Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 4375x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Snoozleberg ep1
Logické hry - 16x
Úplně první epizoda s našim v noci aktivním strýčkem. Tentokrát se náš náměsíčný přítel strýček Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nevzbudil.
Gunbrick
Logické hry - 28x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
Chess Classic
Logické hry - 69x
Perfektní verze šachů, které si můžete zahrát proti počítači a nebo proti druhému hráči na stejném počítači. V případě počítačového protivníka máte na výběr ze šesti úrovní, takže určitě naleznete tu, kterou zdoláte a dobře si zahrajete.
9 Dragons Hexa
Logické hry - 15x
Seskupte alespoň tři stejné symboly, a celý postup opakujte, dokud hru nedohrajete do konce ;-). Tak by se v krátkosti dala charakterizovat tato logická online hra. Na každou úroveň máte pouze omezený čas, který však můžete jednou prodloužit. Hra má fixní rozměr, proto si ji pusťte ve větším okně.
Mouse Chain
Logické hry - 54x
Mouse Chain je postřehová super hra, která stylem připomíná oblíbenou cool hru Zuma. Cílem je ochránit zásoby jídla před invazí hladových myší. Za žádných okolností nedopusťte, aby se myši dostali až k vašemu sýru.
Escape Artist
Logické hry - 12x
Zůstali jste uvězněni v domě známého umělce. Umělec si vymyslel vlastní bezpečnostní zámek na dveře, který se otevře pouze v případě, že dokážete najít dílky s mozaiky a správně je na dveře umístit.
Proximity
Logické hry - 29x
Cílem v online hře Proximity je mít na hracím poli obsazeno více políček než má váš soupeř. V každém kole dostanete kámen s určitou hodnotou. Můžete jej umístit samostatně na hrací pole, nebo k dalším kamenům a tím jim zvýšit hodnotu. Pokud se v okolí nacházejí soupeřovy kameny, které mají nižší hodnotu, pak je získáte vy. Jednoduchá, ale chytlavá hra.
Find My Hive
Logické hry - 25x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
Candy corner
Logické hry - 16x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.
Clix
Logické hry - 30x
Zastavějte celé pole pomocí kamenů tak, aby Vám nezůstalo ani jedno políčko prázdné. Budete muset použít hlavičku a kombinovat různé varianty. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Jolly Jong - Sands of Egypt
Logické hry - 29x
Velmi hezky udělaný mahjong, který vás svou atmosférou zavede do prostředí tajuplného Egypta. Odebírejte postupně všechny hrací kameny z plochy. Odebrat můžete pouze kameny, které nejsou nijak blokované.
Silversphere
Logické hry - 32x
Silversphere je unikátní hra s malou kuličkou, kterou musíte dostat do speciálního výstupního portu. Musíte ale cestou překonat překážku jako vodu a nepřátelské kuličky. Většinou je jen jeden způsob jak projít level.
Baroufa sudoku
Logické hry - 30x
Máte rádi sudoku? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je umístit čísla od jedničky po devítku na prázdná políčka na ploše tak, aby v každém sloupci, řádku a čtverci bylo číslo jen jednou.
Fireboy & Watergirl ep. 1
Logické hry - 30x
V této super hře posbírejte všechny diamanty, které jsou ve hře. Dávejte si velký pozor, abyste s plamínkem neskončili ve vodě nebo s vodou v ohni. Nesmíte tyto dva míchat. Hlavním cílem této hry je dojít až do cíle.
Little Witchs Mess
Logické hry - 27x
Ve hře Little Witchs Mess si můžete na začátku vybrat jednu ze tří, respektive dvou nabízených úrovní. Při prvním spuštění máte totiž možnost volit pouze mezi dvěma nejnižšími úrovněmi, protože nejtěžší si musíte zasloužit dokončením prostřední úrovně. Pokaždé potřebujete objevit všechny hledané předměty.