Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Poco2 Escape

Hrajete online hru Poco2 Escape

Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...

ovládání hry Poco2 Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 2242x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Baroufa sudoku
Logické hry - 30x
Máte rádi sudoku? Tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je umístit čísla od jedničky po devítku na prázdná políčka na ploše tak, aby v každém sloupci, řádku a čtverci bylo číslo jen jednou.
Dynamite Blast 3
Logické hry - 38x
Pěkně zpracovaný třetí díl vskutku explodující hry. Vaším úkolem bude umístit nálože tak, abyste vyhodili do vzduchu všechny dopravní prostředky. Ničte mosty a komunikace, a hlavně dobře načasujte všechny bomby.
ElectroCombo
Logické hry - 40x
Klikněte pořádně do prostoru a pokuste se posbírat veškeré body, které se zde pohybují. Snažte se nasbírat co nejvíce hvězdiček a dostávejte se tak do dalších úrovní této hry.
The Machines Planet
Logické hry - 31x
Velmi originální tak trochu logická online hra s líbivou grafikou. Sestrojte důmyslné stroje, pomocí kterých zničte legrační zombíky.
Candy Ride
Logické hry - 54x
Hrdinou této hry je malý chlapeček, který s chutí baští bonbony. Vaším úkolem nebude nic jiného než k němu tyto sladkosti dostat. Podaří se vám pomocí velkého bonbonu dostat ke klukovi všechny malé sladkosti?
Joy Stacker
Logické hry - 23x
Zahrajte si tuto super logickou onlinehru. A co vás v této hře čeká? Úkolem je složit různé geometrické objekty tak, aby vytvořily stavbu, která se jen tak nezbortí. Zpočátku je to spíše oddechová hra, ale v dalších levelech začne přituhovat.
Funny Airplane
Logické hry - 20x
V této hře se ocitáte v letadle a Vašim úkolem je odhalit co nejvíce letušku. Musíte k tomu používat různé nástrahy jako například, že Vám vypadnul z úložného prostoru batoh. Nápovědu najdete ve hře a nudit se určitě nebudete.
Tower blaster
Logické hry - 69x
Výborná logická hříčka, i když bychom to podle názvu určitě neřekli. Vašim úkolem je postavit věž dříve než nepřátelští vikingové, a to tak, že lehčí kostky budou stát na těch těžších. Tak se dostanete k vítězství.
hra v Unity3D
Super Stems
Logické hry - 30x
Další povedená logická hra v Unity3D. Tentokrát jde o deskovou hru, ve které máte dílky s třemi čísly. Ty umisťujete na hrací pole. Pokud svůj dílek umístíte vedle protivníkova dílku, tak dojde k bitvě - vyšší číslo vyhrává.
Space Disposal
Logické hry - 27x
Staňte se vesmírným velitelem, který stojí před splněním zadaného rozkazu. Potřebujete dopravit nebezpečnou raketu s radioaktivním odpadem na místo, kde by mohla klidně explodovat a nic se nestalo. Snažte se nenarazit do zdi, jinak by raketa explodovala předčasně, potřebujete ji dostat do speciální komory.
Hillary Race for the White House
Logické hry - 16x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
Rabbit Fell in Love with the Wolf
Logické hry - 33x
V této perfektní online hře budete vést malého roztomilého zajíčka, kterého ošálila láska a zakoukal se do vlka. Samozřejmě vlk to vidí jinak a rád by zajíce sežral. Váš úkol bude dostat vlka do klece.
Robo Chess
Logické hry - 64x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?
Locom
Logické hry - 35x
Zajímavá logická super hra, ve které se proletíte nebezpečným bludištěm plným překážek a nástrah. Podaří se vám dostat z jedné strany bludiště na druhou aniž byste došli k úhoně? Docela fajn hra, která zabaví.
Spider Sphere
Logické hry - 44x
Snažte se v této hře různě přichytávat o objekty v této hře. Vaším úkolem je se dostat na konec této úrovně. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste v této super hře nespadli někam dolů.