Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ho-Pin Tung Racer
sponzorované odkazy

Ho-Pin Tung Racer

Hrajete online hru Ho-Pin Tung Racer

Tato velice propracovaná je závodní hra, ve které se stanete řidičem formule.Během jízdy budete muset předjíždět soupeře.Tato hra disponuje také velkou škálou map a různých šampionátů.Také se podíváte do více zemí světa.

ovládání hry Ho-Pin Tung Racer

Šipky, Mezerník - turbo • 5.78 MB • 1149x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Ben 10 BMX
Závodní hry - 1612x
Staňte se šampionem v BMX závodech společně s oblíbeným hrdinou Benem 10. Vydejte se na trať a utkejte se v boji s Kevinem. Vaším úkolem je samozřejmě dojet na prvním místě.
123go
Závodní hry - 15x
Správná simulace motocyklů, jinak také zvaných Superbiků. Rozpalte svůj motor na maximální otáčky a poražte protivníky - nebude to snadné, ale vy to jistě zvládnete. Pokud ve vás dřímá závodnický duch.
Super Ambulance Drive
Závodní hry - 24x
Další super hra, ve které budete řídit pekelně rychlou sanitku. Jet v hustém městském provozu nebude jen tak, ale věříme, že to zvládnete a dojete do cíle včas a bez sebemenšího zaváhání,
Mud Rally
Závodní hry - 21x
Jste soutěživý žabák, který se zúčastní závodu v kaluži. Osedlejte váš závodní lopuchový list a vydejte se na trať. Snažte se chytat mouchy, které vám dodají bonus body. Naopak se vyhýbejte včelám. Hra Mud Rally se ovládá šipkama. List jede vždy ve směru, který ukazuje malá bílá šipka.
Monster Truck Jumper
Závodní hry - 12x
Výborná klučičí online hra s monster trucky na překonávání terénu. Čeká na vás zdolávání terénu plného překážek. Dbejte na pečlivé ovládání, protože karambol znamená konec hry.
Mini rally
Závodní hry - 25x
Rally je mezi pány velice oblíbený sport, dá se o něm mluvit a debatovat snad do nekonečna. Tady budete mít jeho zmenšenou verzi, kterou si můžete vyzkoušet i u sebe doma. Na výběr máte 3 vozidla a 3 tratě.
hra v Unity3D
Speed Rally Pro 2
Závodní hry - 21x
Závodní parádička v unity3D. Pěkná 3d grafika, skvělá hratelnost a plná porce adrenalinu. Stačí si vybrat oblíbené auto a dojet jako první do cíle. Tratě jsou dobře navržené, takže zažijete super projížďku.
Phineas and Ferb
Závodní hry - 41x
V této zábavné a chytlavé závodní super hře si můžete vytvořit vlastní autíčko. To složíte z několika různých náhradních dílů. Jakmile máte závoďáka hotového, vydejte se na závody. Hra je graficky suprová, skvělá zábava.
Drift Rush 3D
Závodní hry - 36x
Skvělá online hra s auty, ve které budete driftovat jako největší borci. Nejprve si vytuňte auto a poté se vydejte na jednu z tratí. Hra nabízí 4 tratě a 4 různé herní módy. Podaří se vám postupně odemknout všechna auta?
hra v Unity3D
Turbo Racing 3: Shanghai
Závodní hry - 1480x
Další z graficky a hratelně naprosto skvělých her v unity3D. Třetí díl závodní série nás zavede do Šanghaje. Sešlápněte plynový pedál až na podlahu a vrhněte se do víru města. Samozřejmostí je funkce turbo, která dodá vašemu autu pořádnou dávku energie.
hra v Unity3D
Fast Circuit 3D Racing
Závodní hry - 34x
Další jednoduchá 3d s auty v Unity. Jste dost rychlí na to, abyste vyhráli dnešní závod? Na výběr máte tři herní módy - závody na okruhu, knockout a závod s časem. Čeká vás více než dvacítka pěkně zpracovaných aut.
Huge Gold Truck
Závodní hry - 26x
Užijte si parádní závod v této hře. Jedete závod proti ostatní automobilům v této jednoduché hře. Hrajte v tomto kariérním módu. Ujistěte se, že vždy skončíte na prvním místě. Nebo v závodě o čas dokončete závod co nejrychleji.
Free Rider
Závodní hry - 90x
Tak trochu jiná závodní hra. Vydejte se na projížďku po namalované závodní trati. Tu sami nakreslíte, umístíte na ní body a samozřejmě nemůžete zapomenout ani na samotného jezdce. Můžete zvolit i pozadí, které dokreslí celou atmosféru strhující jízdy.
Kart On
Závodní hry - 50x
Kart On je vzrušující závodní minihra s mini autíčky. Hra nabízí 12 autíček, tři hrací módy, šest různých tratí a celkem 11 soupeřů, které musíte porazit. Z každé tratě se vám uloží osobní rekord, který můžete kdykoliv překonat. Hra vydrží opravdu na dlouho.
Truck Monsters
Závodní hry - 43x
Zajímavá závodní online hra s monster trucky. Jen s tím rozdílem, že neřídíte monster truck, ale příšerku, která ráda rozbíjí věci kolem. Závody obsahují nejrůznější příšerky ze 4 různých světů, každý svět má zvýšenou obtížnost.