Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 2565x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong 247 Solitaire
Logické hry - 56x
Velmi povedený mahjong, který vám nabízí až 5 různých hracích polí. Pravidla jsou celkem jednoduchá. Z hracího pole odstraňujete dva volné kameny stejných symbolů. Volné kameny jsou ty, které na sobě nemají žádné další kameny, a které mají místo vlevo nebo vpravo. Mahjong 247 Solitaire je skvěle hratelná superhra.
Snow Storm
Logické hry - 37x
V bezvadné této hře se stáváte silničářem a Vašim úkolem je odstranit sníh z vašeho soukromého parkoviště pomocí vypůjčeného bagru. Čeká na Vás mnoho nepříjemných překážek. Nezapomeňte dávat pozor na auta.
Rebuild Chile
Logické hry - 32x
Pěkná online hra, která vás naučí pořádku a trochu ekologického myšlení. Vaším úkolem je odstranit odpadky z území. Máte k dispozici několik prostředků - od buldozeru až po vrtulník.
Santas Cube
Logické hry - 38x
Logická hra, určená všem skalním příznivcům barevných kostiček a jejich odstraňování z hrací plochy. Jako vždycky budete mít za úkol pospojovat stejné barvy dohromady a tím je nechat zmizet, za což dostanete body.
Dungeon Stone
Logické hry - 880x
Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.
Happy Monsters Friends
Logické hry - 28x
Pokud hledáte hru, jejíž dohrání bude pro váš mozek skutečnou makačkou, tak zkuste právě superhru Happy Monsters Friends. Vaším úkolem je rozložit příšerky, aby se spojily ručkama. Nesmíte nechat volnou ani jednu ruku.
Incredipede
Logické hry - 27x
Pokud si myslíte, že už vás ve hrách nemůže nic překvapit, pak se jistě podivíte u hry s názvem Incredipede. Setkáte se totiž s naprosto nečekaně vypadajícím tvorem, který se z moře dostane na pevninu, kde se pokusí sebrat lahodné ovoce a poté se s tvorem musíte dostat ještě k zářivému světelnému bodu.
Clumsy Scientist
Logické hry - 23x
Máme tu jednoho roztržitého vědce, který nás provede velmi zábavnou online gameskou. Ze začátku hry je vědec dost neohrabaný, ale s každým zvládnutým úkolem se zlepšuje. Vyřešíte spolu s ním všechny zapeklité úkoly?
Rescue a Chicken 2 - zachraňte kuře
Logické hry - 29x
Luxusní logická hra hrající si s fyzikálními zákony. Ve hře je hlavním a jediným cílem zachránit malé kuřátko před jeho zkázou. Otestujte své smysly a schopnosti v této báječné chytlavé superhře. Ideální gameska do kanclu, když není co dělat ;)
Toetrix
Logické hry - 42x
Na první pohled jednoduchá, ale hratelností zcela skvělá online hra, která vám protočí mozkové závity. Vaším úkolem je rozmístit kuličky tak, aby zaplnily mezery ve zdi. Zní to jednoduše? Věřte nám, že to nebude nic snadného.
Ragdoll Cannon 3
Logické hry - 25x
Třetí vydané pokračování hry Ragdoll Cannon leccos vypovídá o její oblíbenosti mezi hráči, protože jinak by se autoři asi neodhodlali k dalšímu dílu. Opět budete z kanónu vystřelovat hadrové panáčky, s nimiž se potřebujete trefit pokaždé na předem určené místo, označené nápisem Here. Postupem času se obtížnost rapidně navyšuje.
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 16x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
Flooded Village
Logické hry - 1230x
Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.
Tacoyaki Plus
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, ve které musíte obrátit kameny tak, aby na hrací ploše byly všechny stejné barvy. Kliknutím na kámen se změní barva jeho a kamenů sousedících. Je to dobrý trénink na hlavu ;).
Reflector
Logické hry - 49x
Tato onlinovka pěkně prověří vaše znalosti fyziky a dobrého úsudku. Vaším úkolem bude nastavit zrcadla tak, aby se paprsek dostal až do patřičného místa. V cestě budou stát i překážky, které bude nutné zničit.