Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Magic
sponzorované odkazy

Star Magic

Hrajete online hru Star Magic

Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.

ovládání hry Star Magic

Myš • 1.12 MB • 1864x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 5x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.
Super Mario Flash
Ostatní - 44x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Chuck Norris Fact Generator 2
Ostatní - 49x
O Chucku Norrisovi se traduje mnoho zajímavých věcí. Chuck Norris je například schopný vydržet v nonstop baru do zavíračky. Další fakta se dozvíte v této herní hříčce.
IndestructoTank Launch
Ostatní - 43x
S náklaďákem se snažte vyletět jak nejvýšše budete moct. Dejte si velký pozor, abyste nespadli příliš brzo, protože to byste pak nezískali žádný bonus. Tak se do toho dejte a hlídejte si stav paliva.
Lemonade Stand - hra pro dívky
Ostatní - 34x
Pomozte dívence Holly Hobbie a jejím kamarádkám v přípravě výborné limonády. Hra se skládá ze 3 úrovních, z nichž každá představuje samostatnou hru. Při dobrém skóre budete mít možnost vytisknout si pěkné omalovánky.
Fly N Frog
Ostatní - 48x
Zajímavá webhra, ve které budete hrát za malého žabáka. Ten je pěkný nenasyta a ze všeho nejvíc si rád pochutnává na mouchách. Snažte se pochytat co nejvíce much, ikdyž to nebude vůbec jednoduché.
Bubble Dress Up
Ostatní - 51x
Originální gameska nejen pro dívky a pro fanoušky klasické hry bubbleshooter. Hra kombinuje prvky her na spojování stejných kuliček a k tomu ještě oblíkaču. Nejprve odstřelujte kuličky, vydělejte peníze a za ty kupte oblečení.
Bomb Chain
Ostatní - 30x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
Interactive Buddy
Ostatní - 34x
V této hře je Vašim jediným úkolem dělat si s panáčkem absolutně cokoliv. Hoďte po něj granát nebo mu dejte pěstí. Čím déle ho udržíte ve vzduchu, tím více peněz získáte. Za každou správnou trefu získáte peníze, za které si můžete nakoupit mnoho dalších věcí.
Mad shark
Ostatní - 28x
V této skvělé hře se stanete žralokem, na kterém dělali potápěči pokusy. Vašim úkolem je utéct ze zajetí co nejdále. Dávejte si pozor na potápěče, kteří se Vás budou snažit zastavit. Můžete je zabít nebo se jim jednoduše vyhnout.
Boom Town
Ostatní - 13x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Help Me
Ostatní - 29x
Dostaňte postavičku pod světlo, které září z mimozemské lodě. Používejte různé tvory k tomu, abyste postavičku v dané úrovni dostali tam, kam vlastně patří. Tak se do toho dejte a používejte vše, co máte.
Cargo Bridge 2
Ostatní - 335x
Pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách, abyste dokázali postavit tento pevný most, po kterým by mohl přejít panáček. Musíte ho dostatečně zpevnit, protože jestli se propadne, tak hra pro vás končí.
Carrier Truck
Ostatní - 37x
Carrier Truck je nová parkovací online hra s bezvadnými vychytávkami. Vaším nelehkým úkolem je zaparkovat velký náklaďák, naložit jej, dojet do místa určení a vyložit náklad. Super hra nejen pro kluky.
Pheus and Mor
Ostatní - 14x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.