté dotkly o něco menších kuliček, které jsou již umístěny na hrací ploše.
Block Painter
Logické hry - 200x
Staňte se mistrem barevných výzev ve hře Block Painter – definitivní dobrodružství v budování mostů! Ve hře Block Painter ovládáte roztomilou postavičku, která se pohybuje skrze živě barevné krajiny. Vaším úkolem? Stavět mosty přesně správné délky tím, že budete držet tlačítko pro jejich roztažení a pustíte ho v pravý okamžik. Pokud je váš most příliš dlouhý nebo krátký, hra končí! Zatímco vaše postava kráčí po mostě, klepněte pro skok a sbírejte bubliny s barvou, které přidají vaší cestě nádech dynamiky. Každá platforma přináší novou výzvu s různými velikostmi a vzdálenostmi, což vyžaduje váš bystrý úsudek a rychlé reflexy. Jste připraveni odhadovat, stavět a malovat si cestu touto poutavou hrou? Vezměte si svůj virtuální štětec a začněte tvořit cesty ve hře Block Painter, kde každý postavený most maluje vaši cestu k úspěchu!
Burn Everything
Logické hry - 56x
Znamenitá logická superhra, ve které bude vaším úkolem zničit všechny herní objekty, které se v dané úrovni objeví. A jak budete objekty ničit? Musíte zapřemýšlet a jednou jedinou sirkou vytvořit plamínek na správném místě.
Jewels Hero
Logické hry - 24x
Vydařená logická super hra ve stylu klasiky Bejeweled s prvky strategie. Útok s nepřítelem probíhá na hrací ploše, kde hledáte a odstraňujete stejně barevné krystaly. Hra má super atmosféru a skvělou hratelnost.
Splitman 2
Logické hry - 14x
Autoři druhého pokračování hry Splitman se rozhodli, že pro hráče připraví poměrně slušnou porci úrovní, o čemž se můžete přesvědčit hned po startu hry. Vybírat úrovně si sice nemůžete, ale postupně je můžete plnit. Dostanete na starost panáčka, který se potřebuje dostat do speciálního teleportu a cestou musí překonávat překážky.
Birdish Petroleum
Logické hry - 27x
Využíjte vašeho ptáčka k tomu, abyste zničili tanker. Odstraňte objekty a nasbírejte rakety. V jiných úrovních zase můžete použít ptáčka, který dokáže dělat tornádo a tak tanker zničí. Máte tady hodně možností.
Monkey Go Happy 3
Logické hry - 42x
Již třetí díl této bezvadné herní ságy s opičkama. Opět je tu skupinka posmutnělých opiček, které musíte rozveselit. Vyřešte v každém levelu důmyslnou hádanku a zkuste se probojovat do tabulky nejlepších hráčů. Super hra s opičkama je tady. Zkuste i další díly (druhý, čtvrtý, pátý) nebo Mini Monkeys.
Barbie MemoZ
Logické hry - 1323x
Barbie MemoZ je v podstatě klasické pexeso. Dostanete jasně stanovený úkol - musíte objevovat dvojice shodných obrázků. Hru začínáte s rovnou tisícovkou bodů a za každou správně odhalenou shodu obdržíte dalších sto bodů k dobru. Při každém chybném kliknutí ovšem ztratíte deset bodů, takže se musíte hodně snažit.
Joy Stacker
Logické hry - 23x
Zahrajte si tuto super logickou onlinehru. A co vás v této hře čeká? Úkolem je složit různé geometrické objekty tak, aby vytvořily stavbu, která se jen tak nezbortí. Zpočátku je to spíše oddechová hra, ale v dalších levelech začne přituhovat.