Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 260x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Snow Throw Santa
Arkády - 24x
Do zimy je sice daleko, ale i dneska můžete zažít zábavu pravé koulované u vás doma, přesně jako v této hře. Budete ovládat tři veselé Santa Klause, kteří budou hrát koulovanou proti zeleným příšerkám.
Snail Bob 2
Arkády - 50x
Snail Bob 2 je druhé pokračování skvělé online hry pro všechny hráče, včetně malých dětí. Šnek Bob je zpět se svými problémy. Musí s vaší pomocí překonat celou řadu důmyslných překážek, aby se dostal do bezpečí.
Play with Fire 2
Arkády - 1x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
Muffin Maker - oddychovka pro děti
Arkády - 5x
Muffin Maker je jednoduchá, ale milá online hra vhodná především pro nejmenší děti a pro dívky, které mají rády hry na téma vaření. Úkolem je pomocí tří dívek vytvořit překrásné vdolečky.
Smurfs Battle
Arkády - 15x
Velmi pěkná online hra na odstřelování pomocí kanonu. Velte skupince šmoulů, kteří se rozhodli ovládnout Antarktidu. Vaším úkolem je zničit nepřátelské šmoulíky v každém z několika náročných levelů. Při hře budete muset dobře odhadnout sílu a dráhu střely.
William and Sly 2
Arkády - 39x
William a Sly tvoří nerozlučnou dvojici. Vezměte si na starost lišáka, který se vydává hledat časopis. Jakmile ho objevíte, můžete pokračovat v pátrání a vyhledat veškeré dopisy, které ukradli trpaslíci. Jedná se o poměrně zajímavě vypadající skákačku s lišákem v hlavní roli. Dávejte na lišáka pozor!
Crazy Monster Rider
Arkády - 46x
Pěkná postřehová skákačka s dinosaurem. Na jeho hřbetu budete překonávat množství rozličných překážek. A nemusíte všechny jen přeskakovat, na řadu dojde i podlézání a dokonce i rozbíjení. Dobře se u hry bavte.
Run Horace Run
Arkády - 33x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Faultline
Arkády - 11x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
hra v Unity3D
Lego City
Arkády - 38x
Bezvadná online hra, ve které se podíváte do městečka, které je celé tvořeno z lego kostiček. Simulace městečka vás zaměstná jako vůdce, který bude dohlížet na správný chod. Velmi vydařená grafika a hratelnost. Hra je trochu větší, bude trvat delší dobu než se nahraje.
Romantic Pursuit
Arkády - 21x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Constellation Adventure King
Arkády - 265x
Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.
hra v Unity3D
Pots  and  Ladders
Arkády - 30x
Zajímavá chytlavá online hra, ve které se budete snažit vylézt po žebříku co nejvýše. Nebude to však nijak snadná procházka do výšin. Cestou na vás totiž čeká celá řada nejrůznějších překážek. Hra je v Unity.
Heir
Arkády - 23x
Ocitněte se v zajímavě zpracovaném světě, kde se hlavní hrdina pouští do báječné dobrodružné výpravy. Nejedná se o úplně jednoduchou hru. Musíte si najít cestu přes nejrůznější překážky a také si dávejte pozor, aby se hlavnímu hrdinovi nic nestalo. Velice nebezpečné jsou různé malé sopky, které hrdinu dokážou odhodit.
Jamal
Arkády - 28x
V této skvělé skákací hře hrajete za brouka Jamala, se kterým musíte posbírat všechno ovoce, které se nachází v každém kole. Dávejte si velký pozor, aby jste nespadli do propastí. Můžete se také podobně jako spiderman zachytávat různých okrajů.