Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
The King of The Sky
sponzorované odkazy

The King of The Sky

Hrajete online hru The King of The Sky

V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..

ovládání hry The King of The Sky

Šipky - pohyb, Mezerník - útok • 0.82 MB • 1104x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Fire Flies
Ostatní - 4x
Fire Flies je chytlavá hra s pěkným nápadem. Vaším úkolem je v každé úrovni trefit požadovaný počet míčků. Musíte dobře promyslet dráhu střelu a počítat s odrazy od stěn. Už ve druhém levelu se pěkně zapotíte. Výborná superhra.
Airport Madness 4
Ostatní - 50x
Snažte se v této hře zahrát na dispečera a dávejte si pozor, aby se vám žádné letadlo v této hře nesrazilo. Pusťte se do toho a dávejte si opravdu velký pozor v tom, komu dáváte přednost v letovém prostoru.
Super Sonic Ski 2
Ostatní - 60x
Ovládáte skůtr se sonicem a vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky v této hře, které představují vaše skóre. Přeskakujte různé překážky, dělejte triky a dostaňte se do dalších úrovní této super hry.
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 55x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.
5 Minutes to Kill Yourself
Ostatní - 21x
Následující hra si vzala za cíl netradičnost. Musíte totiž během pěti minut naštvat co nejvíce lidí, aby vás napadli. Během zmíněného časového limitu se musíte připravit o život, což je naprostá šílenost, ale ve hře si to můžete klidně vyzkoušet. Za pomoci rozhovorů si jistě najdete nepřátele po celé kanceláři.
Europe - znáte zeměpis?
Ostatní - 66x
Online hra Europe prověří vaše znalosti zeměpisu. Na slepou mapu Evropy máte za úkol postupně umístit 37 evropských států. Pokud se danou zemi umístíte špatně, hra vám ukáže správnou pozici a odchylku vaší chyby. Europe je výborná hra hlavně pro školáky :).
Park My Car
Ostatní - 797x
V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.
Dynamite Train
Ostatní - 28x
Umístěte tyto bomby na své místo a to tak, aby vybouchl tento vlak. Vlak totiž nesmí nikdy přejet na druhou stranu, takže musíte umístit tyto dynamity opravdu správně a až nastane správná chvíle, tak to prostě odpálíte.
Ballet Parking
Ostatní - 6x
V online hře Ball Parking si v roli ďáblíka zasednete za volant automobilu a jemnými nárazy zaparkujete ostatní auta. O drobné šrámy a promáčknuté plechy neberte ohled. Hlavní je co nejrychleji zaparkovat auta na svá místa. Balet s auty není nic lehkého. Navíc jste časově omezeny a počet nárazů je také omezen.
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 37x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.
Leaks
Ostatní - 35x
Pokuste se v této hře odrazit míček do protější strany. Snažte se udělat vše pro to, abyste zničili veškeré obdelníky nad vámi. Čím více jich zničíte, tak tím více dostanete skóre. Tak se do toho dejte.
Snowplow
Ostatní - 27x
Boston byl zasažen sněhovou vánicí, vy ovšem máte pouze jediný sněžný pluh. Vaším úkolem v této hře je vyčistit bostonské ulice od sněhu a posbírat všechny bonusy.
Leaping Monkey
Ostatní - 54x
Opice jsou velmi inteligentní tvorové. No a jednou si chtěla dát takový oddech od jungle, takže se vydala na budovu, ze které je krásný pohled na město. Takže se snažte vyšplhat na tento mrakodrap.
Tornado Button Smashing
Ostatní - 32x
Superhra Tornado Button Smashing vtrhla mezi online hry jako tornádo, a to doslova. Vaším úkolem je totiž řídit tornádo a v časovém limitu zničit celé město. Pokud zničíte auta, stromy a stany, tak získáte bonusy. Stejně tak za policejní auto. Hra se spouští stisknutím "1". Tornádo ovládáte šipkama, klávesou ENTER přidáváte sílu.
Gizmo Rush Tractor
Ostatní - 47x
Vydejte se na zběsilou jízdu s tímto traktorem a pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách abyste překonali veškeré překážky, které si pro vás tato hra připravila. Tak se do toho dejte!