Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 1403x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Coaster Maker
Logické hry - 18x
Musíte postavit takový zábavný park, aby lidé co pojedou na daném kolotoči, tak musí sesbírat všechny mince, které v této hře jsou. Dostaňte se do dalších úrovní a kreslete různé trasy. Vyhýbejte se překážkám v této super hře.
Murphys Gesetz 4
Logické hry - 15x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána v kadeřnictví.
Click Battle
Logické hry - 54x
Perfektní gameska, která spojuje obrannou strategickou akci s hrou na spojování tří stejných objektů. Vaším úkolem bude obrana malé osady před útokem vikingů. Umístěte obranné věže a odražte útoky. Navíc musíte skládat kombinace v pravé části plochy.
Use Boxmen
Logické hry - 23x
V této hře je Vašim úkolem dopravit jednoho z panáčka až do cíle, který představuje létající krabice. Máte jednoho panáčka, kterého můžete rozmnožit. Uděláte to tím, že zmáčknete tlačítko shift. Díky těmto panáčkům se můžete dostat do dalšího kola. Záleží jen na Vás.
Bubble fun
Logické hry - 4x
Logická hra, která i mě okradla o spoustu času. Vašim úkolem je přebarvit všechny soupeřovy modré puntíky na svoje fialové. Postupně navyšujte kapacitu svých puntíků až prasknou - tím doplní nebo přebarví puntíky kolem.
Combine Ultra
Logické hry - 36x
Užijte si pěknou mini hru na téma spoj tři stejné symboly. Ve hře Combine Ultra budete hledat bublinky stejné barvy. Za každou kombinaci dostanete body, dosáhnete na nejvyšší skore?
Dribble king
Logické hry - 37x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Birds Town
Logické hry - 42x
V následující hře se vyskytuje opravdu velké množství ptáčků, kteří se snaží dosáhnout na konec cesty, což jim ale za žádnou cenu nesmíte dovolit. Tím pádem bude zapotřebí likvidovat je, než dojdou, kam mají namířeno. To se provede přiřazením několika stejně barevných ptáků vedle sebe, čímž zmizí. Dokážete si se všemi poradit?
Nimble Knight
Logické hry - 19x
Velmi dobrá logická super hra, ve které budete se svým hrdinou posouvat kameny s cílem dostat se ven. Nebude to tak snadné, protože na vás číhají monstra, nezvyklé kameny, výtahy, trámy, pily a nechybějí ani smrtelné pasti.
3 Slices
Logické hry - 12x
Ač hra ve velmi jednoduché grafice, jedná se o perfektní supergamesku. Myší se pokuste rozříznout červenou oblast v dostatečném procentuálním množství. Jak už samotný název hry napovídá, máte pouze tři řezy.
Rebuild Chile
Logické hry - 31x
Pěkná online hra, která vás naučí pořádku a trochu ekologického myšlení. Vaším úkolem je odstranit odpadky z území. Máte k dispozici několik prostředků - od buldozeru až po vrtulník.
The Jewels Gear - lahůdková logická superhra
Logické hry - 23x
The Jewels Gear je hra, ve které musíte hracím polem otáčet tak, abyste k sobě dostali všechny symboly. V některých úrovních musíte odstranit všechny symboly, v jiných třeba postupně podle barvy, což je o dost těžší. Výhodou je, že každý level můžete pustit znovu.
Joy Stacker
Logické hry - 19x
Zahrajte si tuto super logickou onlinehru. A co vás v této hře čeká? Úkolem je složit různé geometrické objekty tak, aby vytvořily stavbu, která se jen tak nezbortí. Zpočátku je to spíše oddechová hra, ale v dalších levelech začne přituhovat.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Cover Front 2
Logické hry - 6x
Nacházíte se v roli agenta a Vašim úkolem je vyřešit jednu z největších záhad. Hra je ve formě detektivky. V cestě Vám bude stát mnoho překážek se kterými si budete muset poradit. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.