Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 4240x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Wonder Boy
Arkády - 15x
Klasická arkádová hra, ve které vedete panáčka a sbíráte klíče. Samozřejmě je nutné vyhýbat se zlým psům, jejichž kousnutí by vás stálo život.
Run Horace Run
Arkády - 36x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 41x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
Grumpy Daruma
Arkády - 328x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
The Amazing Spider-man
Arkády - 54x
Úžasný Spiderman je zpět s další online hrou, ve které zužitkujete svůj postřeh. Tentokrát se hra odehrává v New Yorku, kde budete pomocí svého pavoučího lana skákat po budovách. Podaří se vám nahrát skóre, kterým se zapíšete do síně slávy?
Batman - Gotham Dark Night
Arkády - 276x
V této náročné online hře hraje hlavní roli nikdo jiný než samotný Batman. Zlý Joker se opět rozhodl dělat potíže městu Gotham. Má totiž v plánu vyhodit do povětří městskou elektrárnu. Bomby jsou již rozmístěny a odjištěny. Vaším úkolem je v každé úrovni zneškodnit všechny bomby.
Sunshine
Arkády - 17x
Sluneční svit je potřebný pro život, čehož si je vědoma i vesmírná příšera, která se slunečním svitem živí. Vezměte si na povel tuto skákající potvůrku a posbírejte všechny svítící body, které uvidíte. Můžete jich posbírat i méně, abyste se mohli posunout do další úrovně. Celkově autoři připravili slušnou porci misí.
Political Duel
Arkády - 1624x
Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.
Tom And Jerry Action
Arkády - 54x
V této hře jsou Tom a Jerry přátelé. Zapomněli na drobné šarvátky a rozhodli se, že budou táhnout za jeden provaz. Pomozte jim sbírat všechen sýr a dojít až do cíle. Jerry má kladivo na bourání zdí, Tom zase může použít klíče na otvírání dveří.
Angry Animals
Arkády - 322x
Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 59x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Hambo
Arkády - 18x
Zahrajte si v roli roztomilého prasátka Hambo. Tentokrát je Hambo v roli vojáčka, který musí porazit všechny nepřátele. K dispozici je řada zbraní a nejrůznějších předmětů. Zábava zaručena.
Candy Crusher
Arkády - 45x
Další z řady příjemných skákaček nese název Candy Crusher. Hlavním hrdinou této hry je malá roztomilá chlupatá kulička, s níž se vydáte do nebezpečného světa, kde na každém rohu číhá překážka. Sbírejte cestou cukroví, abyste se mohli posunout do další úrovně. Nepřátelským příšerám se raději vyhněte.
Very Bear Brother - trochu jiný Arkanoid
Arkády - 20x
Pamatujete si na klasickou hru s názvem Arkanoid, ve které se míčkem postupně odpalovaly kostičky? Hra Very Bear Brother je Arkanoidu velice podobná. Opět sbíráte různé bonusy, které vám například zpomalí míček (v tomto případě je to malý medvídek) nebo rozšíří odrážedlo.
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 43x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.