Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Jungle Jiggy
sponzorované odkazy

Jungle Jiggy

Hrajete online hru Jungle Jiggy

V této hře se dostanete na velkou zvířecí taneční soutěž. Vy budete soutěžit co by opice. Předveďte tu nejlepší taneční formaci, aby jste od poroty dostali co nejvíce bodů a vyhráli tak celou soutěž.

ovládání hry Jungle Jiggy

Šipky - tanec, Mezerník - ukončení kreace • 2.63 MB • 512x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Monkey Treasure
Postřehové hry - 1x
V této hře máte za úkol v každém ševelu vysbírat všechny poklady, které jsou rozprostřeny pod mořskou hladinou dříve, než Vás dostanou piráti. Během každého kola sbírejte bonusy a bomby, které Vám pomohou při boji s nepřítelem.
Color Shape
Postřehové hry - 9x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?
Tobby in danger
Postřehové hry - 197x
Tohle je jednoduchá ale chytlavá skákačka laděná do příjemného stylu s líbivou grafikou. Musíte pomoci Tobbymu se dostat až nahoru v levelu - kde je průchod do dalšího patra a tím i levelu. Spousta různých pastí.
Rat Shot - vystřelte myšáka
Postřehové hry - 0x
RatShot je výborná "odpálkovávací" flash hra. Vaším úkolem je vystřelit myšáka z lahve tak, aby pomocí vašeho klikání doplachtil co nejdále. Cestou je samozřejmě dobré potkat pár bonusů (balonek, svíčku, mušku, žárovku, pastičku). Důležité je třísknout kladivem co nejrychleji a ve správný moment.
Muscle Car Parking
Postřehové hry - 2x
Další z plejády oblíbených her na parkování. Tentokrát budete mít za úkol zaparkovat poněkud větší auto na ne zrovna široké parkovací místo. Buďte pečliví, přesní a hlavně rychlí.
Puzzle Fruits
Postřehové hry - 3x
Hry vycházející z herní legendy Bejeweled dlouhodobě patří mezi největší taháky. A nejinak je tomu i u této gamesky, ve které budete hledat trojice stejně barevných krystalů. Jakmile splníte určitý počet bodů, postoupíte do další úrovně.
Smiley Memory - pěkné pexeso
Postřehové hry - 5x
Superhra Smiley Memory je vpodstatě pexeso se smajlíkama. Nejprve si zvolíte obtížnost, poté se vám na pár vteřin ukáží všichni smajlíci. Po otočení je už na vás, abyste našli dva stejné do páru. Vyzkoušejte všechny 4 obtížnosti a zkuste dokončit 25 úrovní. Pokud se často spletete, tak se smajlíci náhodně posunou. Hra se ovládá myší. Opravdu chytlavá webhra.
Gold Miner 3
Postřehové hry - 2x
Klasická a velmi oblíbená online hra Gold Miner je zpět v svém již třetím pokračování. Sbírejte zlato a šperky a využívejte chytře upgrady. Tak kolik si dokážete nahrabat? :)
Bubble Mix
Postřehové hry - 9x
V této zajímavé postřehové webovce na vás čeká celkem 20 náročných úrovní. Cílem je tvořit trojice stejných bublinek. Ovšem není to tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře promýšlejte tahy.
The Tower
Postřehové hry - 1x
Pokud máte rádi klasické hry na stavění do výšky, například Tower Bloxx, tak vás tato hra příjemně osloví a zabaví. Podaří se vám postavit nejvyšší věžičku a porazit tak hráče z celého světa? Hra vyžadujete naprosto bezchybný postřeh.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 1x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 1x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Android
Postřehové hry - 0x
Skákačka s úžasným nápadem a zpravováním. Všechno je takové úplně malinké, na větších úhlopříčkách se budete ztrácet. Ovládáte svou malinkou postavičkou, máte za úkol se dostat skrz všechny nepřátele na konec levelu.
We Are The Robots 2
Postřehové hry - 7x
Míchejte a spojujte roboty tak, aby byli vždy tři vedle sebe se stejnou barvou. Čili máte co do činění s hrou na téma spoj 3 stejné symboly. Druhý díl má pěknou grafiku a super hratelnost.
Apple Shooter Champ
Postřehové hry - 2x
Střelba z luku může být perfektní zábava. Přesně jako v této online hře, kde při špatné mušce může vaše figurantka přijít k úrazu. Vaším úkolem bude sestřelit jablko, které má žena na hlavě. Pokud se netrefíte do jablka, ale do ženy, tak ...no uvidíte sami.