Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Jungle Jiggy
sponzorované odkazy

Jungle Jiggy

Hrajete online hru Jungle Jiggy

V této hře se dostanete na velkou zvířecí taneční soutěž. Vy budete soutěžit co by opice. Předveďte tu nejlepší taneční formaci, aby jste od poroty dostali co nejvíce bodů a vyhráli tak celou soutěž.

ovládání hry Jungle Jiggy

Šipky - tanec, Mezerník - ukončení kreace • 2.63 MB • 999x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
Postřehové hry - 3x
Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.
Air Transporter
Postřehové hry - 2x
Jednoduchá, ale chytlavá super hra ve flashi. Oddychněte si u hraní, kdy budete pomocí vrtulníčků přesouvat objekty. Hra vyžaduje dobrý postřeh a taky trochu přemýšlení. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Santa Chimney Overcome
Postřehové hry - 2x
Dnes tu pro vás máme ještě jednu pěknou vánoční online hru. Pomozte Ježíškovi projít skrz komín a doručit všechny vánoční dárky. Dokážete tento úkol splnit co nejrychleji a nejpřesněji? Dostane každé dítě svůj dárek?
The Missile Game 3D - výborná postřehovka
Postřehové hry - 4x
Tato parádní hra má zajímavý nápad. V dlouhém tunelu se budete snažit s milimetrovou přesností proletět všechny překážky, aniž byste narazili. V každé překážce je jeden nebo více otvorů, které se navíc otáčejí, takže není vůbec lehké se trefit. Hra má sice pouze 9 úrovní, ale zato hodně těžkých. Super hra!
Pro Parking
Postřehové hry - 345x
Luxusní herní záležitost pro všechny příznivce parkovacích super her. Ovládejte svůj vůz a zaparkujte ho přesně do vyznačeného místa. Čeká na vás dost poměrně těžkých úrovní.
Mili and Tary
Postřehové hry - 4x
Hra Mili and Tary je podobná například prvnímu dílu Yetisports, ve kterém jste měli za úkol odpálit tučňáka co nejdále. Stejný cíl máte i v této online hře. Vše záleží jen na vašem postřehu a schopnosti odhadnout správný okamžik odpalu.
Particle Blaster
Postřehové hry - 5x
Velmi jednoduchá minihra, která vás však dozajista zabaví na pěkně dlouho. Cílem je ničit kuličky, které se k vám neustále přitahují. První úrovně jsou snadné, ale již velmi brzy začne náročnost stoupat a dohrát hru do konce nebude vůbec snadné.
Flight of the Hamsters
Postřehové hry - 1x
V této online hře máte za úkol odpálit pět křečků co nejdále. Důležité je dobře vychytat načasování odpalu, křeček pak skvěle poletí. Nezapomeňte křečkovi v letu pomáhat sbírat bonusy - to uděláte klikáním myši. Skvělý zážitek ze hry umocňuje výborná hudba.
Test koordinace
Postřehové hry - 2x
V této hře si můžete vyzkoušet vaši koordinaci, rychlost a přesnost. Máte zde pár úkolů, u kterých si to můžete vyzkoušet. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Nudit se určitě nebudete. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete.
Falafel king
Postřehové hry - 7x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
Agent Turnright
Postřehové hry - 2x
Agent Turnright se snaží navázat na tradici starých počítačových her, které se daly hrát v automatech. Pokaždé dostanete jiný úkol a musíte se s tajným agentem pokusit o splnění rozmanitých operací. Celkově se jedná o poměrně zajímavý kousek, kde se pokusíte přeskákat propasti, zlikvidujete nepřátele nebo najdete správnou cestu pryč.
Kill The Wabbits
Postřehové hry - 10x
Pěkná a zábavná webová gameska, ve které budete střílet z děla a snažit se zasáhnout schovaného králíka. První úrovně jsou ještě docela lehké, ale postupem času narazíte na velmi důmyslně navrhnuté levely.
Dress my Baby
Postřehové hry - 1x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
YetiSports - Seal Bounce
Postřehové hry - 3x
V tomto pokračování YetiSports chce Yeti vymrštit Pingu tak vysoko, jak jen dokáže. Z ledovců vykukují zvědaví tuleni, kteří Pingua rádi popostrčí k výšinám. Při vymrštění je důležité počkat si na správný moment a vlnu, pak už je vše v režii náhody ;-).
Nanotube
Postřehové hry - 705x
V této postřehové hře se setkáte s kolem, které má po svém obvodu určitou barvu. Se středu kola vám vylétávají kuličky a vy je musíte zachytávat stejně barevným obvodem kola. Dokážete je všechny chytit?