Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 5690x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rescue a Chicken 2 - zachraňte kuře
Logické hry - 29x
Luxusní logická hra hrající si s fyzikálními zákony. Ve hře je hlavním a jediným cílem zachránit malé kuřátko před jeho zkázou. Otestujte své smysly a schopnosti v této báječné chytlavé superhře. Ideální gameska do kanclu, když není co dělat ;)
Crystalloid
Logické hry - 74x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Puzzle Freak
Logické hry - 8x
Puzzle Freak je pěkně zpracovaný mix stolní hry a logických hádanek. Na hracím poli vás čekají políčka, pod kterými se skrývá jedna z celkem 14 logických úloh. Podle toho, jak rychle úlohu vyřešíte, se vám připočítají body k IQ. Hru samozřejmě vyhraje nejbystřejší hráč.
Blow Things Up
Logické hry - 33x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Amigo Pancho 4: Travel
Logické hry - 778x
Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.
Happy pill
Logické hry - 20x
Vašim úkolem v této hře je vyléčit všechny příšerky, které máte v určitém kole. V každém kole máte prášek, který musíte namířit na příšerky tak, aby jste zasáhly všechny a přitom žádnou nezabili. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Music Box of Life: Part 2
Logické hry - 26x
Druhé pokračování hry Music Box of Life se opět ponese ve znamení hledání. Dostanete před sebe vždy dvojici obrázků a musíte na nich najít určitý počet odlišností. Úrovní si zahrajete hned několik a obrázky na sebe navazují, takže ve výsledku zjistíte, o co vlastně v příběhu jde. Vydejte se na pátrací výpravu v zajímavém příběhu.
Yeti Bubbles
Logické hry - 45x
Poradíte si s řadou barevných bublinek, které stále klesají a nedají vám trochu klidu na pečlivé míření bublifukem? Ve hře Yeti Bubbles je vaším úkolem umístit barevnou bublinu k dalším bublinám stejné barvy. Pokud seskupíte alespoň tři stejné barvy, tak tyto bubliny zmizí.
Casper haunted
Logické hry - 22x
Stylová logická hříčka, ve které se setkáte se známým Casperem. Tenhle duch má za úkol ochránit svou kámošku před ostatními zlými duchy, a tak se snažte přesouvat předměty tak, abyste jí zajistili bezpečí.
Bloxorz
Logické hry - 201x
Tahle hra je vskutku geniální. Přesouváte hrací kvádr po kostičkované ploše jakoby kutálením, abyste ho dostali do cílového otvoru - kvádr se ale vždycky kutálí jaksi nešikovně. Namáhavé na myšlení, ale po čase na to jistě přijdete.
Bubble Shooter Exclusive
Logické hry - 271x
A je tu další ze zřejmě nejoblíbenějších online her - Bubble Shooter. Tentokrát s přídomkem Exclusive. Smysl a cíl hry se však nemění - vystřelujte barevné kuličky a snažte se tvořit trojice stejných kuliček. Hra navíc obsahuje pár bonusů.
Factory Balls 2
Logické hry - 20x
V této hře získáte továrnu na balónky. Ale nemyslete si, že výroba balónku je lehká. Vašim úkolem bude nazdobit balónek podle předlohy. K tomu budete využívat spoustu věcí. Musíte ale přijít v jakém pořadí je využít.
Pyro
Logické hry - 25x
Zapalování ohně může být pořádnou zábavou, o čemž se přesvědčíme ve hře s názvem Pyro. Dostanete totiž za úkol zapálit veškeré pochodně, které najdete v úrovni. Většinou se k nim nedá dostat úplně jednoduše, takže bude zapotřebí pořádná porce logického uvažování, aby se všechna místa rozzářila světlem z ohně.
Pirate Chains
Logické hry - 4337x
Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.
Hexiom - super logická hra
Logické hry - 762x
Hexiom je moc pěkná logická hra. V hracím poli je vaším úkolem seskupit bloky tak, aby byly všechny žluté. Přemisťujte bloky se stejnými čísly. Pokud je bloků málo, zezelenají. Pokud je v okolí bloku dalších bloků více, zčervenají. Princip si osvojíte celkem rychle.