Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ho-Pin Tung Racer
sponzorované odkazy

Ho-Pin Tung Racer

Hrajete online hru Ho-Pin Tung Racer

Tato velice propracovaná je závodní hra, ve které se stanete řidičem formule.Během jízdy budete muset předjíždět soupeře.Tato hra disponuje také velkou škálou map a různých šampionátů.Také se podíváte do více zemí světa.

ovládání hry Ho-Pin Tung Racer

Šipky, Mezerník - turbo • 5.78 MB • 226x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
hra v Unity3D
Extreme Cabbie
Závodní hry - 25x
Užijte si do sytosti tuto Unity hru, ve které budete jezdit autem a plnit nejrůznější úkoly. Čím vás tato super hra může oslovit? Jednak perfektní 3d grafikou a dobře zvládnutým ovládáním a celkovou hratelností.
Atom Heart
Závodní hry - 49x
Zajímavá závodní gamesa s motorkama a velkým množstvím různých překážek, které čekají až je úspěšně zdoláte. V každé úrovni však nestačí rychle projet trať, musíte plnit i různé úkoly - např. zničit zombíky.
Uphill Vegas
Závodní hry - 33x
Elvis Presley se ve svém slavném růžovém Cadillacu vydává na cestu kolem Las Vegas. Vy se jeho jízdy ujmete a zkusíte s ním vytvořit nějaké zajímavé prvky během závodění. Čím víc triků uděláte, tím více si naplníte turbo, které poté využijete na zrychlení. Aby toho nebylo málo, cestou ještě musíte posbírat co nejvíce žetonů z kasína.
Speed Master
Závodní hry - 35x
Dominejte na silnici v Speed Master – vrcholné závodní výzvě pro vášnivé řidiče! Speed Master není jen další hra s auty; je to vaše vstupenka na cestu plnou adrenalinu na nekonečné trati. Představte si to: dunění motorů, vzrušení z rychlosti a silnice, která se táhne až za obzor. Nejste jen za volantem; jste v soutěži. Sbírejte peníze, vyhýbejte se překážkám a prořezávejte se skrze soupeře, abyste vylepšili své vozidlo. Každý zásah vám přidává body, které vás přibližují k ultimátnímu vylepšení. Je to rychlé, zběsilé a nesmírně návykové. Vaším úkolem? Předehnat, přelstít a přežít vaše soupeře v honbě za slávou na trati plné rychlosti. Připoutejte se a připravte se k tomu, abyste probudili Speed Mastera ve vás!
Stunt Dirt Bike 2
Závodní hry - 22x
Druhý díl populární onlinovky, ve které se projedete na čtyřkolce přes nejrůznější důmyslné překážky. Snažte se dojet do cíle v nejlepším čase a bez nehody. Dokážete udržet rovnováhu a zároveň vysokou rychlost?
High Hills
Závodní hry - 41x
Jak daleko dokážete dojet? Jste dobří řidiči? Otestujte své schopnosti v této bezvadné závodní hře, ve které vás čeká, rychlost, hory, nebezpečné překážky a další nástrahy na trati. Sbírejte bonusy, vylepšujte auto a pokuste se nahrát nejvyšší skore.
Tak - The Great Juju Challenge
Závodní hry - 19x
Utkejte se s protivníky v závodní hře Juju Challenge. Vyberte si své vozidlo, vylepšete jednu vlastnost a hurá na start. Hra se ovládá šipkama, udržet vozidlo na trati není zrovna lehké.
Zombie Express
Závodní hry - 67x
Zajímavá závodní online hra, ve které se stanete řidičem rozvážejícím pochytané zombíky. Nejprve musíte náklad nemrtvých monster naložit a poté projet poměrně náročným terénem až do místa určení.
Super Bike X
Závodní hry - 2x
Tahle takřka dokonalá závodní hra ve které se jako osamělý motorkář ocitnete v jungli a budete se snažit přejíždět různé zbourané mosty, pilíře, a mnoho dalších překážek.Hra je velice rychlá a impulzivní.Velkým plusem této hry je reálné okolí.
hra v Unity3D
Street Racing 2
Závodní hry - 26x
Ultimátní závodní hra, která se odehrává v ulicích velkoměsta. Nejprve si vyberte auto a jeho barvu, potom se vydejte na trať a poražte všechny své protivníky. Pro zvýšení rychlosti můžete použít Nitro. Vyhýbejte se srážkám, které ničí vaše auto.
Truck Monsters
Závodní hry - 30x
Zajímavá závodní online hra s monster trucky. Jen s tím rozdílem, že neřídíte monster truck, ale příšerku, která ráda rozbíjí věci kolem. Závody obsahují nejrůznější příšerky ze 4 různých světů, každý svět má zvýšenou obtížnost.
hra v Unity3D
StuntMan 3D City Streets
Závodní hry - 9x
Ve svém vytuněném autě zdolejte všechny překážky dříve než vyprší časový limit. Cestou předvádějte nejrůznější triky a ukažte, že jste nejlepší kaskadérský řidič na světě. Hra je v Unity3D a je prostě dobrá ;).
Road Wolves
Závodní hry - 33x
Na začátku hry dostanete k dispozici stařičký trabant, se kterým musíte vyhrávat závody a postupně si můžete dovolit kupovat nové vozy. Za kvalitně odvedenou práci během závodů obdržíte finance určené k vylepšování. Rozhodně se nejedná o špatnou závodní hru, takže pokud máte v oblibě rychlou jízdu, nenechte se dlouze pobízet a Road Wolves rozhodně zkuste.
Space Escape
Závodní hry - 26x
V této hře pojedete závody ve vesmíru. Snažte se jesamozřejmě vyhrávat. Budete ovládat žluté auto, které je velmi silné. Ovládání v této hře je na průměrné úrovní. Tak se do toho dejte.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 30x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?