Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Magic
sponzorované odkazy

Star Magic

Hrajete online hru Star Magic

Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.

ovládání hry Star Magic

Myš • 1.12 MB • 1049x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Meeblings 2
Ostatní - 9x
V této hře máte jediný úkol. Klikat na jednoho ze smajlíků, který popožene ostatní smajíky do cíle. Klikáte vždy na smajlíka, který je jinak barevný. Hra má celkem hodně kol, takže se nudit určitě nebudete.
Fire Flies
Ostatní - 4x
Fire Flies je chytlavá hra s pěkným nápadem. Vaším úkolem je v každé úrovni trefit požadovaný počet míčků. Musíte dobře promyslet dráhu střelu a počítat s odrazy od stěn. Už ve druhém levelu se pěkně zapotíte. Výborná superhra.
Ping Pong - pinkání do zblbnutí
Ostatní - 27x
Hra Ping Pong od Miniclip, ve které si budete pinkat s míčkem, nic víc. Ikdyž se to zdá být velice snadné, není tomu tak. O čemž se brzy přesvědčíte. Míček totiž neustále uskakuje a pokud správně neodhadnete místo dopadu, budete mít problém :).
QWERTY Warriors - originální zásekovka
Ostatní - 34x
Superhra QWERTY Warriors má velmi originální námět. Na vašeho hrdinu se ze všech stran hrnou nepřátelé, u kterých je vždy anglické slovíčko. Pokud slovíčko správně napíšete a stisknete enter, tak se váš hrdina postará o jejich likvidaci. Vyzkoušejte tuto hru jako trénink psaní všemi deseti ;).
Avalanche Climb
Ostatní - 23x
Tato propracovaná hra disponuje svou plynulostí a propracovaností.V roli živého obdelníku se budete snažit utéci před kapalinou, ketrá vás může zabít, tím že budete přezkakovat na čtverce různé velikosti.
Ghost Train Ride
Ostatní - 794x
Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?
Tech and Magic
Ostatní - 18x
Vaším úkolem je zabránit v průchodu nepřátelských vojsk na vaší základnu. S vaším čarodějem budete muset ničit tyto nepřátele. Můžete použít i jiné schopnosti, které tyto nepřátele ihned zabijí.
Ber nebo neber
Ostatní - 169x
Ber nebo neber je televizní soutěž, která probíhá na TV Prima. Na začátku si vyberete jeden kufřík a poté otevíráte další. Úkol je jasný - vyhrát co nejvíce peněz. Nyní si tuto flash hru můžete zahrát i na internetu. Takže, Ber nebo neber!:)
Mysteriez
Ostatní - 19x
V této bezvadné hře máte jediný, avšak složitý úkol. Najít čísla, která jsou schovaná v různorodém prostředí. Nápomocná Vám bude lupa, kterou můžete použít kdykoliv budete potřebovat. Takže neváhejte, pusťte se tuto hru a ukažte, jak bystří jste.
Angel of the Battlefield 2
Ostatní - 1100x
Hrajete za velmi roztomilého králička, který pracuje pro armádní zdravotnictví. Snažte se pro to zachraňovat veškeré vojáky ve vaší armádě. Dávejte si pozor, abyste po cestě nezemřeli nebo aby vám oni nikoho nezabili.
Batmobile Ride
Ostatní - 31x
Máme tady prostě normální hru, ve které budete ovládat Batmobile. Snažte se sním dojet v pořádku do cíle. Tak se do toho dejte a ponořte se do světa batmanové fantazie. Ukažte, že se dokážete vyrovnat se všemi překážkami.
Sling
Ostatní - 40x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 34x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.
Girado
Ostatní - 14x
Velice zajímavá hra, ve které si budete přehazovat boomerang. Snažte se ho přehazovat mezi lidma před vámi a snažte se tak dostat až do cíle. Hra vám ukazuje dráhu letu, takže to není až tak moc těžké.
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 16x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.