Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
The King of The Sky
sponzorované odkazy

The King of The Sky

Hrajete online hru The King of The Sky

V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..

ovládání hry The King of The Sky

Šipky - pohyb, Mezerník - útok • 0.82 MB • 72x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
hra v Unity3D
Hide and Seek
Ostatní - 7x
Zajímavá escape hra, ve které musíte utéci před smrtí. Hra je docela strašidelná, slabší povahy mohou mít menší problémy s blátem na hřišti :). Jednejte rychle, ale dobře své kroky promýšlejte. Hra je v unity3D a je docela zdařilá, pusťte se do hraní.
Easter egg hop
Ostatní - 3x
Potřebujete si po dlouhé šichtě oddechnout? Zkuste tuhle pohodovku s velikonočním námětem. Vašim úkolem bude chytat malá roztomilá kuřátka a zkusit se vyhnout zákeřným slepicím, které vás zrovna nemají rády.
Bubble Dress Up
Ostatní - 40x
Originální gameska nejen pro dívky a pro fanoušky klasické hry bubbleshooter. Hra kombinuje prvky her na spojování stejných kuliček a k tomu ještě oblíkaču. Nejprve odstřelujte kuličky, vydělejte peníze a za ty kupte oblečení.
Heavy Eater
Ostatní - 38x
Zajímavá online hra z prostředí restaurace, kterou navštívil velmi hladový otesánek. Ten spořádá vše, co mu připravíte. A jelikož má rád změny, musíte obměňovat i jídlo a vylepšovat svá zařízení. Docela prima oddychovka.
Sitekick Factory
Ostatní - 24x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.
Wild Kite
Ostatní - 20x
V minihře Wild Kite si vyzkoušíte, jaké je to pouštět draka. Hra si ve své obtížnosti nic nezadá s pouštěním opravdového draka někde venku na louce. Vaším úkolem je provést draka po znázorněné dráze.
Diggin Gold
Ostatní - 46x
Vaším úkolem je s tímto kopačem zlata, přehodit toto zlato dalším kopačům v této úrovni. Dávejte si pozor, abyste zlato nehodili moc silně, protože pak by to dopadlo opravdu špatně a úroveň byste museli opakovat.
Ship Loader
Ostatní - 19x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 30x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Heavy Machines
Ostatní - 89x
Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.
Fidget Spinner Designer
Ostatní - 27x
Mánie okolo fidget spinneru dorazila i k nám. V této jednoduché online hře si můžete zkusit navrhnout vlastní design spinneru. Vyberete si pozadí, dále vzorky designu a nemůžeme zapomenout ani na fancy efekty. Množství kombinací je ohromné.
Gold Miner Holiday Haul
Ostatní - 22x
Velice oblíbená hra Gold Miner tentokrát v zimním provedení. V tomto díle nebudete dolovat zlato, ale cenné dárečky. Je nutné dobře odhadnout moment vystřelení háku a také přemýšlet, jestli je lepší brát rychle malé dárky nebo pomalu větší, ale také cennější dárky.
Zombo Gems
Ostatní - 45x
Zhostěte se nelehkého úkolu, a sice zastavení útoku všemocných mozkolačných zombíků. A jak se budete bránit? Nejprve hledejte alespoň tři stejné drahokamy, poté dojde k útoku. Musíte přemýšlet co možná nejrychleji.
Yummy Nuts
Ostatní - 34x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
Snow throw
Ostatní - 2x
Výborně nápaditá oddechovka, ve které si zahrajete koulovanou za mimozemšťany. Vašimi nepřáteli budou lední medvědi, kteří budou neustále nabývat početní převahu. Jednoduše po nich házejte koule, dokud všichni nepadnou.