Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
The King of The Sky
sponzorované odkazy

The King of The Sky

Hrajete online hru The King of The Sky

V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..

ovládání hry The King of The Sky

Šipky - pohyb, Mezerník - útok • 0.82 MB • 153x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Cargo Bridge 2
Ostatní - 74x
Pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách, abyste dokázali postavit tento pevný most, po kterým by mohl přejít panáček. Musíte ho dostatečně zpevnit, protože jestli se propadne, tak hra pro vás končí.
Car Thief Parking
Ostatní - 222x
V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...
Transmigration
Ostatní - 40x
Velice vydařená oddechovka, ve které si budete jenom tak poletovat a odstřelovat všechno, co se jen pohne. Během hry několikrát změníte svoji podobu, takže se ani jednotvárné to pro vás vůbec nebude.
World of Science
Ostatní - 201x
Zajímavá strategicko naučná hra, ve které budete řídit svou malou planetu. Budete vydělávat peníze, vylepšovat svůj domeček a spoustu dalších herních činností. Třeba si dozvíte, jak některé věci kolem nás fungují.
Interactive Buddy
Ostatní - 29x
V této hře je Vašim jediným úkolem dělat si s panáčkem absolutně cokoliv. Hoďte po něj granát nebo mu dejte pěstí. Čím déle ho udržíte ve vzduchu, tím více peněz získáte. Za každou správnou trefu získáte peníze, za které si můžete nakoupit mnoho dalších věcí.
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 2x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.
Popeye Snow Ride
Ostatní - 34x
Pomozte pepkovi v jízdě v tomto sněhu a pokuste se nepřepadnout přes motorku. Tak se dejte do práce a udělejte vše, co bude ve vaších silách. Hlavně dojeďte v pořádku do cíle!
Cyclops Salvation
Ostatní - 19x
Nic není silnějšího než láska a to platí i u kyklopů. Jednoho rána byl pan kyklop objeven s paní kyklopovou. Teď je vaším úkolem pomoct kyklopovi v tom, abyste našli tuto vaší ženu a osvobodili ji!
Music catch
Ostatní - 28x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
hra v Unity3D
Farm Tractor Driver 3D
Ostatní - 27x
Patrně nejrozšířenějším herním žánrem v technologii Unity jsou různé 3d závodní a parkovací gamesky. V této hře budete řídit traktor a snažit se předejít nehodám. Budete muset plnit úkoly dříve než vám vyprší stanovený čas.
Havy Tow Truck 2
Ostatní - 34x
Pěkná gameska, ve které se stanete zaměstnancem odtahové služby. Jako první musíte nalézt cestu k vozidlu, které je nutno odtáhnout. Poté jej odtáhněte a cestou dodržujte dopravní předpisy, hlavně bacha na chodce.
Bombay Taxi 1 - autoškola parkování
Ostatní - 22x
Nervydrásající herní lahůdka - to je online hra Bombay Taxi. Hrdinou hry je taxikář Pakya, který se snaží zaparkovat svůj vůz. Vaším úkolem je mu v tom pomoci. V každém levelu musíte auto zaparkovat na vyznačené místo, nesmíte narazit do ostatních aut ani jen škrábnout o zeď, natož o lidi :). Navíc je tu ještě časové omezení...
Kit and Ellis
Ostatní - 16x
V této hře je Vašim úkolem přetahovat nejrůznější předměty z běžícího pásu na hrací plochu tak, abyste vždy vytvořili řadu nejméně třech stejných předmětů. Další podmínky pro postup do dalšího levelu jsou vypsány v horní části obrazovky.
Ship Loader
Ostatní - 19x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 10x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.