Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Noidzor - RPG Arkanoid
sponzorované odkazy

Noidzor - RPG Arkanoid

Hrajete online hru Noidzor - RPG Arkanoid

Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.

ovládání hry Noidzor - RPG Arkanoid

myší, viz instrukce ve hře • 3.26 MB • 4133x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Elevatorz - slalom mezi výtahy
Arkády - 28x
Pan Jitters je velmi vystresovaný úředník. Navíc má fobii z výtahů a proto chodí do své kanceláře po schodech. Naneštěstí má svou kancelář až v nejvyšším patře. Pomozte mu se do ní dostat dřív než uplyne časový limit. Pozor na nebezpečné výtahy - při nárazu vás zbrzdí o 3 vteřiny. Hra Elevatorz se ovládá šipkama.
Parachute Plunder
Arkády - 19x
V této online hře je vaším úkolem proplachtit padákem úspěšně až k zemi. A cestou se samozřejmě snažte sbírat různé bonusy a vyhýbat se potvůrkám na ostrůvcích. Hra celkem obsahuje 8 levelů.
Prince of Persia
Arkády - 424x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)
Catch Up the Freedom
Arkády - 25x
Pěkná skákačka, ve které půjde hlavně o rychlost a běh, jelikož budete utíkat před tajmným stínem. Běh nebude snadný, neboť je hrací plocha poseta řadou překážek. Dobrá zpráva je, že je tam i mnoho bonusů a mincí.
hra v Unity3D
Candlelight
Arkády - 13x
Demoverze hry, která zatím vypadá naprosto úžasně. Jak grafickým podáním, tak i herními prvky. V temném světě tmy budete hrát za svíčku a objevovat nejrůznější zákoutí tohoto zvláštního světa.
The Lonely King
Arkády - 19x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
Spiderman City Raid
Arkády - 1491x
Velmi dobrá online hra s Pavoučím mužem. Vystřelujte pavoučí lano a snažte se udržet co nejdéle ve vzduchu. Své kroky musíte velmi dobře a také rychle promýšlet, neboť dostřel vašich pavučin není neomezený.
Deep Creatures
Arkády - 28x
Náš hrdina je uvězněn v běsnícím vulkánu a hledá cestu ven. Na vás je, abyste mu v tom pomohli. V cestě vám bude stát řada překážek, včetně záludných příšer. Hra Deep Creatures se ovládá šipkama, A je útok proti příšerám, S je oheň na překážky a D je pro štít.
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 52x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Frogger
Arkády - 64x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.
Cave Escaper
Arkády - 518x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.
hra v Unity3D
Portalizer
Arkády - 32x
3D střílečka, ve které budete řešit i několik záludných úkolů. Hra vychází z velmi populární hry Portal, takže její milovníci si nepochybně přijdou na své. Čeká vás nejen střílečka, ale hlavně procházení bludiště a také trochu přemýšelní nad řešením situace.
Rainbow Spider - hra pro nejmenší
Arkády - 50x
Pěkná online hra vhodná především pro nejmenší děti. Ovládáte malého pavoučka, který sbírá postupně všechny barvy duhy. Hra se ovládá levým tlačítkem myši.
When Hogs Fly
Arkády - 22x
Paní Hog byla unesena mimozemšťany a tak se její manžel, pan Hog, rozhodl, že ji zachrání. Vaším úkolem bude dostat se s panem Hogem až do výšin ve vesmíru. K tomu jsou nezbytné peníze na upgrady.
OCD Dreambot
Arkády - 33x
Pěkná plošinovka s robotem v hlavní roli. Ten má neustálé nutkání zavírat všechny dveře v okolí předtím než mu dojde energie a usne. Usnout nesmí, protože ho prohánějí zlé noční můry. Vyřešte společně s robotem 10 náročných levelů této hry, která vám zavaří mozkovnu.