Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Duck Shooter - lov na kachny

Hrajete online hru Duck Shooter - lov na kachny

S nadcházející loveckou sezónou tu máme jeden hon na kachny. Pokuste se v každém kole sestřelit určitý počet kachen. Není to zrovna jednoduché, ale po chvíli to určitě vychytáte.

ovládání hry Duck Shooter - lov na kachny

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 304x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 1x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.
Zombotron 2
Akční hry - 141x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.
CQC
Akční hry - 28x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
Boss 101
Akční hry - 18x
Bojujte s robotickými zvířaty, samuraji, vetřelci a s dinosaury. Ano, čtete správně. Celá tato roztodivná partička vás čeká v této super hře. V roli Maxe máte takový drobný úkol - zachránit svět.
Captain Zambo Mission Storm
Akční hry - 20x
Iráčtí teroristé ukradli tajný dokument z amerického ministerstva obrany. Vy, jako kapitán Zambo, máte za úkol zneškodnit nepřátele a najít ukradený dokument. Jedná se o klasickou arkádovou akční hru. Tato minihra je ze začátku docela těžká, protože máte pouze jeden život. Hra se ovládá přes klávesnici.
Azul Baronis
Akční hry - 2x
Bezvadná vesmírná hra. Vydejte se skrz vesmír ve své flotile a porazte všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ve vesmírných lodích. Chce to rychlost a přesnost, takže se u této hry určitě nudit nebudete. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti jestli to zvládnete.
Mobs Down
Akční hry - 20x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
Hobo 7 - Heaven
Akční hry - 28x
Smradlavý Hobo je opět zpátky. Pokuste se tentokrát znepříjemnit život bohovi. Bojovali jste ze satanem a padli jste a dostali jste se tak do nebe. Tento díl je úplně poslední z celé této série.
Day of Valor
Akční hry - 11x
V této hře se stáváte jakýmsi bojovníkem a Vašim úkolem je poprat se s různými nástrahami, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Budete se muset trefovat do terče, ničit slaměné postavičky a mnoho dalších věcí.
Art of War 2 - Bitva o Stalingrad
Akční hry - 5x
Ve válečné online hře Art of War 2 bude vaším úkolem ochránit město Stalingrad před útokem německých fašistů. Vyzbrojeni pouze samopalem a granáty se pokusíte postavit nepřátelské přesile. Podaří se vám to, nebo budete zastřeleni?
Shape Invasion - útok křivek
Akční hry - 28x
V akční hře Shape Invasion budete odrážet útoky nebezpečných útočníků. Jedná se totiž o vzpouru nejrůznějších tvarů - čtverce, kolečka, trojúhelníky a dalších šest křivek. Ze začátku máte pouze jedno dělo, které ale můžete vylepšovat a také dokupovat další obranné věže. Hru si pusťte ve větším okně.
hra v Unity3D
Dead Zone Sniper
Akční hry - 31x
Graficky skvělá střílečka, ve které budete v roli elitního snipera bojovat proti nepřátelským vojákům. Snažte se rychle a přesně mířit a přežít do další úrovně. Hra je vytvořena v enginu Unity, který však nepodporuje prohlížeč Chrome. Hru tak hrajte například ve Firefoxu.
Farmer vs Zombies
Akční hry - 32x
Pokud by vás zajímalo, co se stane, když se pracovitý a vynalézavý farmář setká s poněkud hloupějšími, avšak o to silnějšími, zombíky, tak se mrkněte na tuto online hru. Souboj to bude nerovný, ale s kouskem štěstí zvítězíte a všichni budou šťastní.
Zombie Massacre
Akční hry - 39x
Parádní akční gameska, ve které vás čeká zombie apokalypsa na Divokém západě. Chopte se zbraně a pusťte se proti přesile nemrtvých zombíků. Dokážete se jim ubránit? Po každém kole nezapomeňte vylepšovat své zbraně a další doplňky.
Fallout Racer
Akční hry - 20x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.