Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 3527x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Truck Farm Frenzy
Arkády - 35x
Vžijte se do role farmáře, který je znaven svou prací a potřebuje trochu vybít adrenalin. Takže vezme svůj truck a vydá se na malou projížďku. Zdolávejte překážky, držte rovnováhu a hlavně dojeďte do cíle co nejrychleji.
Two Pipes 2
Arkády - 40x
Ve druhém pokračování zajímavé hry s názvem Two Pipes se můžete těšit na řadu nových úrovní. Znovu dostanete za úkol dopravit hlavního hrdinu od jedné trubky ke druhé. Cestou musíte posbírat různé barevné prvky. Objevují se různé plošiny, ale také nebezpečná ozubená kola, jimž se musíte pokaždé vyhnout.
Smurfs Battle
Arkády - 45x
Velmi pěkná online hra na odstřelování pomocí kanonu. Velte skupince šmoulů, kteří se rozhodli ovládnout Antarktidu. Vaším úkolem je zničit nepřátelské šmoulíky v každém z několika náročných levelů. Při hře budete muset dobře odhadnout sílu a dráhu střely.
Tilt 2
Arkády - 13x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
hra v Unity3D
Rail Rush Worlds
Arkády - 70x
Skvělá super hra v Unity. Pokud vás nohromí špičková grafika, tak vás jistě zaujme super hratelnost. Objevte 3 nové světy - továrnu, pravěký prales a faraónovu hrobku. Zažijte dobrodružství a sbírejte zlaté cihličky.
Go Paris Hilton
Arkády - 37x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
Alex in danger
Arkády - 19x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Romantic Pursuit
Arkády - 32x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Muffin Maker - oddychovka pro děti
Arkády - 29x
Muffin Maker je jednoduchá, ale milá online hra vhodná především pro nejmenší děti a pro dívky, které mají rády hry na téma vaření. Úkolem je pomocí tří dívek vytvořit překrásné vdolečky.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 59x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Rolling Fall
Arkády - 38x
Hodně zábavná online hra, která vás zabaví na pěkně dlouhou dobu. Vaším úkolem je ničit zombíky pomocí fyzikálních zákonů. Na výběr máte mnoho objektů, kterými můžete zombíkům poladit kosti :).
FPA World 1 Remix
Arkády - 49x
Her s chlapíkem, který proskakuje bludištěm v podivných kalhotách je už docela pěkná řádka. V tomto remixu můžete zažít nová dobrodružství a skvěle se odreagovat. Zvládnete všechny úkoly a překážky?
Gizmo Rush
Arkády - 40x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 341x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
Stitch Speed Chase
Arkády - 41x
Na jednom rajském ostrově se rozutekly nejrůznější genetické experimenty. Vaším úkolem je je všechny pochytat. Nebude to vůbec lehké. Sice máte rychlé auto a přesné chytací zařízení, ale v patách máte zlého kapitána Gantua. Pochytejte nestvůrky a zároveň utečte Gantuovi. Cestou se vyhýbejte překážkám a sbírejte bonusy (hlavně palivo).