Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 242x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
angry birds twins
Logické hry - 50x
Pěkná oddychová spojovačka, ve které budete hledat stejné obrázky s motivy Angry Birds. Je to trochu na způsob kuchařského mahjongu - spojit dílky můžete pouze, pokud je na spojnici zlom dvakrát 90 stupňů.
Compulse
Logické hry - 14x
Graficky strohá, ale o to víc hratelnější a zábavnější online hra. Vaším úkolem je navést kuličku tak, aby se dostala do teleportu. Ke změně směru kuličky použijte různé objekty. Hra se ovládá myší.
Bomb Face Match
Logické hry - 27x
Bomb Face je velmi zábavná a chytlavá logická online hra vhodná hlavně pro děti. Cílem hry je vyčistit hrací pole klikáním na kameny. Spojujte kameny stejné barvy a postupně odstraňte úplně všechny.
Crazy Chess - šachy trochu jinak
Logické hry - 26x
Crazy Chess je velmi chytrá a chytlavá hra, která vás jen tak nepustí. Váš hrad musíte ubránit před dobytím. Celá bitva se odehrává na šachovém poli - váš koník versus černí pěšáci...
Cody Crazy Zoo
Logické hry - 43x
Perfektní herní záležitost s detektivem Cody Jonesem. Případ, který v této hře budete řešit, se odehrává v zoo. Tam kdosi nabádá zvířata ke krádežím. V cestě za úspěšným řešením sbírejte předměty a dobře je používejte.
IQ Bic
Logické hry - 34x
IQ Bic je hezká logická online hra, ve které budete spojovat bloky stejné barvy. Čili klasická Spoj3 hra, ikdyž trochu jinak ztvárněná. Superhra obsahuje celkem 25 opravdu náročných úrovní, do konce se dostane pouze skutečný expert.
Rabbit Fell in Love with the Wolf
Logické hry - 28x
V této perfektní online hře budete vést malého roztomilého zajíčka, kterého ošálila láska a zakoukal se do vlka. Samozřejmě vlk to vidí jinak a rád by zajíce sežral. Váš úkol bude dostat vlka do klece.
Manamancers
Logické hry - 26x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
Totem Breaker
Logické hry - 41x
Cílem v této hry je jedna jediná věc - zničit všechny soupeřovy totemy. A jak na to? Odpalujte u totemů výbušniny a kochejte se zkázou. Podaří se vám zničit všechny totemy dříve, než si na vás soupeř posvítí?
Fruit Faces
Logické hry - 20x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 43x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Monkey Happy Talisman
Logické hry - 41x
Další díl husťácké opičí série. Tentokrát se děj odehrává ve vesničce Swampville, což je místo, kde jsou opičky opravdu smutné. Musíte najít talisman, který má čarovnou moc udělat všechny opičky šťastnými.
Rancho Ranch
Logické hry - 41x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Dropsum Colours
Logické hry - 19x
Vašim jediným avšak poněkud složitým úkolem v této hře je zničit v každém kole co nejvíce barevných kuliček, které máte v herním poli. Záleží jen na Vás, jestli tento úkol zvládnete. Promyslete si dobře, které kuličky zničíte jako první.
Best Friends Forever
Logické hry - 20x
Trojice pracovníků v uniformách a helmách potřebuje pomoc. Zasekla se na nepříjemném místě a musí se dostat do dveří. Pro pokračování do další fáze hry se potřebujete dostat se všemi svými muži do východových dveří. Cestou narazíte na různé komplikace a terénní nepříjemnosti, které potřebujete překonat.