Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 3795x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
OCD Dreambot
Arkády - 33x
Pěkná plošinovka s robotem v hlavní roli. Ten má neustálé nutkání zavírat všechny dveře v okolí předtím než mu dojde energie a usne. Usnout nesmí, protože ho prohánějí zlé noční můry. Vyřešte společně s robotem 10 náročných levelů této hry, která vám zavaří mozkovnu.
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 41x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Hopy Go Go!
Arkády - 42x
Dračí mládě jménem Hopy se vydává na dobrodružnou výpravu, na které můžeme být přítomni. Na začátku se dozvíte něco k příběhu a uvidíte, jak zlý černokněžník připravil Hopyho o královský trůn. Poté už se můžete vydat do první oblasti, kde musíte překonávat připravené překážky a dávat pozor na nepřátele.
Never More
Arkády - 38x
Never More je zajímavá skákačka, ve které otestujete vaši klávesnici ;). Panáček sbírající modrá kolečka se totiž ovládá šipkama a hlavně mezerníkem, kterým skáčete. V pozdějších úrovních na vás čekají nebezpečné nástrahy a ne zrovna lehké proskakování...
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Christmas Village
Arkády - 4936x
Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?
Moolga
Arkády - 38x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)
High Sky
Arkády - 31x
V této onlinové hře se podíváme na dobrodružství, která zažívá Taks a jeho přátelé. V originální skákačce budete řešit řadu logických rébusů a překonávat překážky. Budete ovládat celkem tři postavičky.
Dragon FunFlap
Arkády - 35x
Jednoduchá, ale pekelně chytlavá platformovka, to je Dragon FunFlap. Snažte se sbírat všechny objekty a překonat nejvyšší skore. Na cestě vás samozřejmě čekají nejrůznější bonusy a také záludné překážky. Skákací hra s drakem je tu pro vás.
Pathfinder
Arkády - 13x
Online hra Pathfinder má pro vás zdánlivě jednoduchý úkol - udržte vaše vozidlo na dráze a vyhýbejte se různým nástrahám. Pokud se dostanete mimo dráhu nebo narazíte na mantinely, tak pro vás hra velice brzy skončí. Snažte si pomáhat různými bonusy, které jsou rozesety po trati.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 23x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
Angry Birds Magic Castle
Arkády - 59x
Velmi zdařilá superhra s našimi oblíbenými ptáčky Angry Birds. A co budete ve hře dělat? Úkolem je vyskákat do nejvyššího patra a cestou posbírat nezbytné mince a bonusy. K tomu ještě ničte zlobivá prasátka.
Mad Bombs 2
Arkády - 22x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Swift Turn 2
Arkády - 26x
Docela chytlavá super hra, ve které je cílem posbírat všechny hvězdy. Toho dosáhnete za použití děl, aut a také změnou gravitace. Návyková super hra, která vám zkrátí chvíle nudy, nebo zpříjemní čas pro relaxaci.
My Little Pony Jumping
Arkády - 35x
Užijte si kopu legrace s touto skákačkou ve stylu My Little Pony (Můj malý poník). Skákejte po obláčcích a dostaňte se vysoko jak jen to půjde bez toho, abyste spadli. Je to ideální hra pro milovníky koní a poníků, a taky pro nejmenší děti.
Pac-Xon - legenda trochu jinak
Arkády - 33x
Klasickou arkádovou hru Pac Man tu již v několika provedeních máme. V superhře Pac Xon se opět setkáme se starými známými - Pacmanem a duchy Pinky, Inky, Blinky a Clyde. V každé úrovni musíte ukrojit požadovaný díl z plochy. Nesmíte se však nechat chytit duchy. Hra se ovládá šipkama.