Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Jungle Jiggy
sponzorované odkazy

Jungle Jiggy

Hrajete online hru Jungle Jiggy

V této hře se dostanete na velkou zvířecí taneční soutěž. Vy budete soutěžit co by opice. Předveďte tu nejlepší taneční formaci, aby jste od poroty dostali co nejvíce bodů a vyhráli tak celou soutěž.

ovládání hry Jungle Jiggy

Šipky - tanec, Mezerník - ukončení kreace • 2.63 MB • 659x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Feed Us II.
Postřehové hry - 40x
Známá hra s názvem Feed Us již přichází s druhým pokračováním a opět se vžijete do kůže vodního živočicha, který je velice krvežíznivý. Pomozte piraně a konzumujte hektolitry lahodné lidské krve. Za nasbíranou krev si později můžete nakupovat i různá vylepšení, čímž si jistě pomůžete. Vycvičte malou piraňu ve smrtícího zabijáka.
Food Shoot
Postřehové hry - 31x
Jak již samotný název hry napovídá, budete vystřelovat jídlo. Pokud vás napadne otázky, proč že byste to vlastně měli dělat, pak vězte, že musíte nakrmit všechny hladové krky. V první úrovni se stačí postarat o mladou slečnu, ale už ve druhé misi dostanete na starost i mlsnou kočku a musíte volit, které jídlo vystřelit. Důležité je se trefit do pusy.
Missile Game 3D HS
Postřehové hry - 4x
Bezvadná 3D hra. Proleťte tunelem jak nejrychleji to půjde. Ovládání je jednoduché, ale musíte si dávat velký pozor, aby jste nenarazili. V této hře je na Vás nachystáno mnoho překážek. Dokážete je všechny zvládnout? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Breakit 4
Postřehové hry - 22x
Vynikající postřehovka tak trochu ve stylu staré automatové hry Arkanoid. Plošinkou budete odrážet míček a snažit se odstranit všechny barevné bloky z hrací plochy. Zvláštností je, že plošinka se naklání. Hra obsahuje celkem dost levelů, takže si hru užjete do sytosti.
Smashing
Postřehové hry - 26x
Výborně zpracovaný pesrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Four second frenzy
Postřehové hry - 17x
Toto je luxusní flash hra, která dokonale otestuje vaše schopnosti rychlého myšlení a hlavně ovládání klávesnice). Na splnění každého úkolu máte totiž pouhé 4 sekundy. Stihnete zaparkovat auto, zapálit sirku, sfouknout svíčky...?
Dr. JimJack
Postřehové hry - 617x
Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.
Coctail Girl
Postřehové hry - 2x
V této ne zrovna jednoduché hře se stáváte barmankou a Vašim úkolem je míchat a nalívat mnoho koktejlů podle toho, co si zákazník objedná. Chce to rychlost a přesnost. V každém kole musíte mít určitý počet peněz. Takže zamixujte, podejte a vezměte si peníze.
Knife throwing
Postřehové hry - 1x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Reach for the Sky
Postřehové hry - 15x
V této hře se setkáte se studenty, kteří si udělali z knih velkou zábavu. Místo toho, aby nad nimi dlouhé hodiny sedili a vyčetli z nich moudra, rozhodli se po nich vyskákat co nejvýše do nebe.
hra v Unity3D
SLOPE
Postřehové hry - 57x
Online hra, která prověří vaše reakce a schopnost proletět bludištěm maximální rychlostí. Cíl je jednoduchý - letět bludištěm a vyhnout se smrti. Troufáte si na tuto online hru, která je v Unity3D? Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku a přidat si ji k oblíbeným.
Kings Guard - A Trio of Heroes
Postřehové hry - 24x
Královská stráž staletí ochraňovala oblast před temnými silami, ale nyní nadchází chvíle, kdy se boj stane opravdu tvrdým. Musíte uchránit město před nepřátelskými útoky, takže je nesmíte pustit na určité místo. Obranu zadané kóty provedete pomocí spojování trojic stejných symbolů. Jedná se o poměrně zajímavé zpracování.
Gangster Pursuit
Postřehové hry - 7x
Vyzkoušejte si, jaké to je dohlížet na dodržování zákonů. A nepůjde o nějaké vystavování pokut, ale rovnou o boj proti gangsterům. Cílem je překonávat překážky a vyhýbat se střelám od zákeřných zločinců.
Serve or die
Postřehové hry - 27x
Číšníci to mají v dnešní době těžké, zákazníků je hodně, jsou nevděční a hrubí. Tvým úkolem teď bude zastat práci číšníka v jedné restauraci - ale pozor, nos jen to, co si lidé objednávají a nespleť se.
Run Run
Postřehové hry - 22x
Právem je všeobecně známo, že v jednoduchosti je síla (krása). Tato hra je jednoduchá, přesto však na úrovni. Proskákejte všechny levely a dostaňte se na konec hry v rekordním čase! Obtížnost se pořád zvyšuje.