Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Jungle Jiggy
sponzorované odkazy

Jungle Jiggy

Hrajete online hru Jungle Jiggy

V této hře se dostanete na velkou zvířecí taneční soutěž. Vy budete soutěžit co by opice. Předveďte tu nejlepší taneční formaci, aby jste od poroty dostali co nejvíce bodů a vyhráli tak celou soutěž.

ovládání hry Jungle Jiggy

Šipky - tanec, Mezerník - ukončení kreace • 2.63 MB • 472x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Let It Glow 2
Postřehové hry - 27x
Let it Glow ve svém druhém díle. Výborná chytlavá gameska, ve které musíte spojit energetické zdroje k žárovce a nechat proud, aby si svobodně tekl :). Tato superhra obsahuje 20 úrovní.
Cyber mice party 2003
Postřehové hry - 2x
Vašim úkolem v této vynikající hře je dostat všechny myšky do cíle, který představuje sýr. Nápomocné Vám budou různé předměty, díky kterým můžete myšky směrovat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
hra v Unity3D
SLOPE
Postřehové hry - 57x
Online hra, která prověří vaše reakce a schopnost proletět bludištěm maximální rychlostí. Cíl je jednoduchý - letět bludištěm a vyhnout se smrti. Troufáte si na tuto online hru, která je v Unity3D? Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku a přidat si ji k oblíbeným.
Greedy Pirates
Postřehové hry - 46x
Musíte hodit minci do truhly s pokladem. Dejte se do práce a udělejte vše pro to, aby se vám podařilo tato mince dostat tam, kde potřebujete. Pokud se nějakým způsobem zaseknete, tak stačí zmáčknout reset.
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 29x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Jumper
Postřehové hry - 31x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Algar
Postřehové hry - 26x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 22x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
Fireworks
Postřehové hry - 224x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
Incubus Pulsum
Postřehové hry - 15x
Tajemné příšery Lorda Dregga se snaží dostat do skutečného světa pomocí energetického portálu. Vaším úkolem je tyto příšery zastavit. Pokud se vám to nepodaří, čeká svět krvavá pohroma. Hra se ovládá šipkama a klávesou A. Superhra Incubus Pulsum má neuvěřitelných 11 MB, proto se bude dlouho nahrávat.
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 75x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
Black White Car
Postřehové hry - 24x
Vítejte v černobílém světě, kde se s autem vydáte na výlet. Potřebujete posbírat co nejvíce bonusů se symbolem amerického dolaru, zatímco jiným překážkám na trati se musíte bezpečně vyhýbat, aby se s autem nic nestalo. Na začátku si můžete vybrat ze dvou herních módů, na výběr máte mezi Story Mode a Free Mode. Každý z nich má něco do sebe.
Ledoping - chytlavé pinkání
Postřehové hry - 13x
A do třetice hra od Algidy. Tentokrát je to velice chytlavá hra s jednoduchým zadáním - musíte udržte skákající míček na pálce.
Run and Kill - jaký máte postřeh?
Postřehové hry - 1x
Run and Kill je poměrně těžká hra. Tedy hlavně v případě, kdy nemáte zrovna nejlepší postřeh ;). V roli samuraje je vaším úkolem běžet, odrážet střely nepřátel a k tomu je ještě zabíjet. Ovládání je prosté. Šipkou vlevo vykrýváte, šipkou vpravo útočíte.
Too Many Bugs
Postřehové hry - 37x
Online hra 2 Many Bugs má velice jednoduchý cíl - vaším úkolem je co nejrychleji označit brouky stejné barvy. Stačí kliknout myší a ohraničit vždy nejméně dva brouky stejné barvy. Pokud se vám do obrysu připlete jiný brouk, máte smůlu. Každá úroveň je omezena nemilosrdným časovým limitem.