Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
The King of The Sky
sponzorované odkazy

The King of The Sky

Hrajete online hru The King of The Sky

V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..

ovládání hry The King of The Sky

Šipky - pohyb, Mezerník - útok • 0.82 MB • 1887x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Dog catch
Ostatní - 1927x
V této skvělé hře se převtělíte do psa, který musí chytit co nejvíce předmětů, které mu létají kolem hlavy ze všech stran. Dávejte si pozor, aby Vás netrefil ozubený talíř nebo granát. Kolik předmětů dokážete nasbírat záleží jen na Vás?
Blastmatic
Ostatní - 11x
Bezvadná oddechová hra. Vašim cílem je dostřelit dělovou kouli co nejdále to půjde. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Váš výkon může ovlivnit mnoho faktorů. Je to například výška, razance, různé přesnosti. Zvládnete dostřelit kouli nejdále?
Franky the fish 2
Ostatní - 32x
Výborná oddechová hříčka, ve které se kombinují hned dva známé žánry: pojídání rybek a vyhýbání se překážkám. Malé rybky sežerte a těm velkým se pokud možno vyhýbejte, jedině tak projdete celý level.
Cave Chaos
Ostatní - 40x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Dupligon
Ostatní - 46x
Jak název jistě napovídá, půjde o Duplikování. To znamená vytvoření co možná nejvíce shodné kopie. Dostanete na chvíli obrazec, který se potom budete muset obkreslit co nejpřesněji. Pro tréning paměti jako stvořené.
Help Me
Ostatní - 29x
Dostaňte postavičku pod světlo, které září z mimozemské lodě. Používejte různé tvory k tomu, abyste postavičku v dané úrovni dostali tam, kam vlastně patří. Tak se do toho dejte a používejte vše, co máte.
Daily Life 2
Ostatní - 40x
Spěte, studujte, vydělávejte, žádejte o práci v této super hře, kde si zahrajete na skutečný život. Najděte si v tomto městečku práci a vydělejte si nějaké peníze, které se vám budou ukládat do banky. V tomto městečku je spousta zábavy.
Heavy Eater
Ostatní - 44x
Zajímavá online hra z prostředí restaurace, kterou navštívil velmi hladový otesánek. Ten spořádá vše, co mu připravíte. A jelikož má rád změny, musíte obměňovat i jídlo a vylepšovat svá zařízení. Docela prima oddychovka.
Sheriff Callie Washing Toys
Ostatní - 65x
Zajímavá a docela unikátní superhra, ve které budete pomáhat kočičímu šerifvovi s praním a sušením prádla. Nejprve se tedy pusťte do praní věciček, jakmile je tato fáze hotová, nechte věci usušit a vraťte je zpět.
Paris Oh Paris
Ostatní - 47x
Paris Hilton je setsakramentsky hubená. Pomozte jí trochu přibrat a pěkně ji vykrmte kuřecími stehýnky, hamburgery a hotdogy. Ale bacha na jejího hladového psíka. Pokud to s vykrmováním přeženete (jakože ano.)), tak nastoupí na scénu liposukce...
Fly N Frog
Ostatní - 49x
Zajímavá webhra, ve které budete hrát za malého žabáka. Ten je pěkný nenasyta a ze všeho nejvíc si rád pochutnává na mouchách. Snažte se pochytat co nejvíce much, ikdyž to nebude vůbec jednoduché.
Micro Olympics
Ostatní - 28x
V roli letce se v této úžasné flash hře budete snažit doleťet dále než ostatní soupeři.Budete vystřelen z kanonu a za každý dolet dostanete určitý počet bodů.Za tyto body si můžete nakoupit různé vymoženosti, které vám v letu pomohou.
Pizza Pronto
Ostatní - 20x
Staňte se v této hře kuchařem, který peče pizzy pro své hladové zákazníky. Pro případ, že by jste si nevěděli s pizzami rady se můžete podívat do kuchařky. Pokud vám dojdou suroviny, objednejte si je po telefonu.
Armor Trigger 2
Ostatní - 188x
Armor Trigger 2 je zajímavá online hra, ve které se setkáte s několika dalšími minihrami - od logických úkolů po střílení oblud s motorovou pilou. Hra se ovládá pouze myší.
Ben 10 Tractor
Ostatní - 45x
Ben 10 se rozhodl, že si zkusí jízdu na traktoru. Bohužel se mu nechtělo jet po silnici, a tak to vzal přes louku a těžký terén. Pokuste se jet co nejrychleji a zároveň udržet traktor v rovnováze. Zvládnete všechny úrovně?