Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 1862x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Free The Pharaoh
Logické hry - 18x
V této hře se budete jakožto egyptský stavitel snažit dostat ven červený sarkofág.Pohybujte s nimi než se bude dát vyjmout červený z hrobky.V každém levelu je stále více a více sarkofágů, takže se nade hrou opravdu budete muset zamyslet.
Home Sheep Home 2
Logické hry - 43x
Ovce jsou zpět ve městě, a snimi je tu druhý díl povedené logické super hry. Využijte týmovou spolupráci tří oveček a proveďte je skrz nebezpečí, která skýtají londýnské ulice.
Cannon dog
Logické hry - 897x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Crystal clear
Logické hry - 78x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Vortex Point
Logické hry - 41x
Poněkud vtipná adventura, ve které budete v roli detektiva pátrat po pachatelích zločinů. Jak se však brzy ukáže, bude to asi pěkná duchařina, u které se možná budete bát. Podaří se vám celou záhadu vyřešit?
Slice Points
Logické hry - 35x
Zajímavá online hra pro hráče, kteří u her rádi přemýšlí a trápí svůj mozek dumáním nad správným postupem. Cílem je dostat všechny obrazce mimo herní pole. To provedete několika dobře promyšlenými řezy, jejichž počet je však v každém kole omezen.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 67x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Salt Monsters
Logické hry - 24x
Tak tyhle malé potvůrky jsou skutečně hladové. Chtějí jíst, a to velmi moc. Jednou z jejich laskomin je sůl. Vaším úkolem bude pomocí linek dopravit sůl až k jejim mlsným jazýčkům. Zrníčka hezky rozdělte mezi příšerky.
Deep Reef
Logické hry - 7x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy tři stejné obrázky. Musíte to udělat tak, aby jste se zbavili modrých kostiček. Každým tahem se Vám snižuje počet vody v jakési zkumavce v dolní části obrazovky. Dávejte si velký pozor, aby jste nedošli na nulu, jinak pro Vás hra končí.
Clusterz
Logické hry - 23x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.
Puzzle Soccer
Logické hry - 17x
Odpalujte fotbalové míče. Snažte se dostat stejnobarevné fotbalové míče k sobě. Když budete mít u sebe tři stejné míče, tak vám hra připíše skóre. Tak se do toho dejte a nechte si balón odrazit od stěn.
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 37x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Little Wheel
Logické hry - 3x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
Savages
Logické hry - 17x
V této skvělé hře budete jakožto náčelník jednoho kmene bojovat o území druhého kmene.Budete absolvovat lučišnické souboje s náčelníkem druhého kmene.Zabijte všechny náčelníky ať je všechno území vaše.
Easy Chess
Logické hry - 53x
Klasické šachy jaké je určitě všichni známe.Dokážete porazit soupeře ? Stačí mít správnou taktiku a výhra je vaše.Ovšem protivník není jen tak někdo.Tyto šachy i přes to, že počítač je jen stroj jsou velmi těžké vyhrát.