Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Magic
sponzorované odkazy

Star Magic

Hrajete online hru Star Magic

Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.

ovládání hry Star Magic

Myš • 1.12 MB • 1875x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Digestion Game Quiz
Ostatní - 31x
Velmi pěkná vzdělávací hra, která otestuje vaše znalosti jak angličtiny, tak i znalostí lidského těla. Tentokrát se test zabývá detailně travicím traktem v lidském těle. Dokážete kvízem projít?
Ghost Train Ride
Ostatní - 836x
Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?
hra v Unity3D
Paper Freedom
Ostatní - 55x
Pěkná oddychová online hra vytvořená v Unity3D, což je technologie, ve které vzniklo již několik superher. O co ve hře jde? Létejte papírovým letadélkem a sestřelujte ostatní protivníky. Dobře miřte a manévrujte.
Tri achnid
Ostatní - 27x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Flying Head of Chuck Norris
Ostatní - 17x
Jednoduchá online hra s tématem Chucka Norrise. Hlavní roli v této hře hraje jak už název napovídá hlava samotného Chucka Norrise.
Me and the Key
Ostatní - 62x
V této zajímavé hře, která je určená i pro děti máte jeden jediný úkol. Najít klíč v každém kole, do kterého se dostanete. Tato hra nepatří mezi nejtěžší, ale chce to pevné nervy. Takže ani chvíli neváhejte, pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Ask the Spirits II - nejstrašidelnější online hra
Ostatní - 32x
V opravdu strašidelné hře Ask the Spirits II můžete rozmlouvat s duchy ze záhrobí. Hra je opravdu velice strašidelná a pouze pro hráče od 15 let. V žádném případě ji nehrajte opilí nebo o půlnoci ;-). Duchovi můžete klást různé otázky v angličtině. Například "What is your name?" nebo "How did you died?". Věřte mi, že se budete opravdu bát.
Manole
Ostatní - 31x
Manole je velice chytlavá hříčka. Princip je úplně primitivní, nasadíte si na ruce jakási křídla a snažíte se doletět co nejdále dokážete. Cestou vám můžou pomáhat různé skokánky, dokude se úplně nevysílíte.
My Undead Neighbors
Ostatní - 50x
Pomozte Panu Clumsovi v nalézání klíče v každé urovní a pokuste se vyčistit tento dům od zombíků, pastí a jiných věcí. Tak se do toho dejte a pokuste se všechny zabít. Sbírejte mince, kterých je v této hře opravdu hodně.
King of the Hill - braňte hrad
Ostatní - 15x
V minihře King of the Hill budete bránit váš hrad. Útočníci se na vás valí ze všech stran. Odrazíte je pouze přesně mířeným vrhem ohnivých koulí ze čtyř katapultů. Při odpalu je nutné dobře odhadnout sílu a směr. Katapulty sice mají široký rozptyl, ale na druhou stranu jsou dost pomalé.
Dressup Rush - hra pro holky
Ostatní - 29x
Superhra, která zabaví především mladé dívky a slečny. Otevřeli jste si nový obchod s moderním oblečením a první zákazníci již přicházejí... Obslužte je, vyinkasujte peníze a užijte si super zábavu.
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 581x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Diner Dash Hometown Hero
Ostatní - 39x
Vlastníte svou vlastní restauraci a zároveň se také staráte o své zákazníky. Přijímáte jejich objednávky, nosíte jim jídlo a Přijímáte od nich peníze. Pokuste se vše dělat svědomitě a hlavně rychle.
Amateur Surgeon
Ostatní - 35x
Poté, co se stane nehoda, kdy srazíte bezdomovce, musíte udělat opatření první pomoci, což v tomto konkrétním případě bude znamenat rizikovou operaci. Proč rizikovou? Protože nejste doktor z povolání! Musíte následovat pokynů a možná se vám podaří bezdomovce udržet při životě. Jedná se o poměrně krvavou práci.
Dynamite Snake
Ostatní - 41x
Zahrajte si hada, za kterým budou vybuchovat dynamity. Vaším úkolem je posbírat veškeré mince, které vám budou stát v cestě a dostat se do cíle co nejrychleji. Dávejte si pozor, abyste nevybouchli celí.