Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
The King of The Sky
sponzorované odkazy

The King of The Sky

Hrajete online hru The King of The Sky

V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..

ovládání hry The King of The Sky

Šipky - pohyb, Mezerník - útok • 0.82 MB • 1298x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Lemonade Stand - hra pro dívky
Ostatní - 35x
Pomozte dívence Holly Hobbie a jejím kamarádkám v přípravě výborné limonády. Hra se skládá ze 3 úrovních, z nichž každá představuje samostatnou hru. Při dobrém skóre budete mít možnost vytisknout si pěkné omalovánky.
Queen of the Deck
Ostatní - 52x
Jednoduchá online hra pro naše nejmenší hráče internetových gamesek. Pokuste se vyšperkovat krásnou slečnu na hrací kartě. Můžete využít spoustu doplňků, předmětů a oblečení. Fantazie bude mít svátek.
Crazy Truck Ride
Ostatní - 28x
Ovládejte vaše vozidlo a pokuste se posbírat veškeré mince, které jsou po cestě porozházené. Vyhýbejte se s vaším vozidlem tomu, že byste se převrátili. Dosáhněte konce této hry a pokračujte dále.
Time4MoreCat
Ostatní - 31x
V této hře budete muset se svojí kočičkou sbírat věci, které tady padají ze shora. Musíte si tak získat opravdu vysoké skóre. Dávejte si pozor na lidi, kteří tady procházejí, protože by vám mohli vzít život.
Alien Blast
Ostatní - 17x
Sestřelujte nepřátelské mimozemšťany na druhé straně hry. Před nimi budou nějaké bariéry, které musíte samozřejmě nějakým způsobem překonat. Snažte se nepřítele zničit na co nejméně výstřelu.
Drop Dead 2
Ostatní - 29x
Létající hadrové panenky v druhém pokračování úspěšné hry. Tato super hra nabízí celkem šest světů, mnoho nových efektů, vskutku krvavé scény a také editor hry. Nechybí ani bonusová hra proti velkému šéfovi.
hra v Unity3D
Hide and Seek
Ostatní - 25x
Zajímavá escape hra, ve které musíte utéci před smrtí. Hra je docela strašidelná, slabší povahy mohou mít menší problémy s blátem na hřišti :). Jednejte rychle, ale dobře své kroky promýšlejte. Hra je v unity3D a je docela zdařilá, pusťte se do hraní.
Ninja Painter 2
Ostatní - 28x
Vemte s tímto ninjou barvu a pokuste se posbírat veškeré hvězdičky, které vám stojí v cestě. Snažte se dostat přes zamknuté dveře. Tato super hra má opravdu skvělé úrovně u kterých se pobavíte.
Rail of Death 2
Ostatní - 42x
Připojte se do této hry a utečte z tohoto tunelu za dvě a půl minuty. Zastřelte všechny překážky a vylepśujte váš vůz. Dokážete překonat tyto překážky, smrt a dostanete se ven v pořádku?
Enlarge Your Slip
Ostatní - 21x
Vyhoďte malého medvídka tak, aby doletěl co nejdále to jen půjde. Nápomocné Vám budou zvířátka, která Vás odhodí dále, ale také Vás mohou přibít k zemi. Takže se pusťte do hry. Nudit se určitě nebudete.
Dynamite Train
Ostatní - 28x
Umístěte tyto bomby na své místo a to tak, aby vybouchl tento vlak. Vlak totiž nesmí nikdy přejet na druhou stranu, takže musíte umístit tyto dynamity opravdu správně a až nastane správná chvíle, tak to prostě odpálíte.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 49x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Mine Link
Ostatní - 22x
Jednoduchá minihra na odreagování. Na hrací ploše je několik min. Vaším úkolem je odpálit jednu minu tak, aby se postupně odpálilo i několik dalších. Hra má celkem 20 úrovní, ovládá se myší.
Daily Life 2
Ostatní - 40x
Spěte, studujte, vydělávejte, žádejte o práci v této super hře, kde si zahrajete na skutečný život. Najděte si v tomto městečku práci a vydělejte si nějaké peníze, které se vám budou ukládat do banky. V tomto městečku je spousta zábavy.
Rocket Man
Ostatní - 19x
Vystřelit raketu a zasáhněte svůj cíl, kterým je panáček v červeném tričku. Raketu vystřelíte, a potom ji tahem myši musíte navést do cíle. Nesmíte do ničeho narazit a musíte to stihnout do časového limitu.